Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kıssslarr geldim bennnnn yemeğimi yedim dualarımızı okudum allah kabul etsin inşallah...

kıssslarr geldim bennnnn yemeğimi yedim dualarımızı okudum allah kabul etsin inşallah...

AFİYET OLSUN cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ALLAH KABUL ETSİN :Saruboceq::Saruboceq:
EMEĞİNE YÜREĞİNE SALIKopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canlar benıkız kadeŞım ÇaĞıruyor
bır bakayım ufaklıĞıda gÖreyım ÖpÜyorum hepınızı

hadı yetercım gule gule gıt gulegule gel bebgım
kız eylul bana ozelden mesaj atmsıısın kaydettım senı sanada teklıf attım almadınmı kızz sende benı kaydette gor bakalım benı begencenmııııııııı kız sende cok sekersın bebegım ınsaalh karadenız turuna cıkarsak belkı gorusuruz canım kocacıgım fb yı ıstemyor sana msn yeter dıyor oyuzden bende zorlamadım canım

meldır canım afıyet olsun ve duaların kabul olur ınsaalh canım

aminn inş. hepimizin kabul olur :)
yetercim hoşçakalll canımmm
gullucan kız görüşemedik bu aralar :)

arkadaşlar bu topikte genelde erkek infertilitesi var anladığım kadarıyla gullucan ve gizemden doğal yolla hamişlik bekliyoruz ben çiderin forumunada üyeyim ordaki bir uygulamadan bahsedeyim dedim kızlar işinize yarayabilir bi ürün var adı ''pre-seed'' her ay üye olanlara hediye ediliyor tabi bazı şartları var üyelikle ve msj sayısıyla alakalı işinize yarayabileceğini düşündüm ilgilenen arkadaşlar bir baksınlar derim. çekilişle her ay 3 kişiye hediye ediyorlar :) bilginzeeee

canım ben msn i fazla açmıyorum uzun zamandır açınca da farketmemişim demek ki ama şimdi ekledim seni canım keşke gelsenizde görüşsek ama artvine kadar gelmelisiniz tamam mı
öpüyorum seni

kızlar ben şimdilik çıkıyorum işten aramışlar evrak varmış imzalanacak bugün son günmüş
görüşürüz canlarım

kıslarrr merhaba
ben iiymm eylülümm gidiyosun sanırımmm(
nese görüşürüzzz sonraaa
bi bakim dedimm sadece çıkıcam bendee
sizsiz olmuyoo mutlaka bi uğruyorum :)))

maralım değerinn süperr
allah ım sağlıklı hayırlı kucağına aldığın haberleri vermeyi de nasip etsin inşşş

kıss hatçemmm bende seni seviyomm hee valla kısss:))
hepinizi tabiiii..............(biri hariçç) hahahahahah

kıslar geçm,işi tam okuyamadım bişey kaçırdıysam kusura bakmayınn nolurr
hepiniz aklımdasınız gizem nere kayboldun sen yoksun bebemmm
dualarınıza ihtiyacım varrr

meldirr cnm kuşum pek yazamıyorum ama hep takip ediyorumm inşşş bir an önce ağrıların sancıların sıkıntılarından kurtulursunn hem fizik olarak hem de ruhen bomba gibi haberler verirsinn

hepinizi öpüyorummm

grşş üzereee ALLAH ıma emanet ediyorumm bebişlerle beraberr

selam kızlar nasılsınız bugün daha yeni açtım.bugün bir garibim çok duygusalım.gözümden istemeden yaş geliyor....................sevgiye ihtiyacım var herhalde.neyse canınızı sıkmayayım

oyy oyy selcim bende de olur bazenn bu aralar benimde ne ruh halim düzgün nede sağlığım allah daha büyük acılar vermesin inşallah herşey yoluna girecek diye telkin et kendini ağlamak istiyorsanda zorlama bırak aksınlar rahatlarsın canımmm

evet meldir allah dahada kaldıramayacagım yük acı vermesin.ama şimdiye kadar arkama dönüp baktıgımda bu infertilite beni çok yıprattı ondandır.çok zor bişey allah düşmanımın başına vermesin.işte öyle arkadaşım allahıma sıgınıyorum hepde sıgındım

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız?1.denemem yeni bugün hüsranla bitti........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…