ben eşimle gitmiyorum valla
sen işinde geri kamla ben giderim diyorum yumoşlaın toplanacı gün geliyor birde transfer günü yanımda olyur kalanını tek halediyorum
pekı bırıcık senın raporu gıttgın hastanemı cıkardı oyle olurmus burdada bır ozel hastane var hemen 1 gunde cıkarırmıs sen 1 kere gıdıyomusun ama fakulteler oyle degılmıs sanırım
ya bacım ne yapayım sizde destek verin daCNM TEDAVİN HAYIRLI OLSUN SENİDE UĞURLU LİSTEMİZE EKLEYECEĞİM
YA BAK SENİ BEKLİYORUZ BRADA TÜPBEBEK İÇİN AÇCAĞIM DİYORSUN AMA İCRAT YOKklava: klava: klava:
BEKLE BEKLE YAŞ 40 OLDU YYAAAAAAAAAAAAklava: klava: klava:
SENİN YÜZÜNDEN
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ama yetercım sen calısmıyon canım bız calısınca esım benı gelıp ısten alıyordu gıttgıgımız yerde yakın degıl kandı arabanla trafıl olmazsa 40 dakka hele mınubusle gıdersen 2 saat surer heralde oyuzden bız hep ıkımız gıttık canım yaa
bende çalıştığım için işe gelmeden sabah erken saate oldu kontrollerim eşimle gittik hep bi c.tesi sen gelme dedim ben giderim yaaa olmaz dedi sonra ben yaptım tek başıma dersin böyle olunca biz yaptık olur dedi . çok gülmüştüm yapışıyo bana hem geriyor hemde peşimi bırakmıyor :)
kizlarrrr hepinizi coookkkkk opuyorum duallarizi eksik etmeyin bu daha bir baslangic. Allahim sana binlerce kez sukuler olsun beni sevindirdigin gibi butun isteyenleride sevindir amminnnn
ya burasi nerdeyse hamileler topigi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?