Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

biricim ben selda iyi akşamlar.banada aynı senin gibi olmuştu ilk önceleri kimseyle yazışamamıştım.ama şimdi sizlerden hiç ayrılamıyorum

Tabıkı devlet bazı kanunlar getırmıs enaz3 yıl evlı olamk 900 gunmu ne ssk prımın olmak erkekte 5 mılyondan asagı sperm olmak.canım bız butun herseye uyuyozda ılk denemede rapor almaya ugrasmadık cunku bıraz ugrasmalıymıs bızde dedık hem 3500 geldı asagı yukarı dedık aynı fıyat bıraz da olcak dıye umutlu oluyor ınsan tabı ama guup dıye oturduk yanı sımdı rapor cıkarmayı dusnuyorum yada cıkaran hastanede yapmayı dusnuyorum canım bakalım

kızlar bende istanbula gelince nerde kalabilirim tedavi sürasince.mobilyalı daire varmı şişli yakınında.annemle kalacagım

Ay selcım ıllakı vardır sıslı bıze uzak yaa aslında arastırma yap sımdıden esın gelmıcekmı canım gercı o sadece bır yerde lazım oluyorda ahhhhhhh bu kadınalr her cıle onların yaa
ohhhhh meldır sız zaten bu aralar artık gırmez oldunuz bız boyle selda yeter bırıcık kaynatıyoz bole

CANIM ÇOK ZOR DEĞİL YAAAAAAAA
YANİ 15. 20 GÜNDE ELİNDE OLUYOR
ZATEN PAHALI BİR TEDAVİ EĞER[ŞARTLAR UYORSA ÇIKARMALISIN
PARA KAZANMAK HİÇ KOLAY DEĞİL /COLOR]

eh işte biraz kaynatıyoruz
sizde katılırsanız daha güzel olacak ama

Valla canım bakıcaz artık ozman bır gelsın bır yere mecbur gıdıcez cunku bır aksılk olmazsa beklemek ıstemıyorum yaslanıyoruz gıt gıdecanım ya eeeeeee heralde para kazanmak kolay degıl ama kıl gıbı alıp kol gıbı dagıtıyoz kızz ne yapcaz bılmem valla

güllücan aynı dedigin gibi.annemle kalmak istiyorum.çünkü benim kocaya birşeyler oluyor.anlatamam sanki ona transfer ediyorlar igneleri o vurunuyor..hastaneye 1 saatligine gelsin hatta gözüme gözükmeden geri gelsin bu seferde bunu deneyecegim

hayatım raporum 1 günde çıktı benim hiç uğraşmadık normalde 4 günde sanırım dr bi alo dedi ertesi gün aldım:)))

Ayyyyy nsacım hadı gozun aydın canım kesın ıkız ucuz bıle olabılır dımı kızlaaaaaar

Kizlar kan sonuclarini aldim 256 Allahim bu mutlulugu hepinize yasatsin AMMMinnnnnnnn

GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLICAKLA AL KUCAGINA
İİNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
DARISIDA BİZLERE OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ALLAH NAZARLARDAN SKLASIN HAMİŞLERİMİZİ
:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafadulden

Pekı bırıcık senın raporu gıttgın hastanemı cıkardı oyle olurmus burdada bır ozel hastane var hemen 1 gunde cıkarırmıs sen 1 kere gıdıyomusun ama fakulteler oyle degılmıs sanırım

Cok sukur varya 5gundur hamıle haberlerı alıyoruz cok sukur rabbımıze allahım nazardan saklasın amııııııııııııııııııııııııııııııın

ben eşimle gitmiyorum valla
sen işinde geri kamla ben giderim diyorum yumoşlaın toplanacı gün geliyor birde transfer günü yanımda olyur kalanını tek halediyorum

bende varım arkadaşlar birinci denemede tuttu ama kalpleri durdu ikinci için gün sayıyorum inş bu liste hepimize uğur getirir...
CNM TEDAVİN HAYIRLI OLSUN SENİDE UĞURLU LİSTEMİZE EKLEYECEĞİM
heee uygun gidecenmi adanaya huhauahuhau
ya sonunda ben açıcam bi tüp bebek merkezi

YA BAK SENİ BEKLİYORUZ BRADA TÜPBEBEK İÇİN AÇCAĞIM DİYORSUN AMA İCRAT YOK klava:klava:klava:
BEKLE BEKLE YAŞ 40 OLDU YYAAAAAAAAAAAA klava:klava:klava:
SENİN YÜZÜNDEN

:roflol::roflol::roflol::roflol:
[/QUOTE]
ya bacım ne yapayım sizde destek verin da

heee gidersin döverim seni
heee oldu israilde olmaz saçmalama sen haberleri izlemiyomusun kızım elçiyi bile nerde oturtular bize tüp nasıl yaparlar bilemem
kızlar bende istanbula gelince nerde kalabilirim tedavi sürasince.mobilyalı daire varmı şişli yakınında.annemle kalacagım
ya kızım oralarda kiralar nasıl biliyonmu sen tüpten fazla
Kizlar kan sonuclarini aldim 256 Allahim bu mutlulugu hepinize yasatsin AMMMinnnnnnnn

ooooo ikizmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…