Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeter kıss ne diyeti :) benden önce başladın :) inş. herşey gönlünce olur tedavinde de sırada bizler varız bu topik uğurlu

ewt bencede yaptır maral nasılsa sağlık güvencemiz var değil mi ?
sarp beyden memnun kaldın mı bende aysun hn. hiç güvenemiyorum sanki yapamayacak gibi geliyor ondan mı randevu alsam diyorum. hastasıyla takibi, ilgisi, bilgisi nasıl canım

birde sertaç diye biri varmış onuda duydum şimdilik oraya mecburum donmuşlar için sonrasında inşallah yeni klinik aramak zorunda kalmam mutlu sona ulaşırım.

kızlar merhaba
maral çooook sevindim tebrik ediyorum maşallah diyorum değerinde çok iyi kız maral seninde geliyor heralde üçüzler allah sağlık versin bebeklerine ya bu çok güzel haber sen ayşe nevin hepiniz hamilesiniz birde hilal var tabi bu topik çok uğurlu çoook öpüyorum seni canım

yeter kıss ne diyeti :) benden önce başladın :) inş. Herşey gönlünce olur tedavinde de sırada bizler varız bu topik uğurlu

bir 4.5 kilom var onları vereyimde
yüküm hafiflesin

nevin canım nasılsın herşey yolundadır inşallah canım benim
meldir sen nasılsın canım sizler birazdan gidersiniz de ben anca geldim işte
gizemim nerde ya yok gözüküyor
yeter canım tedavin hayırlı olsun
ya kızlar bütün gün çok kaynatıyorsunuz epsini okuyamıyorum şimdi zaten işteyim bu gecede nöbetçiyim sizi özledim valla
songülüm sen nerdesin 3 yumoşumu koydular şimdi inşallah sende pozitif sonucu alırsın canım

eylülülüm canım hoşgeldin nasılsın ii kalpli ablam

yeter canım sende hoşgeldin aman ne çok verecen koskoca 4 kilo :))) allah yardımcın olsun

eylülcüm saol tatlım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kucağımıza almayı sağsağlim inşallah...

meldirciğim sertaç bey bnm doktorum, tavsiye ederim cnm çok ilgili...

kızlar ben çıkıyprum öpüldünüz... iyi akşamlar

eylülülüm canım hoşgeldin nasılsın ii kalpli ablam

yeter canım sende hoşgeldin aman ne çok verecen koskoca 4 kilo :))) allah yardımcın olsun
kız korkuyorum bırakırsam önünü alamam diye
tedbir amaçlı vereyim diyorum

canım sağol bakalım inşş ahyırlı olurda benim meleğimde bana gelir bu tediyle

kızlar bende Çıkıyorum herkese ıyı akŞamlar

nevinim hoşbulduk canım çalışıyorum herşey aynı monoton işte değişiklik yok

kızlar ben geldım eylulum hıc ugramıyon canım allah yardımcın olsun yıne 24 dımı zor valla ama sen alısmısındır artık canım benım
kız gızem dogru dıyonda ben yınede su yedıtepeyı arastrıcam cnım yaa bakalım allahtan hayırlısı bakalım canım

meldııııııııır huhuuhuuhu sen ney yaptın canım ıyımısn bugun

kızlar canım çoookkk sıkılıyor ya vakit geçmiyor...

AY GÖZLERıM ŞAŞTI ÇALIŞMAKTAN YAAA
kızlar sizi özledim hemencecik geldim
eylülüm iş var kuzum işşşşşşşşşşşş
hatçem nabersin bebem
nevinim aşkım geldim ama sen yoksun herhalde
meldirim cnm senle ben hep buradayız
güllücan şeker bak bakalım araştır ne çıkacak bizede bilgi ver

gullucan iyiyim canım çıkacağım birazdan işlerim vardı biraz çok takılamadım buraya öpüyorum yarın görüşürüz

taze annemiz maralım erkenden gittimi dicektim ama onun mesaisi bitmiş uff
ne güzel dimi akşem beş eve koş ohhhhhh
bende 15 dk sonra giiyorum
kaç günden sonra hamdolsunki bu akşam evime gidiyorum yaa evde kalacağım ohhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…