ohh ne guzel demı yeter bak devlet bır darbe daha vurdu desene.eeeeeee pekı bu %70 olan hastanelerı nasıl anlıcaz yanı tup bebekte dıye dıyorum dıger rahatsızlıkları dusunmuyoırum canım tup de desene bıraz daha devlet elınden uzaklastık
günaydın canımm iyiyim canım sen nasılsın.normal hayata dönmeye az kaldı adet olayım bitmedi biraz uzun sürdü inşallah bu akşam temizlenicem ve yeni umutlara yelken açıçaz opuyorumnanaktan
hımm hberim yoktu bu olaydan.yanii dönüp dolaşacağımız yer orası :roflol:
bu grupları neye göre ayırıyolarki bak hiç haberim yok bunlardan :uhm:
deseene cocugu dahı parası olan yapacak durumu az dusuk olanlar ayvayı yedım katmerlı katmerlı artık bızde donerız devlet hastanelerıne artık bıze 2 yıl sonramı sıra gelır allah bılır canım
günaydın fıstıklarr...
Cumanız mübarek olsun...
çok teşekkür ederim kızlar sağolun
bu gece cuma gecesiydi sizlere çok çok dua ettim 90 tanede tefriciye okudum...
önce tedavsiz hamile kalırsınız diye dua ettim... Tüp yapanlarında son olur artık bebişlerine kavuşurlar ikizleri olur hepsinin dedim...
Esracım meraklanma güzel olacak
bu gece cuma gecesiydi sizlere çok çok dua ettim 90 tanede tefriciye okudum...
önce tedavsiz hamile kalırsınız diye dua ettim... tüp yapanlarında son olur artık bebişlerine kavuşurlar ikizleri olur hepsinin dedim...
esracım meraklanma güzel olacak
hadı masallah canım allah razı olsun canım duaların ıcın bende bu sabah servıs beklerken dua ettım hepımıze kızlar allahım dualarımızı kabul edwer ınsaalh yaa
maral gunaydım canım mısafırlerın geldımı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?