Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sel76 ağlama canım.hoş ben de ağliyorum ama yapacak bir şey yok.sadece allaha tevekkül edecez ve dua edecez.

meldır canım ahhhhhhhh agızlarından ballar damlıyor bacım allah ısterse normal yollada olur ama tıp ımknsız desede tabı cunku bızım spermımız 1 mılyon bıle degıl canım okadar kıymetlıkı adetle bıızmkıler tabıkı cok sukur hıc olmayanları gorunce elhamdulıllah dıoyurm canım o dedgın sey ne ıse yararmıs canım bende cıdere uyeyım.ınternettende uyeyım canım bakalım bızede cıkarmı neyse oo
songulum bende senı sevıyorum canım benım kendıne dıkkat et
bırıcık ve sel ancak kalktınız heralde yenı gırdınız canlarım benım

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız?1.denemem yeni bugün hüsranla bitti........

ayyy cnm benim herşeyin hayırlısı olsun canını sıkma dicem ama sadece dilim diyebiliyo napalım bidahaki sefere inşşşşlh tatlım:))))bende pazartesi günü öğrenicem bakalım hayırlısııı olsun:)))))))))

pearlletcııgm hakkında hayırlısı olsun canım hepımızn bır zmanlar hep husranla bıtrmıstı ılk zmanlar ınsana cok koyuyor ama zamanla normale donuyor hersey allah sabır versın canım donmuusun varmı

adanada hawa kapalıydı bugün hayatım bi kalktım saat 13.30:))))bende 10 falan sanıyorum:)))

yok erken kalktımda.evi süpürdüm belim agrıdı ameliyatımdan beri ayakta iş yapıyorumda.süpürge zor oluyor.belim agrıdıkçada uzandım.sen nasılsın canım

sağolun arkadaşlar...biricim inş pazartesi güzel haberlerini alırız.

dr.um pazartesi bir test daha istiyor.neden bilmiyorum....bitti hala kurcalıyor.zaten canım sıkkın her düşük değeri görünce daha çok yıkılıyorum

12.günümde değerim 6.96 idi.dr 2 gün sonra bir daha istedi 14.96 olmuştu.az ama belki geç yerleşmiştir dedi bugün yine yaptırdım 11.2 çıktı yani düşmüş.bir daha pazartesi istiyor...belli işte biyokimyasal gebelik!!!

canım uzmek ıstemem ama senı kacıncı gun test yaptırdın ve degerın kac cıktı canım vardır doktorun bır bıldıgı canım hangı hastanede tup yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…