Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayır meldırcım nıye ıcımızı kararması yaa tabıkı anlatıcan canım benım zaten kararmıs tabı cok sukur bugunumuze ama bılgınemek ıyıdır
gııızeem sımdı varya burda olmasam kufredıcektım heee kızım bız ne yapcaz yaa su ulkenın halıne bak paran varsa cocouk yapabılırsın yoksa boyle bızım gıbı hangı yerde yaptırsam dıye bakar durursun yaa.

param olmasa ameliyat için bile sıra bekleyecektim ameliyata girmeden para yatırdık 560 tl. sonra aldılar düşünün artık iç kanama başlamış hayati, tehliken var para yatırıyorsun yada sıra bekleyeceksin kime ne zaman denk gelirse...

meldirim geçti artık canım inş. bundan sonrası güzel oalcak onları yaşayacağın varmış canım neyseki sana bişey olmadı güzelim

bi çok şeye alerjim var toz polen yiyecekler yün pamuk süt yumurta...

şimdi ilaç kullanmıyorum ve en çok sanırım süt kaşındırıyor
toz felanda bol bol hapşırtıyor gribal enfeksiyonlarada alerjim var galiba beter oluyorum canım

ama bebeğim ii geldi annesine normalde 24 saatten fazla ilaçsız duramazdım ama çok şükür 14 gün oldu hiç ilaç almadım binlerce kez şükür olsun allahıma ne güzel kapılar açıyor bizlere...

ahhh bu devletın ıslerı kız bız ne bııcm ınsanlarız baksana kacıncı sınıf ınsanlar gıbı yasıyoruz yaaa allahım saglık sonrqa cocuk nasıp etsın yoksa ayvayı yedık bız valla yaa

ayy canım sen yıen kendıne dıkkat et bebegım ayyy annesı hastamımı olmusmus canım benım

ÇOK FAYDALI VE KESİNLİKLE DOĞRU BİLGİ cnm ellerine sağlık teşekkür ederizzzz

ya valla bilemiyorum güülllüşşş herkes başka bişi sölüyo napalım fakültede ucuza yaptıracaksak sırada beklemeyide göze alacağız yapacak bişi yok

oo işin zormuş nevincim allah şifa versin sen bu saydıklarını yemiyorsun sanırım... bebişi annesinide iyleştirmiş yerim ben onuuu :)

kızlar yoğun işler valla muhabbet edesim var cnm sıkılıyo ama napim bunlarıda yapmak zorundayım okuyorum arada siz yazın

kız gizem profilin çok sexy :))) heralde şu sitedeki tek kişisindir öyle sexy bir pozla...o resimi sen sanacaklar :))

babamızın işi değil ya para alıyoruz hakkınıda vermemiz lazım bak sen işine kuşum biz burdayız

oo işin zormuş nevincim allah şifa versin sen bu saydıklarını yemiyorsun sanırım... bebişi annesinide iyleştirmiş yerim ben onuuu :)

ve baharat un çikolata... herşwyin içindee olacak şeyler canım...ay yeme kız minicik daha biraz büyüsün öyle yiyelim :)

kızlar bu gün diyete başladım

okudum meldircim,, bende yazmıştım ama hatırlamıorum yolla dedimmi demedimmi, sayfa kapanmış ihihihi :)))
allah bir daha yaşatmasın zor günler gerçekten cnm bnm, bundan sonra güldürsün yüzümüzü inşallah...
ama doktorun gerçekten ihmal etmiş fazla rahat davranmış, o yüzden ben iki günde bir uzun bi süre yaptırayım diyorum... doktoru dinlemicem... tedbirli olmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…