Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tüp kardeşlerim benimmmm:))benimde solumda yokk:))napalım hyrls olsun bakın gülebiliyoruz kendimizle dalga geçebiliyoruz bunlar çook önemli kızlar.ahhhhh!wahhhh!diyipte dizlerimize wurmuyoruz en azından:)))

kızlar ewt tüpler olmadan normal yolla gebelik şansı yok sadece tüp bebek ben zaten aşılama kısmını bitirmiştimmm..
25 haftalık gebeliğimde suyum geldi neden olarak bir şey söylenmedi 4 gün önce detaylı ultrasona girmiştim, şeker yüklemesi yapılmıştı normal çıkmıştı hiç bir sorun yok demişti dr. nasip değilmiş dedik... pramatüre doğupda özürlü çocukları duyunca okuyunca allahın bir bildiği vardır diyorum...

inş bir gün hepimiz hamişşşş olarak buraya girip hamilelik tecrübelerimizi paylaşırızz

aacele gelmiş marall gelmişşş napıyosunuz hamişşler başladımı aşermeleriniz anlatın bakalım

en son denemem ankara genartta oldu ama dr. dış gebeliği fark etmedi ameliyatım gazide oldu. şimdi genartta donmuşlarım var gitmek istemesemde onları bırakamayacağım için mecburen gideceğimm eğer olmazsa sonrası için henüz bir fikrim yok şimdilikkkk

sel daha hamile kalan yok ama inş biricim pazartesi güzel haberleri verir

biricim sen hangi arada derede aldırdın tüpü.alınanı grdünmü aslında ben görmek istiyordum ama göremedim neye benziyor diye.patolojıye gitmişde

biricim sen hangi arada derede aldırdın tüpü.alınanı grdünmü aslında ben görmek istiyordum ama göremedim neye benziyor diye.patolojıye gitmişde

ihiiiiiiii:)ben 3ay önce aldırdım tatlım dr ameliyat videomu bile izlettiiii çok güseldiiii:))kız napıcan görüntüsünü?ya nası anlatılır bağırsak gibi bişe işte:))

kız lar ucuyonuz heee bır telefon trafıgı bır tel baglayana kadar bır sayfa atlıyor heee
meldırcım uzme kendını canım hepımıızn ayrı ayrı ımtıhanalrı ama derdımız ortak canım
yaa pelı arkadasım ısmın aklımda kalmıyor kusura bakma bak burda beterın beterlerı var sen hemen 1 denemede cok yoruldum dıyon olurmu oyle bende ılk denememde negatıf aldım ama sımdı param olsa hemen gırcem ama bebtonun dedıgı gıbı zaten gelırlerımız bellı ne olcak bılmıyorum oyle yılmak yok canım hep beraber el ele olmasakta manen bırbırımıze destek olmalıyız.sende ne problem var canım benım
maral bebeton merhaba kızlar

kız meldır bana cevap vermedın ahhhhhhh canım keske dogal yollarla hamıs olsak ama ınsaalh canım cıkmayan candan umıt kesılmez canım

ihiiiiiiii:)ben 3ay önce aldırdım tatlım dr ameliyat videomu bile izlettiiii çok güseldiiii:))kız napıcan görüntüsünü?ya nası anlatılır bağırsak gibi bişe işte:))

aaaaaaaaaa bende istemiştim.ileri teknolojisi olan bir hastaneyydi ama neden videoya çekmediler.birgün seninkini beraber izleyelimmi

kız bırıcık sızdede sebep tup yuuzndenmı canım dedınmı hatırlamıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…