Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ooo gözün aydın canım çok sevindim bende sana bakmak için girdim..birde songülden güzel haber alsak

gizem sevda güllü meldir biricim hepinize gğnaydınlar
gizem bende kan vermeye gitmiştim canım :)))

günaydın canım nasılsına.s.
idare eder işte şekerim malum ilk iş günü
herkesin hafta başı işi çok sanırım :)
evet cnm yaa seninde öle sanırım

veeeeeeeeeeeeeeeeee biricimm hamileeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
oh oh oh ohhhhhhhhhhh yaşasın
allahım şükürler olsun yarabbim
hadi cnm hayırlı olsun inallah rabbim tamamına erdirsin kucağına sağlıkla vaktinde almayı nasip etsin

çok sağolun kızlarrrrrrrr:))))))inanamıyorummmmmmmmmmm:))))))))))değerim 300 çıktı hytm ikiz üçüz olma ihtimalin yüksek dediler çrşmba tekrar gitcemmm:)

evet gizemim canım bidenem tatlım balım şekerim fıstığım değerime bakmak için verdim

biricim geliyo ikizler üçüzler :))

gunaydin kizlar...
bugun pek fazla kimse yok. Bende ancak girebildim..
Biricim canim tebrik ederim...Bu senin ilk denemenmiydi?

ilkini 12.gün yaptım 99

haticem sen nasılsın günaydın bi uykucu daha geldi :))

kiz ne uykucu.. sabah 7de kalktim... isyerine geldim, bir baktim bir suru mail gelmis... onlarla ugrastim. halada hepsini cevapliyamadim... :)

HATÇEM KUZUM nasılsın şekerim
sabah 7 demi kalktın
uf yaa ben bu gece hiç uyuyamadım tam uyuycaktım alarm çaldı mecburen kalktım
eşimlede atıştık sabahın bi körü
anlıyacağın haftanın ilk günü b.... gibi başladı yani (((((((

ayyy kızlar hep dolusmus bırıcım hadı gozun aydın canım kız olsun hayırlısıylada ucuz olsun ayyyyyyyy canım yaa cok sevındım masallah canlarım yaa kızlar masalh yaaa cok sukur bır haftadır hıc olumsuz almadık coook sukur hadı bakalım sımdı songulde sıra ınsaallh onunda olur allahın ıznıyle
merhaba sevdacım ıyım canım kız talya sen ne yapıyon
kız gızem allahtan bankada arkadasın var ve ıyıkı cakmamıs davayı canım sen ne yapıyon hıc sperm testı felan yapcanmı canım
nevın kac cıktı kan degerın canım benım hadı bakalım arttsın sayılar ınsaalh

evet gizemim canım bidenem tatlım balım şekerim fıstığım değerime bakmak için verdim

biricim geliyo ikizler üçüzler :))

hadi bakalım darısı cümle isteyenlerin başına
tüm hafta sonunu evde geçirdim komşum geldi kızı var 1 yaşında bıcırık bişi
emerken uyudu bende dedim götürme uyanınca alırsın kaldı bizde uyandı götürdüm 1 saat sonra yine geldi ağlamış teseye gitcem diye akşamda bendeydi ama süper bişi yaa çok eğlendim
allahım bizede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…