Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım tüplerimin ikiside alındı dış gebeliğimi fark etmediği için dr. patlamak üzereyken iç kanama başlamışken ameliyat oldum

canımmmm meldir geçmişler olsun kuzum.inş artık yaşamazsın o günleri.rabbim yardımcın olsun...güzel haberlerini alırız inş...

pearl sende öyle dersen.ben sana örnek olayım bak 6.ya umutla gidecegim.sen inş 2 de himişşş olursun.hatta fazla problem yoksa bu tüpbebekten sonrada kendiliginden hamile kalırsın inş

Slm kızlar ben geldim,

katılıyorum cnm sana, hiç kızılacak bir durum değil, çok acı allah göstermesin, Allah kimseye yaşatmasın, o yüzden dualarınızı ederken eksiksiz dua edin,

perl bende yeni yeni topladım kendimi hatta bu aralarda çok iii değildim ilk zamanlar çok zor geçiyor ama insan alışıyor... burdaki güzel haberler sanada moral olur canımm hamişlerimiz çoookkk

pearl sende öyle dersen.ben sana örnek olayım bak 6.ya umutla gidecegim.sen inş 2 de himişşş olursun.hatta fazla problem yoksa bu tüpbebekten sonrada kendiliginden hamile kalırsın inş

Maasallah canım sen 6.yımı denıcen.Hakkında hayırlısı kuşumopuyorumnanaktan

zorlu bir süreç dikenli bir yol ama umutluyuz umut olmadan insan yaşayamaz elbet bir gün olacakkkk diye umut etmek en güzeliiiii

inş canım arkadaşlarımmm.rabbim güzel haberlerinizle sevindirsin inş

ahh canım 0,85 cıkan bırının karsısında bukadar boynunu bukme lutfen ne yapalım canım nasıpten otesı varmı gecemıyoruz ıste ama allah ol derse hersey oluverıyor tabıkı bız elımızden geldıgı kadar caresıne balıcaz ınsaalh hepımıızn son tup denemesı olurda hepımızın kucagında bebıslerı olur canım uzmemeye calıs kendını canım

meldir 25.haftada düşük sebebine ne dedi.seni üzmeyeceksem.sana şeker yükleme testi yapıldımı.önce yada sonra.neyse bende senden sayılırım sol tüpüm alındı.hayatımız tüp üzerine ben dogalgaza geçmeye karar verdim olurmu.

hayırlı cumalar bebetom....rabbim bu cuma hürmetine inş en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza almyı nasip eder...

arkadaşlar birbirimizi yalnız bırakmayalım nolur.burda buluşup sevinçlerimizi dertlerimizi paylaşalım

Ya aşk olsun hayırlı cumalar dedım kimse cawap vermedı kızlarrrrrrrrrrrrr duyunnnn:Saruboceq:

ben demiştim.ay bu topik çok iyi geliyor bana başta moralim bozuktu ama şimdi sizlerle iyiyim.ah şimdi hepimiz aynı yere ışınlansakta sabahlara kadar konuşsak.hamişşşlere mantı yedirsek

Canım doğalgaz çok pahalı degılmı kuşum ya gerçi normal tüpede zam geldi:CüvCüv:

olsun kuşlarım belki tüolerin olmaması sizin için daha hayırlıdır...rabbim en iyisini bilir

Kızlar ama ben üçüncü tüp denemesıne bir türlü gidemiyom ya öbür denemelere çok param gitti.Şimdi çok sıkıştık Banada dua:Saruboceqpuyorumnanaktan edın yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…