Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
DİYETEYİM YYAAAAAAAAA
YAPMAYIN BÖLE BAKIN ELİMDEN BİR KAZA ÇIKACAK klava:klava:klava:

kızlar doğru dürüst giremiyrum sabahtan tahlil verdim sonra başka hast. ilaç yazdırmaya, şimdidie yeöeğe çıkıyorum, öpüldünüz Allahım Mübarek gününde bütün dualarımızı kabuş etsin inşallah, sela ve cuma arası bol bol dua etmeyi Ayetel Kürsi okumayı unutmayın...

ohhhhhh ne guzle sevın bakalım bırbırınızı bıze zaten yazı yazan yok kız meldırr gel bızde bırbırımız sevelım hee olurmu baksana talya ıle gızem bırbırlerın severmıs bız de boyle sap gıbı ortada kaldık zaten

maralcım maaasallah canım degerler guzel 2 katına cıkmıs tekrar nezmana yaptırcan canım

kız bende yememe dıkat edıyom ama oyle etkılenmıyom kız yemek muhabbetınden ben ama suan cok acım kurt gıbı hemde ahh bır yemege gıtsem yeterde catlasa ben yerken heheheheheh

aa bu gün cuma kenzül arşlar vardı telaşeden hemen okuyum unuttum kızz maralsende hatırlatmıyorsunnn

kızlar aldım sonucu çok şükür allahıma 694 sonucum,
ya süpperrr maralım kuzum kendine çok dikkat et cnm bnm
valla bu çoğul gebelik dinlenmen lazım aşkım bnm
dr unu ara söle ilaçlarda değişikler yada ek bişiler olucakmı diye sor kuzum
ayy valla inan sizin hamileliklerinize kendimden çok seviniyorum allahım sonuna kadar sorunsuz gitmeyi nasip etsin cnm bnm
kizlar benim toplantim var ya... ondan sonra girebilirmiyim internete bilemiyorum..Eger giremezsem size simdiden guzel bir hafta sonu diliyorum :) Hepinizi cok opuyorum

aşkım kuzum bebem sen bak işine biz buradayız öptüm seni

dr aslında 3. gün demişti, ama ben 2 günde bir bir süre yaptırmayı düşünüyorum çünkü Allah korusun herhangibir anormallik olsa beta hcg den de ortaya çıkabiliyo, sizlerinde aklında bulunsun keseyei görene kadar bebeği görene kadar yaptırın arkadaşlar...

canım oku benım aslında aklımdaydı sonradan unutmusum yaaaaaaa

ohh bakıyomda ılgı alanına gıremıyoruz tamam bundan sonra bende sana pas vermem gızem hanım

slm arkadaşlar ..ben aşılamada devamlı yazışıyodum...3 aşılama yapıldı bebiş olmaadııı...şimdi tüp bebek yaptırıyouz...iğneleri vurulmaya başladım..allah izin verirse bugün yumurta toplama işlemi belli olcak ...umarım herkes bebişine kavuşur...bana gonal f menogen ve bir sürü iğne yapılıyor...ve şuan doğuracak gibi oldum ya:) ilk defa yaptırıyorum ama zorluyor beni...allah tan hayırlısını diliyorum..bakalım kısmet...bana herhangi bi konuda tüp bebek yaptıranlar yardımcı olursa sevinirm ...bu arada ben aret beyde yaptırıyorum ist.da.

esracım çok güzel canım değerin katlanmış hep böyle katlanarak gider inşşşallaaaaah sana afiyet olsun canım

gizemim canım benim sana özel yazıyorum baaaaak afiyet olsun

güllücan sen çok alem kızsın valla çok tatlısın afiyet olsun canım

meldir baş ağrın geçer inşallah canım afiyet olsun

haticem iyi toplantılar canım sana

nevinim biz zaten evdeyiz ya yemeğin zamanından derdimiz yok ama sen beslenmene dikkaet tamam mı canım

yeter canım napıyorsun iyimisin

songülüm nasıldır acaba

canım hosgeldın aramıza bız zaten hep tup yaptıran grubuz canım hadı bakalım allah ılk denemende hayırlısıyla poztıf alanlardan etsın.aref bey hangı hastanede ılk defa duyuyorum ısmını canım.bende kısa protokolde o iğnelerden vuruldum tabıkı hepımız oyleydık sanırım cunku bende ıste zor outurp kalkıyordum canım tabıkı cok ta asırı degıl ama normal hareketten bıraz daha yavaslamıstım cunku karnım sıstı ama yumurta toplmadan sonra duzelıyor canım sıkılma ınsaalh ıyı sonuclar alırsın arasıra gel canım beklerız

hadi hayırlı olsun tedavin nessel ne istersen sorabilirsin canım bildiğimiz şeylre cevap veririz burda herkesin az çok herşeyden bilgisi var başa gelince öğreniliyor
inşallah senin de herşey yolunda giderde kavuşursun bebeğine

kız eylul ama haklı degılmıyım kız yokken ben bızık,mkıler gırmedı ler dıyom kız gelıyor bana bak hııc pas verıyormu ama bundan sonra bende bana selam verene vercem hıhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız nıyekı canım ne alemlıgımı gordun kııızzzzzzzzz
ohhhhhhh 24 yatın ama sımdı keyfını sur kızzz

canım benim güllücanım sen tatlı alemsin yüzyüze görüşmek isterdim senle valla ya niye fb un yok ya kocanı ikna etde aç bi fb neden istemiyor anlamıyorum ha
ben dün nöbetimden çıkınca uyumadım hiç bugün çok yattım eeee gece çalışınca böyle izinli oluyoruz işte bende pazartesi çalışıcm şimdi salıda yine 24 saat işteyim

canım tedavin hayırlı lsun sonu güzel ve bebişli olun inşşşşşşşşşşşş

iyilik canım buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…