Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR NE GÜZEL

esra kan vardımnmı kız hakıkaten bak sımdı merak ettım
maldıııııııııııııııııııııııır nerdesın yaa basının agrısı gectımı canım ıyımıısın sımdı bebegım

BU GÜN TOPİK ÇOK SESİZohaoldumsmileohaoldumsmile mafoldumben mafoldumben

nevinim gullucanim Allah razi olsun sizden.
Allah hepinizden razi olsun. Ne guzel hepimiz birbirimize dua ediyoruz.

günaydın kızlar bu gün çok hızlı başladık işyerinde kahvaltı bile edemedim karışıktı ortalık mesai başladığından beri... özledim sizleri

gullucan gece yatana kadar ağrıdı başım bu günde tutacak gibi sanki sabah sabah stresle başlayınca

meldir canim gunaydin. gecmis olsun canim. Basin gercekten de cok agriyor senin bu bir kac gundur. Insallah adetin yakin zamanda duzene girer. Kendini fazla uzme canim.

meldir geçmiş olsun canım bi kaç dünlenmesen geçemz sürekli ağrır artık..
haticem nasılsın canım

herkese merhabalar nasılsınız kızlar iyi olun tamam mı
ben bugün geç kalktım yeni kahvaltı yapıyorum

geçmiş olsun meldir halen neden geçmedi ki başağrın haftasonu iyice dinlenince geçer canım inşallah

nevinim sagol iyiyim canim... sen nasilsin? mide bulantilarin fazla yokmus sevindim. Insallah boyle devam eder.

gizemim gunaydinlar...sen geldin diye girdim ben :)
CANIM BENİM baksana herkes beni unuttu bu hafta çok yoğundum bir kalemde silmişler
meldir geçmiş olsun canım bi kaç dünlenmesen geçemz sürekli ağrır artık..
haticem nasılsın canım
heee hiç beni sorma nevin hnmm
herkese merhabalar nasılsınız kızlar iyi olun tamam mı
ben bugün geç kalktım yeni kahvaltı yapıyorum

herkes derken ben özel ilgi istiyorum

meldir şekerim çok geçmiş olsun bence artık dr a gitmenin zamanı geldi kuzum

sağol haticem demin durunun topğine baktım halen haber yoktu inşallah sonuna kadar güzel gider

siz başka topikleremi takılıyosunuz klava:

alsanaalsanasmile mafoldumben

canımmmmmm benim gizemim bitanem senin yerinin çok özel olduğunu bilmiyormusun kız sen olmasan naparız biz ya çok ciddiyim canım benim seni çoook seviyorum ben sen de zaten biliyorsun bunu:))))))))))

tşk. ederim kızlar sağolun ama benim dönem dönem olur bu baş ağrıları çok kafaya takmıştım biliyorsunuz dr. işini birde adet düzensiz olunca tetikliyor sanırım...
nevinim ne güzel bulantın azmış benim çok olur
kız gizem seni unutmak mümkün mü ?
eylülüm günaydın afiyet olsun canım :)
kız talya döverim seni heeee biz neciyiz burda :)

ahada oklavayı çıkardı gizem affet gizemim tamamen saf ve temiz duygularla gittim ben diğer topiğe))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…