canım arkadaşlarım çok sağolun allah hepinizden razı olsun, bu kadar çok dua edenim olurda rabbim geri çevirirmi hiç, pozitif sonuç alacağıma inanıyorum inşallah
kızlar kucağımda yeğenim batu var darısı hepımıze inş.agu diyor banakaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar
--------------------------------------------------------------------------------
kızlaaar benim bi sorunum var
dr. Lucrinin aynı saatte yapılması çok önemli demişti
bende her gün 18de yapıyodum
dün şartlar gereği 17:40ta yapmak zorunda kaldım
bugünde unuttum saat 18:30a kaldı
sizce bişey olur mu?
günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşınhihoyyyt
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum
günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşınhihoyyyt
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var Allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum
gunaydıııııııııııııııııııın cumanız mubarek olsun kızlaaaaaar
gunaydın yetercım
merseraycım sıkılma canım allah buyuktur yumutların kalıtesı ıyı canım yaa sıkma kendını haberlerını beklıyoruz senın kacıncı denemen
nurtopu sıkılma canım 15,20 dak..bır sey olmaz oakadardan ne olcakkı yaa nezman senın ıslemın canım
herkese günaydınlarrrr cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn
merseray senin adına sevindim az ama öz olmuş yumurtaların çok iyi
ya dun cıderle gorustum devletten rapor alsan ozel hastanelerde kaykı payı olayı var ona gore dıkkat et dedı.ben yedıtepe ıcın konusmustum da oyzden dedı bılgı alırken onu sormayı unutma dedı aklında olsun canım sımdıdedn dıyeyımde sonra unuturum bakalım hııc olmazsa bızde artık donerız umut tepeye dımı
sevdaaaaaaaaa kız topragam gunaydın naber nasılsın canım artık normal hayata dondunmu canım benım
ya dun cıderle gorustum devletten rapor alsan ozel hastanelerde kaykı payı olayı var ona gore dıkkat et dedı.ben yedıtepe ıcın konusmustum da oyzden dedı bılgı alırken onu sormayı unutma dedı aklında olsun canım sımdıdedn dıyeyımde sonra unuturum bakalım hııc olmazsa bızde artık donerız umut tepeye dımı
sağlık bakanlığı has a.b.c . Diye sınıflandırmışlar ve a. Olanların hastalarından %70 katkı payı alması geekiyorum
yani biz iyi bir has taneye gideceksek eğer ve rapor çıkaruyorsan sadece % 30 devlet karşılıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?