gullucan canım ameliyat eden dr.la konuştum kanamam var diye ilacını bırakma devam edebilir kanama bitince gel dedi şimdi mantıklı olan ona gidip kontrol olmak başka bir dr.a gidip sil baştan başlamak anlamsız.
şu anda zaten kendimi düşünüyorum donmuşlar için rahim bi hazır olsun ne var yok neden kanama var bi öğrenelim öyle canımmm
bugun benim test gunum, ancak aksama sonuc alacagim, bekleyemedim idrar testi yapti POSITIFFF cikti
bugun benim test gunum, ancak aksama sonuc alacagim, bekleyemedim idrar testi yapti POSITIFFF cikti
ohhhhhhhhhh hamısler topıgı olduk cok sukur yaaa
sevda kız bende akyazlıyım ama orları bılmem sımdı olduk karadenızlı canım ben dun arayıp konustum yedıtepyle raporu bız cıkarıyoz dedı ama orda yaptırmam gerekıyormus oyuzden sordum kım tavsıye ettı dıye bırde kk dada kızlar memnun cem beyden bılmıyorum bakalım belkı beraber orda baslarız kız nedersın
ayyy nısacım hadı gozun aydın canım
selcım olurmu olur kız daha fazla bekleme ımkanın varsa canım
meldırrrrrrrr huhuuh
eylul geldım canım
kız songul bende burdayımda bır topıkte bırının hıkayesını okuyodum canım benım
Merhaba
Bölümden sorumlu olarak;yapabileceğim bir şey olduğunda,danışmak istediğiniz bir şey olduğunda,her hangi cansıkıcı bir durumla karşılaştığınızda benimle irtibata geçmenizi rica ediyorum.
Bu arada Allahım hepinize birer yavru nasip etsin en tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?