Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sel sen ne dıyon kız transferden sonra catlatma ıgnesı ne kız ılk defa duyuuyom ben acıkla bakayım ne ıgnesı buu

evet kızlar bi topikte okumuştum.transferden sonrada kalan yumurtalar çatlasın diye 2 gün sonrada pregnyl vurdurmuş dru

perl canını sıkma güzelim inşallah bir dahaki sefere nasip olur napalım hepimiz yaşadık bunları çok yıpratma kendini bir gün hepimiz anne oluruz umarımmmmmmm

bence biyokimyasal gebelik benimki..kafam çook karışık.o kadar emek boşa gitti

kızlar aslında dr ların kurbanı oluyoruz.testleri igneleri hapları tam uygulatmıyorlar.
pıhtılaşma testi.şeker yüklemesi.histeroskopi.tüplerde sıvı varmı.genetik.daha neler neler baştan yaptırsalar olmaz sanki......her bir doktorda yeni bişey ögreniyosun

belki bana kızacaksınız ama olmadı mı baştan olmasın sonradan benim gibi dış gebelik olmasın yada düşük, kalp atışı olmuyor bazen hamilesin dedikten sonra bunlar çok zor oluyor.... allahın bir bildiği vardır tabiki rabbim hepimizin yüzüne baksın

haklısın meldir.dış gebeligin nasıl sonlandı.tüplerin falan.geçmişolsun..........bebetom sanada hayırlı cumalar

doğru söyluyorsun canım..bir de bunlar var...hayırlısımafoldumben

ahh ahh sel ben çoookkk yaşadım onları 4 aşılama 1 tüp denemesi.... hepsi farklı yöntem hepsinde hatalar zinciri 3. aşılama ikiz gebelik 25. haftada sonlandı ilk tüp denemesi dış gebelik ölümden döndüm arkadaşlar bilirler ben o dr. allaha havale ediyorum hastalığımla ilgli ben onlardan çok şey biliyorum onlar anca aldıkları paraya bakıp canım cicim yapıyorlar ama şunu anladım işini bilen dr. konuşmuyyyoooooorrrr ağzından lafı cımbızla alıyorsun ama ahh canım hoş geldin diyenden korkacaksın bunu öğrendimmmmmm

çok haklısın meldir yattığım yerden hep dua ediyorum düşücekse dış gebelik olcaksa başta olmasın inanki bu beni daha çokk yıkarrrr(((((((

Meldir çok haklısın canım ALLAH ın bir bilidgi var ki vermıyor.Hayırlısı olsun hepımız için canlarım üzmeyin kendinizi..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…