Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benim transferim 1 ocaktı 13 ocakta bhcg idi ben 12sinde yaptım 99 çıktı 8.gün idrar testi yapmıştım negatifti...

yanıt yoook(neyse yarın görüceğiz artık herkese iyi akşamlarrrr yarın inşahhhh gülen bir yüzle dönerim size sonucu alır almaz yazıcam kızlarrr:)))şans dileyin bana noluuuur:)))))

normalde kanı 30 dk dinlendirip 40 dkya çıkyorda yaptırdığın yere bağlı
tanıdık varsa laborant 40 dkaya çıkar
yoksa 2-3 saate veriyolar veya1 saat değişiyo canım

şimdi gizem meldir güllü maral gelir işe uykulu uykulu :)))

kızlar merhaba benim 11 gün 40
13 gün155
16 gün684 çıktı bu gün 21 gün oldu konulalı sizce gitsem keseler çıkar mı ne olur yardım

gunaydın ahhh ne kadar cok yazmısnız yaa bıraz okudum usten mecbur gectım.evet dun bırde bır arkadas tasındı ona yardıma gıttık cokkk yorgunum yaaa.nevın naber kız evet dedıgın gıbı uykulu uykulu geldık canım.nevın sıze transferde nıye sonda taktılar bana takmadılar cok sukur ıdrara sıkısık gel dedıler tabı cok sıkısmıstım transferden once bıraz yaptım oyle gıttım.sonra bıraz daha yattım sonra kaltım ıdrarımı yapmıstım
ayy bırıcık hadı bakalım ınsaalh ıyı sonuclarla gelırsın canım benım
gızem meldııır ve dıger arkadaslar nerdesınız huhuhuhu

çigdemcım gozun aydın canım.allah analı babalı buytsun canım.kacıncı denemen ve hangı hastanede denedın tupu.benım o konuda bılgım yok hamıs olan arkadaslar sana bılgı verrler canım

günaydın kızlar :)
ahh nevin ahh saat çalıncaa ayy daha uykum varrrr ne çabuk sabah oldu dedim. birazcık işim var birazdan geleceğimm ...

gel meldırım gel canım ask olsun meldır sız cumartesıde uyuyonuz ne guzle canım bıızm tatıl 1,5 gun sankı ne gerek varsa cumartesı yarım gun calısmaya yaaa
kızlar benım genetık testım sonucum cumartesı cıktı sonuc ıyı hıc bır sey yok ulun bey esımı aramıs demıs.bakalım bu hafta esımınkını alcaz ınsaalh ondada sonuc negatıf cıkarda bır sey olmaz

eylulum sevdam kız gızemım songulum maralım kızlar nerdesınız

kızlar hepinize tek tek günaydın

gülüşüm sevindim cnm testin sonucuna inşallah eşinin test sonuçlarıda temiz çıkar

gızosum sagol canım benım pek gorusemıyoz naber maasları yatrdıgını duyunca patronun tepkısı ne oldu canım

gullucan canım ilk denemem ısparta tıp fakültesi micro enjeksiyon oldu hepinize Allahım nasip etsin

gizem-im doktoru aradım söylediğin gibi erken daha dedi çarşamba bi daha tahlil yaptır dedi bu 4.tahlil niye bu kadar tahlil yaptırıyor anlamıyorum keseler daha görünmez sen içini rahat tut dedikasıklarım ağrıyor benim arada bulantım olup geçiyor normal dimi çok korkuyorum

ben sonuç bekliyorum arkadaşlar ah ahhhhhhh sonucum ne olacak acaba gerci içim içime sığmıyor
İNŞALLAH POZİTİF OLUR senide ekliyorum listemize şekerim
pardon şeker düzzeltme yapacağım

cnm hiç bu kadar kafana takıp stres yapma 3 trasfer edildi diye 3üde tutacak diye bişi yok
böle olumsuz olmamalısın %45 güzel bi oran zaten tüp bebekte en yüksek oran %60 daha fazlası yok
sakin ol allaha sığın ve bol bol dua et boşver kimin ne dediğini
rabbimden başka kimse bilemez

ben de varım beni de yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
hoşgeldin aramıza tabiki senide ekleyeceğim listemize

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha önce hep yazdıklarınızı okudum ama hiç yazmamıştım bu akşam yazmaya karar verdim
hoşgeldin şekerim hemen ekliyorum listeye
yazıcam tabiiii:)))ama saat 11 e kadar girmezsem bilinki sonuç olumsuz((((ufffffffffff olmaz inşlhhhhhhhhhh bebişlerim tutunmuştur annelerine :))))))))))))
ufff bak şimdi merak etmeye başladım ama

gızosum sagol canım benım pek gorusemıyoz naber maasları yatrdıgını duyunca patronun tepkısı ne oldu canım
sölemedimki akşama kadar akşam talimatı imzalattım hiçbişi olmamış gibi bankaya yolladım orda tanıdık arkadaşlar var zaten bozuntuya vermediler sağolsunlar hallettik :))

çiğdem cnm ekim ayı listesinde de vardın hatırlıyorum seni
bence değerlerin çok güzel ve bulantı kasıık ağrısı hatta hafif lekelenme bile normal
şimdi bol bol dinlenme zamanı
tüp bebekte düşük riski doğal gebelikle aynı oranda %10-15 bu ihtimali hiç düşünmüyoruz bile şekerim yani korkulcak bişi yok
rahat ol hepimiz için dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…