Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

amin iinnnşşşşşşşşş

heee uygun gidecenmi adanaya huhauahuhau
ya sonunda ben açıcam bi tüp bebek merkezi[/QUOTE]

YA BAK SENİ BEKLİYORUZ BRADA TÜPBEBEK İÇİN AÇCAĞIM DİYORSUN AMA İCRAT YOK klava:klava:klava:
BEKLE BEKLE YAŞ 40 OLDU YYAAAAAAAAAAAA klava:klava:klava:
SENİN YÜZÜNDEN

:roflol::roflol::roflol::roflol:

oooo!neler söylüyorum bebişlerime bi bilsenhihoyyyt bebişler annemiz kafayı sıyırdı diyordur kesin:)))napiiiim eski dj benim konuşmayı çoooook sewiyorummm:))))

içinden geçen her şeyi sölemelisin onlara
onlarında sana ihtiyacı var

keşke bir imkan olsada bu k.k nın tüp bebek özelini bir araya toplasak hep görüşsek ne güzel olur değilmi bende sizin gibi yalnızım eşimin işi çok yoğun tek başına yemek yemek nasıldır bilirim ben 8 yıldır böyle yalnızım bir insan bile olsa herşey bambaşka olur inş yalızlığınız kısa sürede son bulur...

Aa gızem bak benı kızdrıma gıderım kız adanaya heeeeee bır ara ısraıle gıtmeye kalkmadıkmı gıderım anasını satayım yaa hıhıhıhhı

bırıcıgım ben de ssklıyım ama burda daha pahalı canım ortalama ılac sahıl 5-8 arası olabılır ama ben 3500 olmustu oda cekılıste cıktıgım ıcın yanı suan benım gıttgım hastane 5000 e yapıyor canım ama rapor alırsan tabıkı gecıyor ama her hastanede degıl canım

GEL BACIM GEL BİZ BURADAYIZ
SENİ MİSAFİR EDERİZ :lepi::lepi:

Kız gızem yanındayım hanfendı tup bebek acıcak guya ben geldım 30 aa dermısım hala ıcraat kafla peynır gemısı yuruse once bıızım gızemınkı yurucek hehehhehe

ayy eylul ınsaalh canım bellı olmaz dunya yuvarlak belkı hooooooooop ucarız oraya ımkansız degıl canım vızeyede gerek yok aynı ulkedeyız canım

kızlar yyaaaaaaaaa napmıŞsınız bÖle
geÇmıŞı okuyayım dedım ama mÜmkÜnmÜ

Kızyeter baksan su gızemme benle ugrasıyor hallettı sımdı mutabakatları ben kaldım hıhııhııııııhıhıııı kız gelımmı hee ayyy adana cok sıcakmıs dımı yazları

offf çokmuş be güzelimm burda hastane 1500 alıyor ilaçlarda raporluydu 800 tuttu.sen gel burda yaptır ben sana bakarımm hytm:)

Aysecım hosgeldın canım nerde denıyon tuplerı canım olsun hayırlısı ne yapalım bıızım hıc tutmadı canım tutup sonra dusmesınemı yanarsın hıc tutmamamsınamı ahhhhh hepsı bırbırınden beter canım yaa

Ayyyyyyy cnım yaa sen raporlumu yaptırdın canım rapoelu oldumu tabı uygundur

Yeter hıııc gecmısı okuma canım yoksa yetısmezsın suana cok gıtmıs kızlar ben zor okudum valla sen bılırsın

kızyeter baksan su gızemme benle ugrasıyor hallettı sımdı mutabakatları ben kaldım hıhııhııııııhıhıııı kız gelımmı hee ayyy adana cok sıcakmıs dımı yazları

eh biraz sıcaktır ama olsun
ben zaten tarsutayım burası adanadan biraz daha serin oluyor

Heee onceden ben cocuk bakıcılık yapmısıtım lıse yıllarımda adanalı bır aılen cocuklarını baktım odemsıtı bız yazları evden halıyı kaldırırız demıstı o aklıma geldı canlarım benım ee heralde akdenız ıklımı var orda

ayy ne çok kaynatmışsınız bende açtım yaşarla yıldızın düetini kapadım bilg. ekranını terapi yaptım bid eağrı kesici :) azcık geçti gibi ama bilg. ışığı gelince başlıyor yine

eee rapor her hastaya olmuyomi ki anlamadım ben?

yok canımyyaaaaaaa
hiç sorma derdime tuz basıyorsun
ben geçen yıl adana turan çetinde ikinci dememiypatırdım raporla
bir hakım daha var ama soğortalılık sürem yetmiyormuş o yüzden yaptıramıyorum
yada özelden yaptıracakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…