maralcım kusura bakma işim vardı şimdi gördüm hemen anlatayım canım benim ilk değerim 113.9 du 12. gün 4 gün sonra tekrar kan verdim değer 500 çıktı yani baya bi katladı dr. ohh dedi şimdi risk kalmadı ! 2 ye katlayıp geçmiş dedi. benim ilk şikayetim sağ kasığımda ağrı sağa sola yatamama bunların normal olduğunu söyledi tutunuyordur dedi dr.um tahlil yapmadan başladı bu ağrı tahlilden sonrada artarak devam etti hatta dizime kadar vuran bir ağrı vardı son zamanlarda dizim uyuşuyordu. geçer normal dedi hep dr. iki sefer gittim keseyi tırnak ucu kadar görüyorum dedi güya sonra lekelenmem oldu taze kan şeklinde hiç muayne etmeden düşük tehlikesi olabilir yat dedi iğneyi haftada 2 ye çıkardı sonra yine kese kontrolü için gittik yine erken dedi eşim şüphelendi hamile misin emin mi diye hatta bende kızdım ne alakası var tabiki hamileyim diye aynı gün acillik oldum evde bayıldım.. nefes alamama, omuz ağrısı, ultrasonda görülen karın içinde sıvı birikimi ( kan ) sabaha ameliyat...
çok sinsi geçekten ama dr. uyanık olması lazım keseyi ilk göremediğinde kan lamış olsaydı ortaya çıkardı çünkü acilde alınan kanda değerim 1000 de kalmıştı ve değer güne göre çok düşüktü...