Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

katiliyorum gullucan ya...aslinda hic dogru degilmis oyle demeli, yani dinen..Dini nikahin tehlikeye giriyormus..gelde anlat bunu onlara..

gizemim ne diyim, cok haklisin...Insallah en kisa zamanda barisirsiniz.. Senin gibi birisine yapilir mi bu ya.. Esine okadar duskunsun ve istediklerini hep yapiyorsun. Yaranamiyorsun iste..Biraz biraz soguk kanli kal.. hatasini anlasin.

gizem defol git demişse sakın yüz verme

sonuçta aynı evde yaşıyoruz ben görevlerimi yaparım tabi ama fazlasını beklemesin artık
çok yoruldum yıllardır çocuk gibi kapris küsme bağırma o bu yorgunum bende artık
çok incindm çok bu saat oldu hala aramadı
sabah işe beraber geliyoruz yarı yola kadar benim servis gelene kadar bekliyo arabada oturuyoruz bu sabah 10dk vardı servisin gelmesine beklemene gerek yok sen git dedim çekti gitti tek kelime sölemeden varlığı bi dert yokluğu ayrı dert

katiliyorum gullucan ya...aslinda hic dogru degilmis oyle demeli, yani dinen..Dini nikahin tehlikeye giriyormus..gelde anlat bunu onlara..
evet cnm aynen öle şuan beni boşamış sayılıyor
kaç kere bu lafı söledi hatırlamıyorum bile belkide çok kere içinden söledi :))))
bana yanaşmaya kalkarsa önce camiye hocaya gidiyoruz diyim bari hihihihi :))))))
gizemim ne diyim, cok haklisin...Insallah en kisa zamanda barisirsiniz.. Senin gibi birisine yapilir mi bu ya.. Esine okadar duskunsun ve istediklerini hep yapiyorsun. Yaranamiyorsun iste..Biraz biraz soguk kanli kal.. hatasini anlasin.
ahhh ben onun için nelerden vazgeçtim kimleri sildim ne arkadaş bıraktım ne akraba istemediği ahhh bnm aptallığım ben kendi kuyumu kendim kazdım hep
öle çok dua ettimki ömrümü onunla geçirmek için allahım çok seviyorum hayırsızsada ver dedim
taş olsa anlar bnm aşkımı sevgimi vah bana işte buda geçer elbet barışılır ama her defasından içimden bişiler kopup gidiyor yerine gelirmi

gizem canım boşver ben yaşadakılarımı anlatsam bu hiç bişey dersin.. üzme sakın kendini bende artık sağlığım herşeyden önemli diyorum üzüntü sağlığıda götürüyor salla gitsin benim gibi...

ah gizemim ah.. maalesef yerine gelmiyor.. Bende kocami cok seviyorum ama okadar seyden sonra, bazi seyler maalesef eskisi gibi olmuyor.

ahhh gızemım ben yıne yanlıs yazmısım kusura bakma canım yaa ınsaalh degerın artar tabıkı her yonden canım yaa.sız kac yıllık evlısnınzde bu ılk degıl dıyorsun yaa nasıl yanı sakız gıbı mı oldu herzaman hemen agızdan o cumlemı cıkıor yanı.pekı sonunda ne dıyorda barısıyorsunuz canım tabıkı yorulursun canım kolay degıl ıyı gunde ıyı az bır ısteklerı olmasa hemen kapıya okadar kolaymı yaaa.bu son de ona artık cıklet gıbı aynı lafı soylemesın sıkısınca.cıkıp gıtsen ne yapacak kopek gıbı onlar kosacak artık devır degıstı o eskıdenmıs kadınları bu sekılde korkutmak cok sukur kadınların elınde meslegı var artık okuyorlar neye hızmet evden kovmak canım yaa tabıkı ufak seyler yuzunden yuva yıkılmaz ama sız yenı evlısınız bazı seylar daha tam oturmadı canım ama sınırını bılmelı.erkegınde kadınında laf derken cekınecegı yer olmalı.sen onu bıraz tehdıt et oyle kolaymı karı bosamak bırde keyfıyen.sen canını sıkma gururundan aramıyor ve durakta beklemedı cunku hatası az cok tahmın edıyor ama altttanda alası yoktur ama tavız verme hakkını yedırme.bırde cocuk muhabetını sakın tartısma anında basına vurma bunu koz kullnama yınede canım.o senı arasın bırak sakın arama ama tabı sen bılırsın canım
ahhh talya oyle herıfler nerde sımdı cogu ne oldugunu bıle bılmıyor yanlıs konusuyormu ne soyluyor hııc umurlarında bıle degıl allahım bıze akıl fıkır versın

kızlar merhabaaa...
biricimmm gözün aydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsinn inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)))

yaa gizemcim geçmişe şöyle 1-2 sayfa baktım çok yazılmış noldu canım anlayamadım ne bu olanlar sıkma sen canını boşverrrr

ah gizemim ah.. maalesef yerine gelmiyor.. Bende kocami cok seviyorum ama okadar seyden sonra, bazi seyler maalesef eskisi gibi olmuyor.
evet her defasında kendimde kusur arayıp eskisi gibi olmaya çalışıyorum
ama bakıyorumki bazen bende artık eskisi kadar sabırlı değilim ona karşı napalım böle gider artık yapacak bişi yok

cnm 8 senedir beraberiz biz çok duydum bu lafı sonrasına hep ben giderim ona haklıda olsam özür diler küs kalmam oda buna güveniyo zaten ama ilk defa bende onun verdiği tepkiyi vericem bekliycem sonu nereye varır bilemiyorum keyfi bilir benden bukadar yüküm zaten ağır yeteri kadar bide onu taşıyamam artık

yaa gizemcim geçmişe şöyle 1-2 sayfa baktım çok yazılmış noldu canım anlayamadım ne bu olanlar sıkma sen canını boşverrrr

tatlım kısaca özetliyeyim sabahın bi körü kocamla girdik birbirimize uyanamıyorum diye
sonra laflaf derken bana depol git dedi
halada aramadı bende aramadım öle işte
herzamanki muhabbet yani anası ayrı dert danası ayrı dert :))))
bende alışkanlık yaptı zaten bi gün bi olay olmasa rahat edemiyorum :)))

o gizem sen alıştırmışsın canım sende benim gibi kimseyle küs kalamıyon demek

gizemcim sende benim gibisin bende aman kötülük olmasın küslük olmasın boşver diye diye yaptım kendime sakınn arama sıkıyosa boşasın laf bunlar laf yürek ister hiç aldırma hiçde takma ben ikizlere hamileyken evden bile gidiyordum kapıları kitledi üstüme gidemem sandı kararlı olduğunu görünce o da anlar neyin ne olduğunu sende onun gözünü korkut...
hatta bi sefer anneme çıktım gittim sakın üzülmeyin dedim nasılsa gelecek yeter artık dedim azcık kaybetme duygusunu yaşasın tadına baksın 2 saat sonra almaya geldi bende uzatmadım ama gerçekten kararlıydımmmm...

bende hiç küsemem hemen unuturum küstüğümü bile ama kullanıyorlar işte bu durumu 10 gün küsen arkadaşlarım var eşine hala becerememişimdir huzursuzluktan hiç hoşlanmam karakterim değil ama öyle oluncada hep alttan alan sen oluyorsun saf gibi unutup konuştuğun için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…