Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bencede meldircim hiç acele etme, sabır iste Allahtan, rahmin güzelce dinlensin ki bebişlerin güzel güzel tutunsunlar...

meldirim rahim duvarı ince oluncada adetler sık sık olur kanamalar olur

oo kızlar burası hamişler topiği olacak yakında tebrik ederim nisa allah tamamına erdirsin inşallah...
yaa kızlar ilaç mevzusunda ben hatalıyım dr. söylediği ilacı almadım eskiden kullandığım ilacı aldım sanırım bu yüzden oldu kanamada bakalım dediği zamana kadar bekleyip gideceğim.

ohhhhhhhhhh hamısler topıgı olduk cok sukur yaaa
sevda kız bende akyazlıyım ama orları bılmem sımdı olduk karadenızlı canım ben dun arayıp konustum yedıtepyle raporu bız cıkarıyoz dedı ama orda yaptırmam gerekıyormus oyuzden sordum kım tavsıye ettı dıye bırde kk dada kızlar memnun cem beyden bılmıyorum bakalım belkı beraber orda baslarız kız nedersın
ayyy nısacım hadı gozun aydın canım
selcım olurmu olur kız daha fazla bekleme ımkanın varsa canım
meldırrrrrrrr huhuuh
eylul geldım canım
kız songul bende burdayımda bır topıkte bırının hıkayesını okuyodum canım benım

meldır yazını yenı gordum bebegım yanı oyle dedıyse baska ama doktoruna guvenıyormusun canım guvenıyorsan tabıkı devam et tabıkı once sen canım

bugun benim test gunum, ancak aksama sonuc alacagim, bekleyemedim idrar testi yapti POSITIFFF cikti

tebriklerrrr :hooray: :teytey: :teytey: sağ salim kucağına alırsın inşallahhh :Saruboceq: darısı bizlerin başına

maşallah yaa ne kadar pozitif sonuç alınmaya başlandı :sm_cool:

aaaaaaa tesekkurler edıtor hanım evet meldırın dedıgı gıbı bız burda aıle olduk eslerımızle bıle bukadar konusamıyoz hemen sıkılıyorlar.cok sagol ıyı dıleklerın ıcın cok az kaldık ınsaalh rabbım bızede nasıp edecek cogalmaya cok sukur basladık.

kızlar öpüyorum hepinizi izin aldım akşam misafir gelecek, çıkıyprum evde fırsatım olursa yoklarım sizi :))) öpüldünüz...

ahhh bılseydım bende transferımı 31 aralıkta yaptırıdım bende katılırdım belkı bu kervana

canımm ben büyük ihtimalle orda deneyebilirim hem uygun hem raporlu hemde daha yakın hayırlısı canım daha erken ikimiz için biraz zaman geçsin netleştiriz

çok teşekkür ederiz ilginize ve dualarınıza
allah kızınızı size bağışlasın ve bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah
tekrar teşekkür ederiz

gullucan yapacak bir şey yok şu anda ameliyat eden dr.la görüşüp bilgi alıp dondurulmuşlar için ne gibi yöntem izlenmeli hangi ilaçları kullanmalıyım en azından ondan bilgi alıp daha bilgili giderim kliniğe allahım hepimizin yardımcısı olsun

kızlar bugün trasferimin 7.günü vajinal jel hergün normal beyaz renkte geliodu ama biraz önce baktığımda epeyce bi sarı hatta turuncu gibiii((kötü bişeymi olcak heran adet olucam endişesi yaşıyorum 2 gündürrr(((18 beklemicekmi bebişlerimmm(

bugun benim test gunum, ancak aksama sonuc alacagim, bekleyemedim idrar testi yapti POSITIFFF cikti

hohohohhohohoho süpperrr iyi yapmışsın cnm bnm
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun rabbim sırasıyla güzel haberlerini vermeyi nasip etsin
şimdi listeme bir hamile daha yazıyorum
allahım hergün bana bu mükemmel duyguyu tatdır yarabbim
sana şükürler olsun

NİSA LİSTEYE BAK :))))))))))))))))))))))
hhahaha yaşasın yaaaaaaaaaa

ya kızlar işlerim çok çok yoğun valla sizlerle olup vakit geçirmek istiyorum ama olmuyo
okuyorum arada ama hepsine yazamıyorum
beni unutmayın emi
((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…