bende seni çok seviyorum ama ben sölemesem kimsenin bana slm vereceği yoktu valla
benmi çok alınganım acaba
canımmm muckkkkkkkk
heheheh kaçma gel burayaaaa
oh be rahatladım
değilim dimi
sen hiç konuşma bi kere cadı
zaten kocan kayseriden getirtiyomuş mantı
napıyım yedim işte ohhhhhhhhh
sanada gönderirim bitanem sözüm olsun emi
yaparım hazırlarım fırınlarım önce kurur sonra koyarım poşetlere kargoyla gönderirim hadi barışalım
yoksa akşama yine mantı yapar yerim huahuaauah
ya süpperrr maralım kuzum kendine çok dikkat et cnm bnmkızlar aldım sonucu çok şükür allahıma 694 sonucum,
kizlar benim toplantim var ya... ondan sonra girebilirmiyim internete bilemiyorum..Eger giremezsem size simdiden guzel bir hafta sonu diliyorum :) Hepinizi cok opuyorum
aa bu gün cuma kenzül arşlar vardı telaşeden hemen okuyum unuttum kızz maralsende hatırlatmıyorsunnn
ya süpperrr maralım kuzum kendine çok dikkat et cnm bnm
valla bu çoğul gebelik dinlenmen lazım aşkım bnm
dr unu ara söle ilaçlarda değişikler yada ek bişiler olucakmı diye sor kuzum
ayy valla inan sizin hamileliklerinize kendimden çok seviniyorum allahım sonuna kadar sorunsuz gitmeyi nasip etsin cnm bnm
gizoşum bitoşum saol kuzum amin inşallah, inşallah tez vakitte Allahım bu topikte olan herkese nasip etsin... yemeğe çıkıyprum,
slm arkadaşlar ..ben aşılamada devamlı yazışıyodum...3 aşılama yapıldı bebiş olmaadııı...şimdi tüp bebek yaptırıyouz...iğneleri vurulmaya başladım..allah izin verirse bugün yumurta toplama işlemi belli olcak ...umarım herkes bebişine kavuşur...bana gonal f menogen ve bir sürü iğne yapılıyor...ve şuan doğuracak gibi oldum ya:) ilk defa yaptırıyorum ama zorluyor beni...allah tan hayırlısını diliyorum..bakalım kısmet...bana herhangi bi konuda tüp bebek yaptıranlar yardımcı olursa sevinirm ...bu arada ben aret beyde yaptırıyorum ist.da.
slm arkadaşlar ..ben aşılamada devamlı yazışıyodum...3 aşılama yapıldı bebiş olmaadııı...şimdi tüp bebek yaptırıyouz...iğneleri vurulmaya başladım..allah izin verirse bugün yumurta toplama işlemi belli olcak ...umarım herkes bebişine kavuşur...bana gonal f menogen ve bir sürü iğne yapılıyor...ve şuan doğuracak gibi oldum ya:) ilk defa yaptırıyorum ama zorluyor beni...allah tan hayırlısını diliyorum..bakalım kısmet...bana herhangi bi konuda tüp bebek yaptıranlar yardımcı olursa sevinirm ...bu arada ben aret beyde yaptırıyorum ist.da.
esracım çok güzel canım değerin katlanmış hep böyle katlanarak gider inşşşallaaaaah sana afiyet olsun canım
gizemim canım benim sana özel yazıyorum baaaaak afiyet olsun
güllücan sen çok alem kızsın valla çok tatlısın afiyet olsun canım
meldir baş ağrın geçer inşallah canım afiyet olsun
haticem iyi toplantılar canım sana
nevinim biz zaten evdeyiz ya yemeğin zamanından derdimiz yok ama sen beslenmene dikkaet tamam mı canım
yeter canım napıyorsun iyimisin
songülüm nasıldır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?