Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sevdacım ben bu pozıtıflerı gordukce bır aksılık olmazsa mart bası gııb hemen dusunesım gelıyor
esımın maas alımlar cok kotu su krızı ne yapcaz bılmıorum yaaa 3 ay oldu maas almıyor ınsaalh bundansonra hepımızın ıslerı duzelır ve kaldıgımız yerden denenerız ınsallah.bende yedıtepeye sıcak bakıyorum oda sırf rapor oldugu ıcın yanı canım hadı bakalım hakkımızda hayırlsı

evet meldırım sen devm et o sekılde bebegım ınsaallah hersey duzelecek canım
marancım gule gule canım sana kolay gelsın
gızem bugun pek gırmıon cokmu yogunsun canım

ayyyy kız sen unutulacak kızmısın yaaaaa sen bizim nese kaynagımızsın kıııız baksana bıızmle ugrasmaktan kendıne halın kalmıyor canım

nisa canım allah devamını getirsin canım sevindirdin bizi memorialdeydin degilmiyazarmısın banada umut ışıgı olurmusun

ben anladığım kadaryla bu sitede herkes tanıdığı kişilerle konuşuyorr,ne bir merhaba aldım nede bir hoşgeldin sitede toplam kaçkişisiniz bilmiyorum ama sadece 2 kişiyle konuştuk.ve bi kaç kez soru sordum ve biri biraz önceydi kimse ilgilenmedi çook sağolun((

aaaaaaaa bırıcım oyle sey olurmu ben denk gelmedım heralde bızım topgımızde oyle sey olmaz bız burda bır aıle gıbıyız canım benım hosgeldın canım bız calıstıgımızdan gırıp cıkıyoruz sureklı anlat canım kendını tanıtırmısın bana

ya ben sıyırdım valla yaa firmlarla mutabakat yapmaktan delircem şimdi yaa
evime gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmm

biricim burda hepimiz arkadaşız tabi eskiden beri konuştuklarımızda neyin ne olduğunu biliyoruz. tedavisini sonucunu .....
sen hemen paniğe kapılma tutunma lekeleri hatta kanama bile olsa hamile olan arkadaşımız çok oldu rabbim yazmışsa oluyor bekleme süreci çok zor allah yardımcımız olsun insan heyecanla bekliyor...

kız gizem sıyırma sen lazımsınnn bizeee bak biricim küsmüş hemen ilgilen bakayım topiğin sahibi :)

tatlım arada kaçırmışızdır ay ne olur böle yapma ben şimdi oklavamı çıkarır kızları bi haşlarım
bu günlerde ben çok yoğunum
bak sırf senin için bırakıyorum işlerimi söle cnm sor bkalım derdine derman olayım şekerimm

kızlar oklava geliyo ama heeee
yokluğumda yenilere neden bakmıyosunuz gebertirim hepinizi
meldirim kuzum sağolasın

Vallah kizlar ilk defa boyle bir foruma katildim daha once hep okurdum ama asla uyue olmadim.
Iyikide uye olmusum sizleri tanidigima cok seviniyorum GIZEM cim Allah senden razi olsun boyle topik actigin icin Duallarim hepimiz icin Rabbim hepimizin hakinda hayirlisini versin

Listeye baktim canim darisi hepinize Allahin izniyle, kan sonuclarimi almadigim icin yinede icimde bir korku var bilmem sevinemiyorum dun de kahve rengi bir leke oldu insallah tutunma belirtileri dir kizlar bu konu hakinda ne dusunuyorsunuz

bırııııııııııııcık kız kayboldum sende sordugum soruya cevap vermıcenmı
kız nısa baksan bırıcık bıze kustu ılgılenmedık dıye aslında arada kalmıs bız sureklı gırıp cıktıgımızdan neyse canım ıyıkı aramıza katıldınız canlarım benım

iyikiiii yazmışımm:))))))))ne bilim arkadaşım bu sitedeydii o böle anlatmamıştı çook şaşırdım oyüzden:)))

bende çok yere üye oldum yorum bıraktım ama burası farklı :) hem öğreniyorum hemde bildiklerimi paylaşıyorum ve arkadaşlar güvenerek inanarak okuyorlar gerçekleri yaşamak zor ve acı ama anlatınca karşındaki en azından aynı duruma düşmemek için temkinli oluyor.

sıkma canını canım ya bugun yapmıssın ıdrar testını hıc bıseycık olmaz canım yaa kan testını verdınmı yoksa aksmamamı vercen canım

biricim gullucan gizem ve maral eylül talya çalışıyoruz bazen 1 saat kisenin konuşmadığı olur ama coştukmuda kimse tutamaz yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…