Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım arkadaşlarım çok sağolun Allah hepinizden razı olsun, bu kadar çok dua edenim olurda Rabbim geri çevirirmi hiç, pozitif sonuç alacağıma inanıyorum inşallah

topğinin gülleri günaydın a.s.a.s.

canım arkadaşlarım çok sağolun allah hepinizden razı olsun, bu kadar çok dua edenim olurda rabbim geri çevirirmi hiç, pozitif sonuç alacağıma inanıyorum inşallah

inşşş canım inşşşşş

canım hayırlı olsun
inşş her şey yolunda gider ve bebklerine kavuşursun
innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım bir şey olmaz merak olmaz

gunaydıııııııııııııııııııın cumanız mubarek olsun kızlaaaaaar
gunaydın yetercım
merseraycım sıkılma canım allah buyuktur yumutların kalıtesı ıyı canım yaa sıkma kendını haberlerını beklıyoruz senın kacıncı denemen
nurtopu sıkılma canım 15,20 dak..bır sey olmaz oakadardan ne olcakkı yaa nezman senın ıslemın canım

günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşınhihoyyyt
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var Allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum

herkese günaydınlarrrr cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn

merseray senin adına sevindim az ama öz olmuş yumurtaların çok iyi

canım gözün aydın bebişlerin hayat boyu hep seninle olsunlar
iinnnnnnnşşşşşşşşş

[sıze="2"]kızla rhayıyırlı cumalar
rabim dualarınızı karşılıksız bırakmasın
açlan ellerimizi boş çevirmesin
rabim göbüşlerinizi ve kucaklarımızı doldursun
gönlünüzden geçeni nasip etsin
sağlık huzur versin
rabim bizleri mucizelerimizle ödülendirsin
iiinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
[/sıze]

masallah canım senın adına cok sevındım canım hadı bakalım ınsaalah sonuna kadar 5 ıde ıyı gelısır 2 tane koydurursan enazından 3 tane donmsun olur ınsaaalh onlara ıhtıyacın kalmaz canım bebıslerın kucagına alırsın

sevdaaaaaaaaa kız topragam gunaydın naber nasılsın canım artık normal hayata dondunmu canım benım

herkese günaydınlarrrr cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn

merseray senin adına sevindim az ama öz olmuş yumurtaların çok iyi

AMİN KIZLAR AMİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya dun cıderle gorustum devletten rapor alsan ozel hastanelerde kaykı payı olayı var ona gore dıkkat et dedı.ben yedıtepe ıcın konusmustum da oyzden dedı bılgı alırken onu sormayı unutma dedı aklında olsun canım sımdıdedn dıyeyımde sonra unuturum bakalım hııc olmazsa bızde artık donerız umut tepeye dımı

sağlık bakanlığı has a.b.c . Diye sınıflandırmışlar ve a. Olanların hastalarından %70 katkı payı alması geekiyorum

yani biz iyi bir has taneye gideceksek eğer ve rapor çıkaruyorsan sadece % 30 devlet karşılıyor kızlar

ohh ne guzel demı yeter bak devlet bır darbe daha vurdu desene.eeeeeee pekı bu %70 olan hastanelerı nasıl anlıcaz yanı tup bebekte dıye dıyorum dıger rahatsızlıkları dusunmuyoırum canım tup de desene bıraz daha devlet elınden uzaklastık

deseene cocugu dahı parası olan yapacak durumu az dusuk olanlar ayvayı yedım katmerlı katmerlı artık bızde donerız devlet hastanelerıne artık bıze 2 yıl sonramı sıra gelır allah bılır canım

günaydınlar hepinize esracım noldu tahlilini yaptınmı

sevdaaaaaaaaa kız topragam gunaydın naber nasılsın canım artık normal hayata dondunmu canım benım

günaydın canımm iyiyim canım sen nasılsın.normal hayata dönmeye az kaldı adet olayım bitmedi biraz uzun sürdü inşallah bu akşam temizlenicem ve yeni umutlara yelken açıçaz opuyorumnanaktan

hımm hberim yoktu bu olaydan.yanii dönüp dolaşacağımız yer orası :roflol:

bu grupları neye göre ayırıyolarki bak hiç haberim yok bunlardan :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…