ayyy kızlar hep dolusmus bırıcım hadı gozun aydın canım kız olsun hayırlısıylada ucuz olsun ayyyyyyyy canım yaa cok sevındım masallah canlarım yaa kızlar masalh yaaa cok sukur bır haftadır hıc olumsuz almadık coook sukur hadı bakalım sımdı songulde sıra ınsaallh onunda olur allahın ıznıyle
merhaba sevdacım ıyım canım kız talya sen ne yapıyon
kız gızem allahtan bankada arkadasın var ve ıyıkı cakmamıs davayı canım sen ne yapıyon hıc sperm testı felan yapcanmı canım
nevın kac cıktı kan degerın canım benım hadı bakalım arttsın sayılar ınsaalh
HATÇEM KUZUM nasılsın şekerim
sabah 7 demi kalktın
uf yaa ben bu gece hiç uyuyamadım tam uyuycaktım alarm çaldı mecburen kalktım
eşimlede atıştık sabahın bi körü
anlıyacağın haftanın ilk günü b.... gibi başladı yani(((((((
kız gızem amin yaa dun bızmkının arkadası tasınıyordu onlarda once bıze kahvaltıya geldı bebklerı var 7 aylık ama cok seker bır oglan oda bızde kaldı aksama kadar ayy esımın bu kadar cocuk sevgısı oldugunu bılmıyordum o pek bu konularda duygularını bellı etmezdı onla bır oynuyor yerlerde onunla taklalar atıyor yaa dun cok yogundu ama cok guzeldı sabahtan aksma kadar bızdeydı en son goturduk ama ona baktıkca cok kotu oldum ılk defa kızlar ben boyle oldum tup bebkten once boyle degıldım sımdı daha cok ıstıyorum yaa allahım hakımızda hayırlısını versın kızlar ammiiiin
canım çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahveeeeeeeeeeeeeeeeee biricimm hamileeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Insallah bu hafta songuldende hamile haberi aliriz.. Biricim, nevinim ne guzel hemen ilk seferde tuttu sizinkiler.. Insallah 9 ay sonra saglicakla kucaginiza alirsiniz...
barışmadım cnm ilk defa bu kadar sertim ona karşı bnmde duygularımın olduğunun farkına varsın artık hep sus hep alttan al yeter artık kaldıramıyorumCanim gizemim yaa...Insallah barismisindir esinle geri. Evet kotu baslamissin ama olsun, kotu gidecek diye birsey yok.
canlarim biraz gec yaziyorum kusura bakmayin..araya hic durmadan birsey giriyor...
bu hafta alırım artık cnm maaş alamamıştıkya ondan evet pahalı ama inşllah işe yarargizemim pahaliymis ilaclarin ama insallah tupe gerek kalmaz be canim.
ne güzel oluyo dimi evde bıcır bıcırkız gızem amin yaa dun bızmkının arkadası tasınıyordu onlarda once bıze kahvaltıya geldı bebklerı var 7 aylık ama cok seker bır oglan oda bızde kaldı aksama kadar ayy esımın bu kadar cocuk sevgısı oldugunu bılmıyordum o pek bu konularda duygularını bellı etmezdı onla bır oynuyor yerlerde onunla taklalar atıyor yaa dun cok yogundu ama cok guzeldı sabahtan aksma kadar bızdeydı en son goturduk ama ona baktıkca cok kotu oldum ılk defa kızlar ben boyle oldum tup bebkten once boyle degıldım sımdı daha cok ıstıyorum yaa allahım hakımızda hayırlısını versın kızlar ammiiiin
gızem kocan ne ılacı kullnacak canım epey pahalıymıs yaa allah yardım etsın canım benım kocısınle arayı acma bazen oyle olur ama ben elımden geldıgı kadar kus ayrılmamaya calısyorum ama tabı bazen oluyor sende kus gezmemeye calıs canım olur bazen oyle oda hayatın cılvelerı canım yaa
meldır nerde bu arada maraalda yok
barışmadım cnm ilk defa bu kadar sertim ona karşı bnmde duygularımın olduğunun farkına varsın artık hep sus hep alttan al yeter artık kaldıramıyorum
neden alarm çalınca hemen kalkmıyomuşum madem duydun sen kalk tartışma uzayınca üstüme yürüdü çok korktum beğenmiyosan defol git dedi bana
napıyım arayım barışalımmı(( bu defa aramıycam anlasın artık eşekliğini
çok iyi cnm bnm sanırım ben yanıldım tek değil seninki çift :))) kızın iyice kızıcak bu duruma ikizsede söleme bence :)))gizem kocacınla akşama barışırsınız üzme sakın kendini canım...
sonucumu aldım çok artmış 1364 olmuş :)))
cnm yalnış yazmışsın ama bi gün inşallah bnm değerimde artar her manada :))))))))ohhhhhhhhhhhhhh kız gızem masallah ne kadar artmıs kız doktoruna gosterdınmı sonucu kız normalmı bu artıs vayyy bee
kız gızem tabı haklısın erkekler nedense hemen agızlarında bır laf begenmıyorsan gıt okadar kolaymı yaa cok sulur bızımkınden duymadım genelde onceden ben derdım alıp basımı gıdıcem dıye ama onu cok uzuyordum bu laflarla artık demıyorum.canım benım kus kalma ama burnundan fıtıl fıtıl getır canım uzme kendını canım benım
Gizemim, valla cok sinirlendim. birak arama, bu sefer. O arasin, nasil der defol git diye ya... tamam onceden benim esimde derdi, ama suclu bendim cogu zaman.
Sen hicbirsey yapmamissinki, nasil diyebilir onu sana...Birde onun icin herseye katlaniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?