Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet güllücan hayırlısı hepimiz için tabi
ama ya ben bir an önce zaman geçsin istiyorum yinede:))))

benim ilk denememm.çikolata kistim vardı 2 yıl önce amlyt oldum sonra tekrar yeniledi 3 ay önce 2.laparoskopiyi oldum.yumurta rezervinden çok korktu dr ama sonuçtan çook memnun kaldı:)3tane bebiş koydu ve yumurta hücreleride 8 :)ama çook umutluu dr işlemi yaparken basbas bağırıyorduu eda hamileeeeeeee kalmalı eda hamile kalmalıııı:))))bütün bildiği edalı şarkıları söledi banaaaa:)))bunlar çook önemli kızlar yaaa:))adanada yaşayan ve tüp bebek düşünen arkdşlar kesinlikle seyhan/başkent ve TAYFUN BAĞIŞ diyorum.bi arkadaşım ankara tüp bebek merkezine gitmiş ona tayfun gibi dr bırakılıp gelinirmi demiş:))))hayırlısıııı

ya kızlar bir zaman geçsede bizde başlasak yeni tedavilerimize hamilelerimizde çok onların duası daha çabuk kabul olurmuş bizede bolca dua ederler artık hepimiz hamileyiiiiiiiim diğe yazarız

Eylulum insallah ya... benim tedavide marta ertelendi. sende galiba o aralar basliyacaksin dimi? Insallah bizde buraya hamileyim diye yazariz!

ewt eylulcüm içmeden geçmiyor ama ayda 7-8 günde ağrı kesici almayım diyorum migrene dönmeye başlarsa hissettiğim anda alıyorum ama bu gün boğaz ağrımda var sanırım o da yaptı hava çok karanlık psikolojisinide etkiliyor insanın...

canım sanırımbend 3. Denmemi başkent te yaptıracağım 10 şubatta toplantı için gün aldım
mersindede var bir merkez oraylada görüşeceğim ama
canım iinnnşşşşş hamiş haberleri alırız innnşşş

kısslarr ya ben hastayım bu gün başım tuttu bu düzensiz kanamalar başağrısı yapıyor bende normaldede adet olmadan ağrır gelene kadar giderkende gidiyorum der şimdi hiç geçmiyo öfff yani

canım çok geçmiş olsun
dikat et kendine

hadı bakalım bııcık ınsaalh doktorunun dedııgı gıbı hamıle olursun nasıp ya sız elınızden gelenı yapmısınız canım ya sıkılmamaya calıs canım

cabım sakın ama sakın olumsuz düşünme
inşş bebişlerin seninledir
onlarla konuş onları ne kadar beklediğini anlat
ne kadar ihtiyacın olduğunu ne kadar sevdiğini seni bırakmamaları gerketiğini
sen ne kadar pozitif olursan her şey okadar güzel olur
iinnnnnnşşşşşşşşşşş

yoook olumluyluu hepp :))
kız kimmi o arkadaşın aaa çok merak ettim valla yaaa
offf napim yaaa
karşı taraf düzgün tutsaymış huahuahuah
Eylulum insallah ya... benim tedavide marta ertelendi. sende galiba o aralar basliyacaksin dimi? Insallah bizde buraya hamileyim diye yazariz!
benimde benimdeeeeeeee ya ne olur bana çok dua edin 16 milyonla bu ay hamile kalayım ne olurrr :))))))))))))))))
slm kızlar ben geldİm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
adanada kaca yaptıdrdın canım ıstanbuldan uygunmu acab orlar

heee uygun gidecenmi adanaya huhauahuhau
ya sonunda ben açıcam bi tüp bebek merkezi

kızlar tşk. ederim çok takip edemiyorum bu gün kusura bakmayın iice artmasın ağrım arada bakarım size :)

haticem biz teni tedavi için anca haziranda gideriz mayısta gider kontrollerimi tahlillerimi yaptırırım hazziranda başlarız diyorum ama bakalım zaman ne gösterir kışın burda yollar kötü oluyor o yüzden gitmek istemiyorum biliyorsun sık sık gitmem gerekiyor birde doktor daha erken der mart için yapmayabilir
amaaaaa ben şubattan sonra başlayacağım tamamen doğal olarak yani
sende martta başlıycan demek hepimiz için hayırlısını diliyorum

oooo!neler söylüyorum bebişlerime bi bilsenhihoyyyt bebişler annemiz kafayı sıyırdı diyordur kesin:)))napiiiim eski dj benim konuşmayı çoooook sewiyorummm:))))

bugun benim test gunum, ancak aksama sonuc alacagim, bekleyemedim idrar testi yapti POSITIFFF cikti

HAYILI OLSUN SAĞLICAKAK KUCAĞINA AL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:teytey::teytey::teytey::lepi::lepi:delikafaduldendelikafadulden:dance::dance:buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum komşum çaya çağırdı şimdi sabahtan beri açım valla eşim bu aralar çok yoğun akşam yemeğede gelemiyor bende yalnız yemek yapmıyorum aç bitap dolaşıyorum
anca öylesine atıştırıyorum yalnız da yenmiyor ki
bende birşeyler götürücem kalabalık yemek yemeği özledim valla
ne olur hepiniz bana gelinde beraber yiyelim ya

hepinizi öpüyorum

bende varım arkadaşlar birinci denemede tuttu ama kalpleri durdu ikinci için gün sayıyorum inş bu liste hepimize uğur getirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…