Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

SEN UNUTULACAK KADINMISIN zemuszemus zemuszemus zemuszemus

geçmiş olsun canıım
bendede tutuar bazan baş ağrısı kötüdür bilirm dikkat etkendine

kızlarr bu gün cuma yarın çalışanlar için çok zor biliyorum ama ben çok seviyorum bu cuma günlerini süslendim püslendim oturdum ama lenslerimi takamadım deli oldum yeni aldım çok yumuşakmış takılmıyıooooooo

nevin:gizem hanım nasılsınız
gizem:iiyim valla mantıları yedim boğazımda kalmadan bundan daha iimi olunur
nevinisssssssssssssss :dilcikar: :dilcikar:

gizem seni nasil unuturuz canim. Herzaman aklimdasin...
Hepiniz oyle, songulum, eylulum, nevinim, meldirim, gullucanim, maralim, aysem.... daha da saymadiklarim var...

canımmmmmm benim gizemim bitanem senin yerinin çok özel olduğunu bilmiyormusun kız sen olmasan naparız biz ya çok ciddiyim canım benim seni çoook seviyorum ben sen de zaten biliyorsun bunu:))))))))))
bende seni çok seviyorum ama ben sölemesem kimsenin bana slm vereceği yoktu valla
benmi çok alınganım acaba
canımmm muckkkkkkkk
ahada oklavayı çıkardı gizem affet gizemim tamamen saf ve temiz duygularla gittim ben diğer topiğe))
heheheh kaçma gel burayaaaa
SEN UNUTULACAK KADINMISIN zemuszemus zemuszemus zemuszemus
oh be rahatladım
değilim dimi
nevin:gizem hanım nasılsınız
gizem:iiyim valla mantıları yedim boğazımda kalmadan bundan daha iimi olunur
nevinisssssssssssssss :dilcikar: :dilcikar:

sen hiç konuşma bi kere cadı
zaten kocan kayseriden getirtiyomuş mantı
napıyım yedim işte ohhhhhhhhh
sanada gönderirim bitanem sözüm olsun emi
yaparım hazırlarım fırınlarım önce kurur sonra koyarım poşetlere kargoyla gönderirim hadi barışalım
yoksa akşama yine mantı yapar yerim huahuaauah

kızlaaaaaaaaaaar naber yaaa bakımda benım ısım arttı bızm zıllıler gelmıs sabah bız vardık hanfendıler daha tesrıf etmemıstı naber zıllı gızem kız senden bız hıııııc vazgecebılırmıyız heee
eylul,talya merhaba kızlar nasılsınız afıyet olsun eylulum bızde bırazdan ogle yemegıne gıderız artık
meldır canım cok gecmıs olsun kendıne dıkkat et hıc norologa gıttnmı canım ben gıtmıstımde bas agrısı yuunden oyuzden sordum nıye bukadar basın agrıyor yaa

ohh ne guzle gızem bız yarın yarım gun calıscaz sız yarın kalkma zamanı ben eve gıdıcem ama adaletmı bu yaaaaaaaaa

yeter haklısın canım unutulacak kadınmı
allah bizim başımıza verdi kimseye vermesin biz yandık başkaları yanmasın

:roflol::roflol:a.sa.s:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

kizlar benim toplantim var ya... ondan sonra girebilirmiyim internete bilemiyorum..Eger giremezsem size simdiden guzel bir hafta sonu diliyorum :) Hepinizi cok opuyorum

zaman ne çabuk geçmiş bu gün neredeyse öğle yemeği gelmiş :)
evet yemeğe gidiyorum ohhhhhhhhhhhhh çok acıktım zaten
ya bu halimle ben böle yiyosam valla hamile olsam herhalde azım hiç boş kalmaz ya durmadan yerim
bide ben öle ıvır zıvır semem adam gibi yemek olacak hihiihiihi
gizem seni nasil unuturuz canim. Herzaman aklimdasin...
Hepiniz oyle, songulum, eylulum, nevinim, meldirim, gullucanim, maralim, aysem.... daha da saymadiklarim var...

sende bnm aklımdasın aşkitom ama en çok beni sev beni düşün olurmu :))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…