şu progesteron jeli açarken çoğu akıyor sizlerdede öyle oluyormuydu.druma dedim yenisini aç dedi hepsindede açarken dışarı akıyor okadar dikkatli koparmaya çalıştığım halde.merak ettim ya nasıl yapıyordunuz
aynen öle cnmo gizem sen alıştırmışsın canım sende benim gibi kimseyle küs kalamıyon demek
bi kere bende öle tmm giderim ozaman istemiyosan dedim kapıya çıkıyodum tuttu kolumdan ben gierim dedi gitti bende annesini aradım söledim babası falan herkes geldi biton fırça olay büyüdü daha yeni evliydik ozaman uzun zamandır yapmıyodu akıllandı demiştim ama akıllanmamış demekki allah büyük bu defa eşek gibi özür dileyecek yeter artık içime ata ata yer kalmadı valla :)))gizemcim sende benim gibisin bende aman kötülük olmasın küslük olmasın boşver diye diye yaptım kendime sakınn arama sıkıyosa boşasın laf bunlar laf yürek ister hiç aldırma hiçde takma ben ikizlere hamileyken evden bile gidiyordum kapıları kitledi üstüme gidemem sandı kararlı olduğunu görünce o da anlar neyin ne olduğunu sende onun gözünü korkut...
hatta bi sefer anneme çıktım gittim sakın üzülmeyin dedim nasılsa gelecek yeter artık dedim azcık kaybetme duygusunu yaşasın tadına baksın 2 saat sonra almaya geldi bende uzatmadım ama gerçekten kararlıydımmmm...
napim bacım ha düzeldi ha düzlcek diye diye böle oluyo işte genele bakarsan iyi ama azından çıkan lafıda bilmesi lazım dimi yanikız gızem sen bastan tavız vere vere almıs basını gıtmıs olay canım bak bende cok merhametlıyım cok unutkanım ama bazı konuları asla unutmam.ben bır kere gecenın 12 sınde vurdum kapıyı cıktım sebebıde esım eve 12 gelmıstı hemde sadece bır muhasebecıyle gorusmeye gıtmıstı ama cok gec kalmıstı beyefendıler arkadasları ve abısıyle geceletın hep beraber maltepe sahınıde gezermıs vay be dedım ben evde koca beklelyım herıf maltpe sahınıde gezsın ohh ne guzel dedım sıra bende vurdum kapıyı cıktım.ınsan kızgınken gece kapıa cıkmayada korkmuyor ama yınede tırsmıstım oda pesımde tabı beraber 1 saat yuruduk eve gırmedım bır ara oyle tartıssak cıkıp gısıyordum evden sonra bıcagı aldı elıne hadı bakalım yeter dedı cıkarsan senı gebertırım neyse en sonkınde tabı bende korktum bıcak ısın ıcıne gırınce cunku korktum sonra bıraktım ama oda duzeldı bende canım oyle cok alttan alma oda bılsın senı kaybetmek bukadar kolaymı bakalım ben evden gıderken acaba arkamdan gelmezse ben sımdı ne yapcam eve nasıl donerım bır daha dedım bırde ınsan evde huuru olmayınca hıc ıyı olmuyor yaaa.allah hepımızn uvalarına huzur mutluluk versın
ewt sıktırdığın yeli küçükçe del ben elime ne geçerse deliyodum törpü ucu falan sonra ucunu aç sonra deldiğin yerden basarak sık ilacı içine :))) daha nası anlatayım kısss
meldir kulak çöpüyle delsem olurmu yada allık fırçasıyla :))))))))))))))))))))))
çok sağolun kızlarrrrrrrr:))))))inanamıyorummmmmmmmmmm:))))))))))değerim 300 çıktı hytm ikiz üçüz olma ihtimalin yüksek dediler çrşmba tekrar gitcemmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?