benim ilk denememm.çikolata kistim vardı 2 yıl önce amlyt oldum sonra tekrar yeniledi 3 ay önce 2.laparoskopiyi oldum.yumurta rezervinden çok korktu dr ama sonuçtan çook memnun kaldı:)3tane bebiş koydu ve yumurta hücreleride 8 :)ama çook umutluu dr işlemi yaparken basbas bağırıyorduu eda hamileeeeeeee kalmalı eda hamile kalmalıııı:))))bütün bildiği edalı şarkıları söledi banaaaa:)))bunlar çook önemli kızlar yaaa:))adanada yaşayan ve tüp bebek düşünen arkdşlar kesinlikle seyhan/başkent ve TAYFUN BAĞIŞ diyorum.bi arkadaşım ankara tüp bebek merkezine gitmiş ona tayfun gibi dr bırakılıp gelinirmi demiş:))))hayırlısııııahh bırıcım tabıkı oyle panık olcan ıster ıstemez ınsan hem 12,gunun gelmesını sıtıyor hemde ıstemıyor cunku ben oyle olmustum dıyodumkı tutmadıysana suan hıc bır sey bellı degıl bebgımı hep karnımda zannetmek ıstıyordum.ben sadece 10,gun ıdrarda bakmıstım negatıf cıkmıstı 12,gunde zaten negattı senın boyle olcak dıye bır kaıdesı yok sadece dedıgım normaldır dusncelerının karısması ama sıkma canını canım yaaa allahın ıznıyle sendende ıyı haberler beklıyoruz canım bu senın kacıncı denemen problem ne canım
ya kızlar bir zaman geçsede bizde başlasak yeni tedavilerimize hamilelerimizde çok onların duası daha çabuk kabul olurmuş bizede bolca dua ederler artık hepimiz hamileyiiiiiiiim diğe yazarız
benim ilk denememm.çikolata kistim vardı 2 yıl önce amlyt oldum sonra tekrar yeniledi 3 ay önce 2.laparoskopiyi oldum.yumurta rezervinden çok korktu dr ama sonuçtan çook memnun kaldı:)3tane bebiş koydu ve yumurta hücreleride 8 :)ama çook umutluu dr işlemi yaparken basbas bağırıyorduu eda hamileeeeeeee kalmalı eda hamile kalmalıııı:))))bütün bildiği edalı şarkıları söledi banaaaa:)))bunlar çook önemli kızlar yaaa:))adanada yaşayan ve tüp bebek düşünen arkdşlar kesinlikle seyhan/başkent ve tayfun bağış diyorum.bi arkadaşım ankara tüp bebek merkezine gitmiş ona tayfun gibi dr bırakılıp gelinirmi demiş:))))hayırlısıııı
kısslarr ya ben hastayım bu gün başım tuttu bu düzensiz kanamalar başağrısı yapıyor bendenormaldede adet olmadan ağrır gelene kadar giderkende gidiyorum der şimdi hiç geçmiyo öfff yani
canım sanırımbend 3. Denmemi başkent te yaptıracağım 10 şubatta toplantı için gün aldım
mersindede var bir merkez oraylada görüşeceğim ama
canım iinnnşşşşş hamiş haberleri alırız innnşşş[/QUinşlh yetercim inşllh:Saruboceq:ama 2. bi merkez düşünmee bencee
bende tedaviye başlayınca işten ayrıldım:))bilirim çlşmanın zorluklarınıı:))uffff kızlar şu pzrts bi gelseydiii ya,gün yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorummm(((çook iiidim neden böle oldu anlamadım ben
adanada kaca yaptıdrdın canım ıstanbuldan uygunmu acab orlar
kız kimmi o arkadaşın aaa çok merak ettim valla yaaayoook olumluyluu hepp :))
offf napim yaaagızem sen varya sen hem gecırme faturlaarı ondan sonra bu gerzekle kım ugrascak dee bıızım muhasebecıde kafayı yıyor sureklı mutabakat ekstre kur farkı yedı kafayı kız allah hepınıze yardım etsın canlarım benım
benimde benimdeeeeeeee ya ne olur bana çok dua edin 16 milyonla bu ay hamile kalayım ne olurrr :))))))))))))))))Eylulum insallah ya... benim tedavide marta ertelendi. sende galiba o aralar basliyacaksin dimi? Insallah bizde buraya hamileyim diye yazariz!
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnslm kızlar ben geldİm
adanada kaca yaptıdrdın canım ıstanbuldan uygunmu acab orlar
Eylulum insallah ya... benim tedavide marta ertelendi. sende galiba o aralar basliyacaksin dimi? Insallah bizde buraya hamileyim diye yazariz!
cabım sakın ama sakın olumsuz düşünme
inşş bebişlerin seninledir
onlarla konuş onları ne kadar beklediğini anlat
ne kadar ihtiyacın olduğunu ne kadar sevdiğini seni bırakmamaları gerketiğini
sen ne kadar pozitif olursan her şey okadar güzel olur
iinnnnnnşşşşşşşşşşş
bugun benim test gunum, ancak aksama sonuc alacagim, bekleyemedim idrar testi yapti POSITIFFF cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?