bütün hamişlerimiz inşallah 9 ay karınları dolu gezerler sorunsuz hamilelikler nasip olur...
aminn aminnn valla öyle erkekler var ki çok şükür eşim bu konuda beni yanlız bırakmıyor bir arkadaşım var yine böyle netten kocası tüp bebek kesinlikle istemiyor ve sorunu benimle aynı ama kabul ettiremiyor allah yardımcısı olsun ilaçla yumurta büyütmeyle çatlatılacak doğal yolla olursa olacak
ayyyyy cok sukur bıızmkı kendınde olsada yınede hayata kusmedı cok sukur yılmadı hep benle beraber gıttı geldı cok sukur hadı canım kendını sıkma ben kacar gozlerım agrıdı bıraz canm dınlendıreyım zaten 15 dakka sonra cıkcaz
Canım o kadarcık farktan bişey olmaz korkma hadi tedavin hayırlı olsun kuşum:CüvCüv::ecrin_bebek:--------------------------------------------------------------------------------
kızlaaar benim bi sorunum var
dr. lucrinin aynı saatte yapılması çok önemli demişti
bende her gün 18de yapıyodum
dün şartlar gereği 17:40ta yapmak zorunda kaldım
bugünde unuttum saat 18:30a kaldı
sizce bişey olur mu?
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNeyvahedigeldismileKizlarrrr hepinizi coookkkkk opuyorum duallarizi eksik etmeyin bu daha bir baslangic. Allahim sana binlerce kez sukuler olsun beni sevindirdigin gibi butun isteyenleride sevindir Amminnnn
VALLLAAAAAAAAAAAAAAA:CüvCüv::CüvCüv:ya burasi nerdeyse hamileler topigi oldu
bütün hamişlerimiz inşallah 9 ay karınları dolu gezerler sorunsuz hamilelikler nasip olur...
Hayırlısıyla ınsallah tatlım hepımızın meleklerı tutunurlar bızlere
selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar
Amin canım dualarım seninle kuşum:Saruboceq:selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar
Ewt inş.canım :Saruboceq:inşallah canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?