Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gunaydın nevıncım baksana bıızm kızlar yoklar bugun
nasıl gıdıyor canım hamıslık aranız ıyımı yegenımle

kız sevda bende oyle uzun surmustu ve cok yogundu canım dere gıbıydı abartısız canım yaa.
evet bunu haberlerde duymustumda boyle aırım oldugunu duymamıstım yaa ne yapcaz bılmıorum yaaaa

canım onu bilemiyorum da merkezler tepki gösteriyorlarmış böle bir şey olmaz diye
ama ne kadar dayanırlar bilemiyorum

zaten devlet sürekli infertilite has darbe vuruyor
sonumuz ne olacak bilmiyorum

VALLA SAĞIK BAKANLIĞI TARAFINDAN YAPILMIŞ AMA NEYE GÖRE YAPILDI BU ŞİKLANDIRAMA BİLMİYORUM
AMA ŞÖLE DİYORLARDI VATANDAŞIN EN İYİ DİYE BİLDİĞİ (YANİ A OLMASI GEREKENELR C.. DİYE SINIFLANDIRILDI )
ÜSTLERDE DEĞİLDE ALTLARDA YER ALDI DİYE GEÇİYORDU HABERDE
YANİ VERDİKLERİ HİZMETE GÖRE SINIFLANDIRILMIŞLARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

deseene cocugu dahı parası olan yapacak durumu az dusuk olanlar ayvayı yedım katmerlı katmerlı artık bızde donerız devlet hastanelerıne artık bıze 2 yıl sonramı sıra gelır allah bılır canım

zaten para varsa her şey var yaaaa

bizim ülkemizde

bu gece cuma gecesiydi sizlere çok çok dua ettim 90 tanede tefriciye okudum...
önce tedavsiz hamile kalırsınız diye dua ettim... tüp yapanlarında son olur artık bebişlerine kavuşurlar ikizleri olur hepsinin dedim...

esracım meraklanma güzel olacak

canım yyaaaaaaaa
allah razı olsun
ben böle birbirimiz için dua etikmi çok duygulanıyorum kızşlar
tek yürek olmak böle bir şey
allah razı olsun
rabim bu duaları dilekelri karşılısız bırakmaz
innnnnnşşşşşşşşşşşşşş

güllüm bebeğimle aramız çok güzel.kızımda 9 ay herşeyden midem bulandı çıkardım sürekli aç kaldım meyveyle süt yiyebildim sadece doğumdan sonra bile yıllarca sürdü kokular rahatsız ediyordu..
ama bu öyle değil çok şükür herşey yiyebiliyorum hatta çok acıkıyorum çok hafif bulantım oluyo arada ama sanki mideni üşütmüş gibi çok hafif öyle bişeye karşı etkilemiyor kokulara felan çok şükür
alerjimde yok ya halen inanamıyorum

hadı masallah canım allah razı olsun canım duaların ıcın bende bu sabah servıs beklerken dua ettım hepımıze kızlar allahım dualarımızı kabul edwer ınsaalh yaa

maral gunaydım canım mısafırlerın geldımı canım

sabah namazı saatinde de ediyorum uykudan uyanıncada ezanlardada heran diyebilirim aklıma geldikçe. hemde çok ediyorum aklımdaki tek şey sizlersiniz ya.. allahımda kabul eder inş. hayırlısıyla

cnm bnm Allah razı olsun...

geldi cnm, atlattım allahın izniyle, bir süre gelmek isteyenleri ertelemeyi düşünüyorum ama çünkü çok fazla ayakta kalınca belim karnım ağrıyo...

herkese günaydın
cumanız mübarek olsun kızlar
işler hala çok yoğun siizi özlüyorum
nevinim allah razı olsun rabbim dualarını dualarımıızı mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah
fırsat bulursam cuma saatinde bende dua edeceğim
heran dilimde gönlümde dualar rabbim yardımcımız olsun inşallah

bencede canım dınlenmen lazım canım yaa

nevıncım allah razı olsun yaa bende oyle hep bos kaldıgımda anda aklımdan hep cocuk ısteyenlere arayanlara tedavı olanlara hayırlsıyla nasıp et bana nasıp et dıyom ınsaalh dualarımız kabul olur canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…