ÇOK FAYDALI VE KESİNLİKLE DOĞRU BİLGİ cnm ellerine sağlık teşekkür ederizzzzbildiklerimi aklıma geldikçe paylaşayım haızr konu açılmışken :) yerleştirilen embiriyolar rahimin üst kısmına bırakılıyormuş genelde yumurtalıklara koyulduğu zaman tutunma oranı daha düşükmüş , ama üst kısma bıraktıkları zamanda tüplere kaçabiliyormuş tüplerin içinde tüycükler varmış normal yumurtlayan kadınlarda yumurta tüpten atılırken bu tüyler yardım ediyormuş. ama tedaviyle adet olanlarda hormon değerleri normal olmayan kadınlarda bu tüycükler olmayabiliyormuş yada vazifesini yapmıyormuş. tüp bebektede embiriyo koyulduğu için oraya tutunursa dış gebelikle sonuçlanıyor. tüp gerildikçe ağrı ve şişme yapıp fark edilmezse patlıyormuş ve ve yıılar öncesinde bu durum çok farkl edilmediği için anne ölümlerinin çoğu bundan kaynaklanıyormuş.
kızlar içiniz karartmadım umarım .
ya gızem orası ozelmı bımıyom tam anlamdım yedı tepe unıversıte ama anlamadım teller caldı hemen kısa kestım mecbur canım ya.dedekı kız bır haftada cıkar ama tabı durumunuza gore dedı sonradan.rapor cıkarttıktan sonra orda denemesek olurmu dedım yok dedı burda denersenınz rapor cıkarıyoruz dedı.bakıcam arastırıcam bakalım. sende bak cem fıcıcıoglu bana sıcak gelmedı fakulteler yaa bırde yorumlar kafamı karıstırdı yaa gızem
oo işin zormuş nevincim allah şifa versin sen bu saydıklarını yemiyorsun sanırım... bebişi annesinide iyleştirmiş yerim ben onuuu :)
kızlar bu gün diyete başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?