merhaba
bölümden sorumlu olarak;yapabileceğim bir şey olduğunda,danışmak istediğiniz bir şey olduğunda,her hangi cansıkıcı bir durumla karşılaştığınızda benimle irtibata geçmenizi rica ediyorum.
Bu arada allahım hepinize birer yavru nasip etsin en tez zamanda.
oooo!neler söylüyorum bebişlerime bi bilsenhihoyyyt bebişler annemiz kafayı sıyırdı diyordur kesin:)))napiiiim eski dj benim konuşmayı çoooook sewiyorummm:))))
kızlar ben şimdilik çıkıyorum komşum çaya çağırdı şimdi sabahtan beri açım valla eşim bu aralar çok yoğun akşam yemeğede gelemiyor bende yalnız yemek yapmıyorum aç bitap dolaşıyorum
anca öylesine atıştırıyorum yalnız da yenmiyor ki
bende birşeyler götürücem kalabalık yemek yemeği özledim valla
ne olur hepiniz bana gelinde beraber yiyelim ya
hepinizi öpüyorum
slm yeter nasısın kız kardeşin nasıl oldu varmı bi gelişme?
Aa gızem bak benı kızdrıma gıderım kız adanaya heeeeee bır ara ısraıle gıtmeye kalkmadıkmı gıderım anasını satayım yaa hİhİhİhhİ
bırıcıgım ben de ssklıyım ama burda daha pahalı canım ortalama ılac sahıl 5-8 arası olabılır ama ben 3500 olmustu oda cekılıste cıktıgım ıcın yanı suan benım gıttgım hastane 5000 e yapıyor canım ama rapor alırsan tabıkı gecıyor ama her hastanede degıl canım
Aa gızem bak benı kızdrıma gıderım kız adanaya heeeeee bır ara ısraıle gıtmeye kalkmadıkmı gıderım anasını satayım yaa hİhİhİhhİ
bırıcıgım ben de ssklıyım ama burda daha pahalı canım ortalama ılac sahıl 5-8 arası olabılır ama ben 3500 olmustu oda cekılıste cıktıgım ıcın yanı suan benım gıttgım hastane 5000 e yapıyor canım ama rapor alırsan tabıkı gecıyor ama her hastanede degıl canım
kızyeter baksan su gızemme benle ugrasıyor hallettı sımdı mutabakatları ben kaldım hıhııhııııııhıhıııı kız gelımmı hee ayyy adana cok sıcakmıs dımı yazları
yeter hıııc gecmısı okuma canım yoksa yetısmezsın suana cok gıtmıs kızlar ben zor okudum valla sen bılırsın
Ayyyyyyy cnım yaa sen raporlumu yaptırdın canım rapoelu oldumu tabı uygundur
eee rapor her hastaya olmuyomi ki anlamadım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?