Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnm sağol allah cümlemizden razı olsun
iyikiiii yazmışımm:))))))))ne bilim arkadaşım bu sitedeydii o böle anlatmamıştı çook şaşırdım oyüzden:)))
heheheh kimmiş bakim senin arkadaşın ne dedi bizim hakkımızda
biricim gullucan gizem ve maral eylül talya çalışıyoruz bazen 1 saat kisenin konuşmadığı olur ama coştukmuda kimse tutamaz yani :)

demirbaşlar buraya kk havaya

bende tedaviye başlayınca işten ayrıldım:))bilirim çlşmanın zorluklarınıı:))uffff kızlar şu pzrts bi gelseydiii ya,gün yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorummm(((çook iiidim neden böle oldu anlamadım ben

benim yerime bu gerzek firmanın mutabakatını yapabilicek olan varmı huahuahauah
istifamı vereceğim yahu bune
aslında benim suçum heee çaktırmayın arada işlenmemiş makbuzlar var şimdi 2009 yılını en baştan dökeceğim mecburen acıyın bana ne olurrrrrrrrrrrr

bak cnm bu sonuç bekleme konusunda sana en iyi telkini meldirim verir hihiihi
sen neki bi meldirin paniği bide eylülün paniği dillere destan valla

kızlar bana müsade bugün bunu bitirmem lazım cidden
hadi muck okurum ben arada siz yazın

nisacım tebrik ediyorum seni iyiki test yapmışsın ben 10 kere yapmışımdır evde test kan testi sonucunu alıncada yaz olurmu sonucunu

evet bırıcım bız yıne farklıyız dusunebılıyormusun yuz yuze gelmeyen aynı kaderı paylasan derdıne derman olmaya calısan bır grubuz canım oyle bazen olur canım bızde ınsanız dımı allah senıde tedavınde muvaffak eylesın

biricim burası gerçekten bir aile gibidir canım inşallah kanaman dururda o müjdeli haberi bizede verirsin
canım bazen burda biz de sorulan soruları farkedemiyoruz ya ben bile bazen yazıyorum cevap alamıyorum sayfa değişince farkedilmiyor o yüzden yani

ya kızlar bir zaman geçsede bizde başlasak yeni tedavilerimize hamilelerimizde çok onların duası daha çabuk kabul olurmuş bizede bolca dua ederler artık hepimiz hamileyiiiiiiiim diğe yazarız

kanamam yok hytm umarımda olmaz:))jel kullanıyorum bugün jelin geliş rengi sarımtıraktı ona takıldım:))

ahh bırıcım tabıkı oyle panık olcan ıster ıstemez ınsan hem 12,gunun gelmesını sıtıyor hemde ıstemıyor cunku ben oyle olmustum dıyodumkı tutmadıysana suan hıc bır sey bellı degıl bebgımı hep karnımda zannetmek ıstıyordum.ben sadece 10,gun ıdrarda bakmıstım negatıf cıkmıstı 12,gunde zaten negattı senın boyle olcak dıye bır kaıdesı yok sadece dedıgım normaldır dusncelerının karısması ama sıkma canını canım yaaa allahın ıznıyle sendende ıyı haberler beklıyoruz canım bu senın kacıncı denemen problem ne canım

gızem sen varya sen hem gecırme faturlaarı ondan sonra bu gerzekle kım ugrascak dee bıızım muhasebecıde kafayı yıyor sureklı mutabakat ekstre kur farkı yedı kafayı kız allah hepınıze yardım etsın canlarım benım

kanamam yok hytm umarımda olmaz:))jel kullanıyorum bugün jelin geliş rengi sarımtıraktı ona takıldım:))

jel akıntının rengiyle birleşince saı olabiliyor zaten akıntı olmasıda normalmiş bende ilk yaptırdığımda bu akıntıdan çok korkmuştum ama 2. de daha rahattım bunu biliyordum çünkü

biricim jel lekelenme yapıyormuş ama herşeyini önce druna sor.

kısslarr ya ben hastayım bu gün başım tuttu bu düzensiz kanamalar başağrısı yapıyor bende normaldede adet olmadan ağrır gelene kadar giderkende gidiyorum der şimdi hiç geçmiyo öfff yani

canım ben ıgne kulanmıstım oyuzden jel hakkında hıc bılgım yok

cok kansızmı kaldın nıye oyle basın agrıyorkı canım yaa stres yapmamaya calıs bebegım

kız eylul bende oyle dıyom boyle olumlu haberlerı gorunce ayyyyyy ıcım kıpır kıpır oluyor yaa hemen zman gecsın dıom ama yınede hayırlısı dıoyrum yaa

meldircim bu ağrılar bazen ağrı kesici içmeden geçmiyor bende de bazen olurda geçmez bir türlü anca ilaç içince rahatlar sende içsene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…