Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Ama yetercım sen calısmıyon canım bız calısınca esım benı gelıp ısten alıyordu gıttgıgımız yerde yakın degıl kandı arabanla trafıl olmazsa 40 dakka hele mınubusle gıdersen 2 saat surer heralde oyuzden bız hep ıkımız gıttık canım yaa

ben eşimle gitmiyorum valla
sen işinde geri kamla ben giderim diyorum yumoşlaın toplanacı gün geliyor birde transfer günü yanımda olyur kalanını tek halediyorum

aynen valla çogunda ananemle gidiyorum o bakıyor bana ameliyatımda tedavilerimde

pekı bırıcık senın raporu gıttgın hastanemı cıkardı oyle olurmus burdada bır ozel hastane var hemen 1 gunde cıkarırmıs sen 1 kere gıdıyomusun ama fakulteler oyle degılmıs sanırım

evet ben fakültede çıkardım bayağı bir zorladılar bizi en az 10 kez gitmişimdir

kızzz gullucan bu lafı çok tuttum bayıldım gülmekten ''kıl gibi alıyoruz kol gibi dağıtıyoruz '' hayatım boyunca unutmam bunu :))
canımmm yaa takılmamak değil bu ara psikolojim çok normal değil kanamalar gel gitler yapıyor bende bide baş ağrısı kabusum benim ( çok fena bi tutarsa artık saatlerce geçmez en son kusarda uyursam anca öyle bu ekranlarda çok yoruyo gözümü zaten gözlükde var :) yakında normala dönerim soru işaretleri yoruyor insanı ....

ya bacım ne yapayım sizde destek verin da

heee gidersin döverim seni

heee oldu israilde olmaz saçmalama sen haberleri izlemiyomusun kızım elçiyi bile nerde oturtular bize tüp nasıl yaparlar bilemem

ya kızım oralarda kiralar nasıl biliyonmu sen tüpten fazla

ooooo ikizmi acaba[/QUOTE]

BİZ SENİN YANINDAYIZ
NE İSTİYORSUN DE BAKEM :lepi::lepi::lepi:

CANIM BENİM TEK ŞANSIM ÇALIŞMIYOR OLMAM
BEN TARSUSTA OTURYORUM ADANAYA GİDİYORUM AŞAI YUKARI 2 SAAT
AMA NE YAPACAKSIN

HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN :lepi::lepi::lepi:

Kız gızem nereye oturdular ama bır sozlu bırı yazılı ozur dıledıler nabeer canım gercı hersey polıtık ama olsun sonunda onlar yalvardı
kız allah korusun ayyy turlıye yetmıyormu sankı bıze

bırıcık zaten bır ıs var raporda bız gıtsek kımı dıyor 2 ayda kımı 6 ay kımı1sene kımı2 hafta herkesın uuzun suruyor ama ozel hastane bır haber verıyor hemen rapor cıkıyor ben anlamadım valla bu ısten doner sermaye gıbı herkes kılıfına uydurmus ısı ama bıze gelınce dırsek canım yaa

bende çalıştığım için işe gelmeden sabah erken saate oldu kontrollerim eşimle gittik hep bi c.tesi sen gelme dedim ben giderim yaaa olmaz dedi sonra ben yaptım tek başıma dersin böyle olunca biz yaptık olur dedi . çok gülmüştüm yapışıyo bana hem geriyor hemde peşimi bırakmıyor :)

:roflol::roflol::roflol:

Kizlarrrr hepinizi coookkkkk opuyorum duallarizi eksik etmeyin bu daha bir baslangic. Allahim sana binlerce kez sukuler olsun beni sevindirdigin gibi butun isteyenleride sevindir Amminnnn

kizlarrrr hepinizi coookkkkk opuyorum duallarizi eksik etmeyin bu daha bir baslangic. Allahim sana binlerce kez sukuler olsun beni sevindirdigin gibi butun isteyenleride sevindir amminnnn

amin amin innşşşşşşşşşşşş

ya burasi nerdeyse hamileler topigi oldu

İNŞŞŞŞŞ AĞZINDAN BAL DAMLIYOR KIZ

OOHHHH HERKES KOCA GÖBÜŞLÜ OLACAK :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
BURADA GEZİNİRKEN HERKESİN GÖBÜŞÜ ÇARPIŞACAK
SONRA GELSİNNNNNNNNNNN :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kız meldır bız kadınalr hep aynıız esımde aynı seyı dıoyorda onun yaında tabıkı hayır dıyorum bak sımdı bende esıme dedım bazen sen gelme dıye ama o ttabıkı senınkı gıbı hayır gelıcem dedı
ama tamam gelmım dese basına gelıcede az cok bılıyordu ayını bende derdım hep ben ugrasıyom sen ugrasmıyon dıye.tabıkı ondan dolayı gelmemıstır ama ben yınede oyle derdım yaa

Ayyyyy kızlar az kaldık ha gayret bakalım hepımız boyle dolu dolu gobeklı gezerız ınsaalh canalrım benım

aminn aminnn valla öyle erkekler var ki çok şükür eşim bu konuda beni yanlız bırakmıyor bir arkadaşım var yine böyle netten kocası tüp bebek kesinlikle istemiyor ve sorunu benimle aynı ama kabul ettiremiyor allah yardımcısı olsun ilaçla yumurta büyütmeyle çatlatılacak doğal yolla olursa olacak

Kızlar ben kacıyorum canlarım ınsaalh yarın gorusuruz
maldır kendıne dıkkat et canım o bas agrısı bendede var ama benımkı daha degısık doktor bana sınırını yenememıssın dedı oyuzden donem donem oluyor sende kafana takmamaya calıs canım hadı hepınıze ııyı aksamlar

bütün hamişlerimiz inşallah 9 ay karınları dolu gezerler sorunsuz hamilelikler nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…