benim transferim 1 ocaktı 13 ocakta bhcg idi ben 12sinde yaptım 99 çıktı 8.gün idrar testi yapmıştım negatifti...
aynen öle cnm bnmşimdi gizem meldir güllü maral gelir işe uykulu uykulu :)))
kızlar merhaba benim 11 gün 40
13 gün155
16 gün684 çıktı bu gün 21 gün oldu konulalı sizce gitsem keseler çıkar mı ne olur yardım
merhaba kızlar bugün hiç giremedim haber veremedim size, 5 yumurtam döllenmişti biliyosunuz, bugüne 1 tane yavrum veda etmiş bana, diğer 4 taneden 2 sinin gelişimi iyiymiş diğer 2 si biraz yavaş gelişiyormuş, duruma üzüldüm desem yalan olur zaten 2 yumurta koydurmak istiyoruz, sabah 9da transferim kızlar ne olur dualarınızı bekliyorum ne olur bu kardeşinizi de dualarınızda anın, ben sizin dualarınıza çok güveniyorum
İNŞALLAH POZİTİF OLUR senide ekliyorum listemize şekerimben sonuç bekliyorum arkadaşlar ah ahhhhhhh sonucum ne olacak acaba gerci içim içime sığmıyor
pardon şeker düzzeltme yapacağım76 umut tüp bebek merkezi
cnm hiç bu kadar kafana takıp stres yapma 3 trasfer edildi diye 3üde tutacak diye bişi yokmerhaba arkadaşlar, bugün 3 yumurta transfer edildi ben 2 tane koydurmak istiyodum çünkü 3 ü de tutarsa çok riskli olduğunuu biliyorum ama dr embriyo kaliteleri iyi değil dedi ve tutma ihtimali %45 dedi, çok moralim bozuldumafoldumben, benim görümcemde kadın doğum uzmanı kesinlikle 2 den fazla koydurma dedi şimdi böyle olunca da çok kızdı bana ablam gibidir iyiliğim için söyledi tabi ama zaten moralim bozuktu birde o öyle konuşunca çok ağladım 2 saat falan ağladım tutmasını istemiyorum hiçbirinin dedimsenağlama, şimdi hala kötüyüm, dr hiç kalkmadan 5 gün yat dedi, bilmiyorum ne olcak yani bu safhaya hiç pozitif başlayamadımsenağlama
hoşgeldin aramıza tabiki senide ekleyeceğim listemizeben de varım beni de yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
hoşgeldin şekerim hemen ekliyorum listeyeMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha önce hep yazdıklarınızı okudum ama hiç yazmamıştım bu akşam yazmaya karar verdim
ufff bak şimdi merak etmeye başladım amayazıcam tabiiii:)))ama saat 11 e kadar girmezsem bilinki sonuç olumsuz((((ufffffffffff olmaz inşlhhhhhhhhhh bebişlerim tutunmuştur annelerine :))))))))))))
eylulum sevdam kız gızemım songulum maralım kızlar nerdesınız
sölemedimki akşama kadar akşam talimatı imzalattım hiçbişi olmamış gibi bankaya yolladım orda tanıdık arkadaşlar var zaten bozuntuya vermediler sağolsunlar hallettik :))gızosum sagol canım benım pek gorusemıyoz naber maasları yatrdıgını duyunca patronun tepkısı ne oldu canım
gizem-im doktoru aradım söylediğin gibi erken daha dedi çarşamba bi daha tahlil yaptır dedi bu 4.tahlil niye bu kadar tahlil yaptırıyor anlamıyorum keseler daha görünmez sen içini rahat tut dedikasıklarım ağrıyor benim arada bulantım olup geçiyor normal dimi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?