Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

o ağrılar olur cnm.normaldır.kolay bir işlemden geçmemişsinnn...merak etme

sonda taktılarsa normal cnm bende de oldu 2-3den sonra geçiyor o tatlım:)sende warmı embryo resmi hytm?warsa kalitesini yazarmısın?bide ilaç ne werdi sana?
yok canım sonda vermediler işlemden sonra yatarken lazımlıkla aldılar idrarı
kasıklarda adet sancısı gibi ağrılarsa takılma sakın bende halen var çok şiddetli
farklı bişeyse önce druna sor canım

evet canım biraz adet sancısına benziyor herkesde oluyosa problem yoktur heralde

merseray canım keseyi görmeden 2 şubatta kalp atışlarını duymaya gidecez inş.tanışacaz bebeğimle inş...
pearl çok geçmiş olsun hayırlısı olsun herşeyin canım

yarın yine bhcg testim var bakalım kaça düşmüş((((

ama mens oldun sen dimi?değer düşmüşttür eğer olduysan ama lütfen bunada şükret her işte bi hayır wardır dış gebe kalsan yada bikaç hft sonra kaybetsen hep dua ettim allahım deim bunlar olcaksa hiç olmasın.hep hayırlısı dedim ben:))ayyyy bak yine heyecan yaptım ben ya((

yok canım sonda vermediler işlemden sonra yatarken lazımlıkla aldılar idrarı

evet canım biraz adet sancısına benziyor herkesde oluyosa problem yoktur heralde

ne güsel bizde canlı canlı sonda taktılar çook acı vericiydi anlık ama yinede kötüydü ya(

nevin senin adına çoook sevindim arkadaşım....inş meleğin sağlıklı sıhhatlıdır.hayırlı olsun

yarın yine bhcg testim var bakalım kaça düşmüş((((
canım hakkında hayırlı olsun çok geçmiş olsun tekrar
merseray canım keseyi görmeden 2 şubatta kalp atışlarını duymaya gidecez inş.tanışacaz bebeğimle inş...
pearl çok geçmiş olsun hayırlısı olsun herşeyin canım

inşallah canım darısı başımaopuyorumnanaktan

benim var mı yok mu bilmiyorum...dün dr.uma sordum bir şey demedilerse yoktur.yine de sorarız dedi((((

vardı.o kendi yaptı zaten 3 yeter dedi asistanına..benm ağrım vardı o gün sormayı falan unuttum

banada taktı drum ama adamın eli bir hafif anlatamam hiç hissetmedim hiç canım yanmadı ya..çok pratik biri zaten.. ama çıkarırken hasta bakıcı canımı yaktı anlatamam

kızlar rabbim hepinizin hakkında hayırlısını versin ve sevindirsin..inş bnm gibi asla üzülmezsiniz...ben çıkıyorum...sağlıkla kalın...

orada bekleyemezdim öyle sıkışık ama iikide taktı drum..tutamazdım ben sürgüyüde midem kaldırmazdı gerçi eşime aldırmıştım :)) hazırlıklıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…