ayy talya haklısın valla bu erkekler varya en basıt bır seyde hemen anannın evıne yollarım bak senı yada bıletınıde ben alayım senın gıbı bır suru densız densız laflar dıyorlar ne sacma laflar yaa bız onlar ıcın onların herseyıne katlanıyoruz ıste kımılerı kadır kıymet bılmıyor yada sınır anında agızdan bırkere cıkıyor ondan sonra kalp kırılıyor ve ıste sonra aralar bozuluyor yaa zor valla 2 kıslık oyun oynamak
çok iyi cnm bnm sanırım ben yanıldım tek değil seninki çift :))) kızın iyice kızıcak bu duruma ikizsede söleme bence :)))
barışmsamda olur artık hafta sonu hep dışardaydı akşamları hep arkadaşlarıyla çıkıyo bu ara benle zaten alakası yok zaten yalnızım yani
ne isterse onu yapsın özür dilemezse kendi bilir ben bunu hakedicek bi insan değilim
cnm yalnış yazmışsın ama bi gün inşallah bnm değerimde artar her manada :))))))))
bu ilk söleyişi değil onun için artık kaldıramıyorum
çok ağladım sabah geceden uykusuz olduğumu başımın ağrıdığını bilmese tmm dicem haklı uyanmıyorum diye kızıyo ama okadar ağırınıda haketmedim
eşeklik bende olmasa katlanmam işte
şimdi başka sorunlardan aramız açılsa allah korusun ayrılmaya bile kalksak hemen çocuk olmadıda ondan ayrıldı dicekler
ama inan daha fazlasını yutamıyorum herkesin bi sınırı var dimi
gizem defol git demişse sakın yüz verme
evet cnm aynen öle şuan beni boşamış sayılıyorkatiliyorum gullucan ya...aslinda hic dogru degilmis oyle demeli, yani dinen..Dini nikahin tehlikeye giriyormus..gelde anlat bunu onlara..
ahhh ben onun için nelerden vazgeçtim kimleri sildim ne arkadaş bıraktım ne akraba istemediği ahhh bnm aptallığım ben kendi kuyumu kendim kazdım hepgizemim ne diyim, cok haklisin...Insallah en kisa zamanda barisirsiniz.. Senin gibi birisine yapilir mi bu ya.. Esine okadar duskunsun ve istediklerini hep yapiyorsun. Yaranamiyorsun iste..Biraz biraz soguk kanli kal.. hatasini anlasin.
Kızlar listeye ben de ekler misiniz
ahhh ben onun için nelerden vazgeçtim kimleri sildim ne arkadaş bıraktım ne akraba istemediği ahhh bnm aptallığım ben kendi kuyumu kendim kazdım hep
öle çok dua ettimki ömrümü onunla geçirmek için allahım çok seviyorum hayırsızsada ver dedim
taş olsa anlar bnm aşkımı sevgimi vah bana işte buda geçer elbet barışılır ama her defasından içimden bişiler kopup gidiyor yerine gelirmi
evet her defasında kendimde kusur arayıp eskisi gibi olmaya çalışıyorumah gizemim ah.. maalesef yerine gelmiyor.. Bende kocami cok seviyorum ama okadar seyden sonra, bazi seyler maalesef eskisi gibi olmuyor.
ahhh gızemım ben yıne yanlıs yazmısım kusura bakma canım yaa ınsaalh degerın artar tabıkı her yonden canım yaa.sız kac yıllık evlısnınzde bu ılk degıl dıyorsun yaa nasıl yanı sakız gıbı mı oldu herzaman hemen agızdan o cumlemı cıkıor yanı.pekı sonunda ne dıyorda barısıyorsunuz canım tabıkı yorulursun canım kolay degıl ıyı gunde ıyı az bır ısteklerı olmasa hemen kapıya okadar kolaymı yaaa.bu son de ona artık cıklet gıbı aynı lafı soylemesın sıkısınca.cıkıp gıtsen ne yapacak kopek gıbı onlar kosacak artık devır degıstı o eskıdenmıs kadınları bu sekılde korkutmak cok sukur kadınların elınde meslegı var artık okuyorlar neye hızmet evden kovmak canım yaa tabıkı ufak seyler yuzunden yuva yıkılmaz ama sız yenı evlısınız bazı seylar daha tam oturmadı canım ama sınırını bılmelı.erkegınde kadınında laf derken cekınecegı yer olmalı.sen onu bıraz tehdıt et oyle kolaymı karı bosamak bırde keyfıyen.sen canını sıkma gururundan aramıyor ve durakta beklemedı cunku hatası az cok tahmın edıyor ama altttanda alası yoktur ama tavız verme hakkını yedırme.bırde cocuk muhabetını sakın tartısma anında basına vurma bunu koz kullnama yınede canım.o senı arasın bırak sakın arama ama tabı sen bılırsın canım
ahhh talya oyle herıfler nerde sımdı cogu ne oldugunu bıle bılmıyor yanlıs konusuyormu ne soyluyor hııc umurlarında bıle degıl allahım bıze akıl fıkır versın
yaa gizemcim geçmişe şöyle 1-2 sayfa baktım çok yazılmış noldu canım anlayamadım ne bu olanlar sıkma sen canını boşverrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?