cnm sağol allah cümlemizden razı olsunVallah kizlar ilk defa boyle bir foruma katildim daha once hep okurdum ama asla uyue olmadim.
Iyikide uye olmusum sizleri tanidigima cok seviniyorum GIZEM cim Allah senden razi olsun boyle topik actigin icin Duallarim hepimiz icin Rabbim hepimizin hakinda hayirlisini versin
heheheh kimmiş bakim senin arkadaşın ne dedi bizim hakkımızdaiyikiiii yazmışımm:))))))))ne bilim arkadaşım bu sitedeydii o böle anlatmamıştı çook şaşırdım oyüzden:)))
biricim gullucan gizem ve maral eylül talya çalışıyoruz bazen 1 saat kisenin konuşmadığı olur ama coştukmuda kimse tutamaz yani :)
bende tedaviye başlayınca işten ayrıldım:))bilirim çlşmanın zorluklarınıı:))uffff kızlar şu pzrts bi gelseydiii ya,gün yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorummm(((çook iiidim neden böle oldu anlamadım ben
cnm sağol allah cümlemizden razı olsun
heheheh kimmiş bakim senin arkadaşın ne dedi bizim hakkımızda
demirbaşlar buraya kk havaya
kanamam yok hytm umarımda olmaz:))jel kullanıyorum bugün jelin geliş rengi sarımtıraktı ona takıldım:))biricim burası gerçekten bir aile gibidir canım inşallah kanaman dururda o müjdeli haberi bizede verirsin
canım bazen burda biz de sorulan soruları farkedemiyoruz ya ben bile bazen yazıyorum cevap alamıyorum sayfa değişince farkedilmiyor o yüzden yani
kanamam yok hytm umarımda olmaz:))jel kullanıyorum bugün jelin geliş rengi sarımtıraktı ona takıldım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?