Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Ayyyyy cok sukur bıızmkı kendınde olsada yınede hayata kusmedı cok sukur yılmadı hep benle beraber gıttı geldı cok sukur hadı canım kendını sıkma ben kacar gozlerım agrıdı bıraz canm dınlendıreyım zaten 15 dakka sonra cıkcaz

evey yaaa
bizim bir tanıdıkta var öle kızın kanaları kapalı
kıza diyorki eğer çocuk istiyorsan soktaki çocuklardanbirini al ben öle tüp müp yaotıramam ters bana diyor

allah yardımcıları olsun

(ben evletlık alınmasına karşı değilmi ama önce insan kendisi için her şeyi denemeli sonradan keşke dememeli diye düşünüyorum 9

bizimkide erkek infertilitesi ilk başlarda çom üzüldü ve ailesi çok üstüne geldi ama ben ona hep bu bir erksiklik değil rahatsızlık asla kendini eksik hisetme ben senin yanındayım diye destek olmaya çalıştın ne kadar becerdiĞıMı bilmiyorum ama şimdi daha iyi bu konuyu konuşup çare arıyor derleşiyor
evet çocuğu çok istiyorum ama önce sağlık ve huzur
rabim eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin bebeişler sonra gelir allahın izni ile
iinnnnnnnnnşşşşşşşşş

kızlar bende gıdıyorum yemek yapacaĞım daha

HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR BENDE KAÇIYORUM
zaten butun gün yok gibi bişidim yaa
hadi inşallah yarın konuşabiliriz öptüm herkesiiiiii

--------------------------------------------------------------------------------

kızlaaar benim bi sorunum var
dr. lucrinin aynı saatte yapılması çok önemli demişti
bende her gün 18de yapıyodum
dün şartlar gereği 17:40ta yapmak zorunda kaldım
bugünde unuttum saat 18:30a kaldı
sizce bişey olur mu?

Canım o kadarcık farktan bişey olmaz korkma hadi tedavin hayırlı olsun kuşum:CüvCüv::ecrin_bebek:

Kizlarrrr hepinizi coookkkkk opuyorum duallarizi eksik etmeyin bu daha bir baslangic. Allahim sana binlerce kez sukuler olsun beni sevindirdigin gibi butun isteyenleride sevindir Amminnnn
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNeyvahedigeldismile
ya burasi nerdeyse hamileler topigi oldu
VALLLAAAAAAAAAAAAAAA:CüvCüv::CüvCüv:
bütün hamişlerimiz inşallah 9 ay karınları dolu gezerler sorunsuz hamilelikler nasip olur...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN:CüvCüv:

selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar

tatlımm hayırlısıyla olsunnn
ALLAH ım emeklerini boşa çıkarmasınnn

Amin canım dualarım seninle kuşum:Saruboceq:

inşallah canım:Saruboceq:
Ewt inş.canım :Saruboceq:

inşşallah merseray Allahın iniyle güzel haberler verirsin dualarımız hep sizinlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…