Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kaynatmıŞsını yıne kızlar

benim pc de sorun var durmadan kapanıyor
haberiniz olsun geçmişi okuyamadım yaaa

ayy aysecım masallah cok guzel ınsallah dahada katlar degerlerı canım

gızem yedı tepeyle konustum orda cen fıcıcıoğlu varmıs profmus.kk da baktım pekte kotu seyler yazmamıslar ıyı memnun mıllet sadece onlarda umut gıbı yogun dıyor yanı.orda hemen rapor cıkıyormus ama orda yaptırmak kaydıyla canımmıs bu ıse ben bıraz sıcak baktı maslında bakım cıder uyelıgıde gecerlı yanı.sen nedersın canım

ayy aysecım masallah cok guzel ınsallah dahada katlar degerlerı canım

gızem yedı tepeyle konustum orda cen fıcıcıoğlu varmıs profmus.kk da baktım pekte kotu seyler yazmamıslar ıyı memnun mıllet sadece onlarda umut gıbı yogun dıyor yanı.orda hemen rapor cıkıyormus ama orda yaptırmak kaydıyla canımmıs bu ıse ben bıraz sıcak baktı maslında bakım cıder uyelıgıde gecerlı yanı.sen nedersın canım

maralcım kusura bakma işim vardı şimdi gördüm hemen anlatayım canım benim ilk değerim 113.9 du 12. gün 4 gün sonra tekrar kan verdim değer 500 çıktı yani baya bi katladı dr. ohh dedi şimdi risk kalmadı ! 2 ye katlayıp geçmiş dedi. benim ilk şikayetim sağ kasığımda ağrı sağa sola yatamama bunların normal olduğunu söyledi tutunuyordur dedi dr.um tahlil yapmadan başladı bu ağrı tahlilden sonrada artarak devam etti hatta dizime kadar vuran bir ağrı vardı son zamanlarda dizim uyuşuyordu. geçer normal dedi hep dr. iki sefer gittim keseyi tırnak ucu kadar görüyorum dedi güya sonra lekelenmem oldu taze kan şeklinde hiç muayne etmeden düşük tehlikesi olabilir yat dedi iğneyi haftada 2 ye çıkardı sonra yine kese kontrolü için gittik yine erken dedi eşim şüphelendi hamile misin emin mi diye hatta bende kızdım ne alakası var tabiki hamileyim diye aynı gün acillik oldum evde bayıldım.. nefes alamama, omuz ağrısı, ultrasonda görülen karın içinde sıvı birikimi ( kan ) sabaha ameliyat...
çok sinsi geçekten ama dr. uyanık olması lazım keseyi ilk göremediğinde kan lamış olsaydı ortaya çıkardı çünkü acilde alınan kanda değerim 1000 de kalmıştı ve değer güne göre çok düşüktü...

cnm yedi tepeyle ilgili bilgim yok
ama aklıma takıldı ne alaka rapor çıkarırsa sadece orda yapılıyo bu ne şimdi
bi nevi müşteri çekmek gibi bişi
sanki promosyon rapor töbe yaa
devlet hak vermiş raporumu alırım istediğim yerde yaparım öle değilmi

daha öncede dediğim gibi inşallah kimesin başına gelmez ama ilk tüp bebek denemesi dış gebelikle sonuçlanmış dikkatli olmak uyanık olmak lazım eğer zamanında fark edilseydi ilaçla düşecekti bu kadar sıkıntı çekmeyecektim... allah hepimizin yardımcısı olsun

malesef gizem burda da doğum hastanesinde rapor alamıyorsun canım neymiş orda yaptıracakmışım saçmalık işte ama yapacak bir şey yok o zaman özel merkezler neden var değil mi kapatın gitsin hastaneler yapsın öyleyse....

zekasızlıktan başka bişi değil böle yeleri sağlık bakanlığına şikayet etmek lazım
güllücan git al kardeşim kocaeli üniv den raporunu
sana kimse nerde yaptıracan demiyo

bildiklerimi aklıma geldikçe paylaşayım haızr konu açılmışken :) yerleştirilen embiriyolar rahimin üst kısmına bırakılıyormuş genelde yumurtalıklara koyulduğu zaman tutunma oranı daha düşükmüş , ama üst kısma bıraktıkları zamanda tüplere kaçabiliyormuş tüplerin içinde tüycükler varmış normal yumurtlayan kadınlarda yumurta tüpten atılırken bu tüyler yardım ediyormuş. ama tedaviyle adet olanlarda hormon değerleri normal olmayan kadınlarda bu tüycükler olmayabiliyormuş yada vazifesini yapmıyormuş. tüp bebektede embiriyo koyulduğu için oraya tutunursa dış gebelikle sonuçlanıyor. tüp gerildikçe ağrı ve şişme yapıp fark edilmezse patlıyormuş ve ve yıılar öncesinde bu durum çok farkl edilmediği için anne ölümlerinin çoğu bundan kaynaklanıyormuş.
kızlar içiniz karartmadım umarım .

ya gızem orası ozelmı bımıyom tam anlamdım yedı tepe unıversıte ama anlamadım teller caldı hemen kısa kestım mecbur canım ya.dedekı kız bır haftada cıkar ama tabı durumunuza gore dedı sonradan.rapor cıkarttıktan sonra orda denemesek olurmu dedım yok dedı burda denersenınz rapor cıkarıyoruz dedı.bakıcam arastırıcam bakalım. sende bak cem fıcıcıoglu bana sıcak gelmedı fakulteler yaa bırde yorumlar kafamı karıstırdı yaa gızem

maral ne güzel evde oturmuyorsunuz ya bana yasakladı dr evde yatacan dedi çok hapşırıyormuşm tehlikeli dedi.bunaldım evde artık

bazı hastaneler bu uygulamaya geçti eğer burda olacaksa rapor çıkartırız diye bende çözemedim sebebini ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…