biricim ben selda iyi akşamlar.banada aynı senin gibi olmuştu ilk önceleri kimseyle yazışamamıştım.ama şimdi sizlerden hiç ayrılamıyorum
Tabıkı devlet bazı kanunlar getırmıs enaz3 yıl evlı olamk 900 gunmu ne ssk prımın olmak erkekte 5 mılyondan asagı sperm olmak.canım bız butun herseye uyuyozda ılk denemede rapor almaya ugrasmadık cunku bıraz ugrasmalıymıs bızde dedık hem 3500 geldı asagı yukarı dedık aynı fıyat bıraz da olcak dıye umutlu oluyor ınsan tabı ama guup dıye oturduk yanı sımdı rapor cıkarmayı dusnuyorum yada cıkaran hastanede yapmayı dusnuyorum canım bakalım
ay selcım ıllakı vardır sıslı bıze uzak yaa aslında arastırma yap sımdıden esın gelmıcekmı canım gercı o sadece bır yerde lazım oluyorda ahhhhhhh bu kadınalr her cıle onların yaa
ohhhhh meldır sız zaten bu aralar artık gırmez oldunuz bız boyle selda yeter bırıcık kaynatıyoz bole
Tabıkı devlet bazı kanunlar getırmıs enaz3 yıl evlı olamk 900 gunmu ne ssk prımın olmak erkekte 5 mılyondan asagı sperm olmak.canım bız butun herseye uyuyozda ılk denemede rapor almaya ugrasmadık cunku bıraz ugrasmalıymıs bızde dedık hem 3500 geldı asagı yukarı dedık aynı fıyat bıraz da olcak dıye umutlu oluyor ınsan tabı ama guup dıye oturduk yanı sımdı rapor cıkarmayı dusnuyorum yada cıkaran hastanede yapmayı dusnuyorum canım bakalım
Kizlar kan sonuclarini aldim 256 Allahim bu mutlulugu hepinize yasatsin AMMMinnnnnnnn
Kizlar kan sonuclarini aldim 256 Allahim bu mutlulugu hepinize yasatsin AMMMinnnnnnnn
güllücan aynı dedigin gibi.annemle kalmak istiyorum.çünkü benim kocaya birşeyler oluyor.anlatamam sanki ona transfer ediyorlar igneleri o vurunuyor..hastaneye 1 saatligine gelsin hatta gözüme gözükmeden geri gelsin bu seferde bunu deneyecegim
Pekı bırıcık senın raporu gıttgın hastanemı cıkardı oyle olurmus burdada bır ozel hastane var hemen 1 gunde cıkarırmıs sen 1 kere gıdıyomusun ama fakulteler oyle degılmıs sanırım
CNM TEDAVİN HAYIRLI OLSUN SENİDE UĞURLU LİSTEMİZE EKLEYECEĞİMbende varım arkadaşlar birinci denemede tuttu ama kalpleri durdu ikinci için gün sayıyorum inş bu liste hepimize uğur getirir...
heee uygun gidecenmi adanaya huhauahuhau
ya sonunda ben açıcam bi tüp bebek merkezi
heee gidersin döverim seniAa gızem bak benı kızdrıma gıderım kız adanaya heeeeee bır ara ısraıle gıtmeye kalkmadıkmı gıderım anasını satayım yaa hİhİhİhhİ
bırıcıgım ben de ssklıyım ama burda daha pahalı canım ortalama ılac sahıl 5-8 arası olabılır ama ben 3500 olmustu oda cekılıste cıktıgım ıcın yanı suan benım gıttgım hastane 5000 e yapıyor canım ama rapor alırsan tabıkı gecıyor ama her hastanede degıl canım
heee oldu israilde olmaz saçmalama sen haberleri izlemiyomusun kızım elçiyi bile nerde oturtular bize tüp nasıl yaparlar bilememKız gızem yanındayım hanfendı tup bebek acıcak guya ben geldım 30 aa dermısım hala ıcraat kafla peynır gemısı yuruse once bıızım gızemınkı yurucek hehehhehe
ayy eylul ınsaalh canım bellı olmaz dunya yuvarlak belkı hooooooooop ucarız oraya ımkansız degıl canım vızeyede gerek yok aynı ulkedeyız canım
ya kızım oralarda kiralar nasıl biliyonmu sen tüpten fazlakızlar bende istanbula gelince nerde kalabilirim tedavi sürasince.mobilyalı daire varmı şişli yakınında.annemle kalacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?