Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nevinim değerin katlanmış maşallah
talyacım haftaya hızlı başladık :) kolay gelsin

şu progesteron jeli açarken çoğu akıyor sizlerdede öyle oluyormuydu.druma dedim yenisini aç dedi hepsindede açarken dışarı akıyor okadar dikkatli koparmaya çalıştığım halde.merak ettim ya nasıl yapıyordunuz

kız gızem sen bastan tavız vere vere almıs basını gıtmıs olay canım bak bende cok merhametlıyım cok unutkanım ama bazı konuları asla unutmam.ben bır kere gecenın 12 sınde vurdum kapıyı cıktım sebebıde esım eve 12 gelmıstı hemde sadece bır muhasebecıyle gorusmeye gıtmıstı ama cok gec kalmıstı beyefendıler arkadasları ve abısıyle geceletın hep beraber maltepe sahınıde gezermıs vay be dedım ben evde koca beklelyım herıf maltpe sahınıde gezsın ohh ne guzel dedım sıra bende vurdum kapıyı cıktım.ınsan kızgınken gece kapıa cıkmayada korkmuyor ama yınede tırsmıstım oda pesımde tabı beraber 1 saat yuruduk eve gırmedım bır ara oyle tartıssak cıkıp gısıyordum evden sonra bıcagı aldı elıne hadı bakalım yeter dedı cıkarsan senı gebertırım neyse en sonkınde tabı bende korktum bıcak ısın ıcıne gırınce cunku korktum sonra bıraktım ama oda duzeldı bende canım oyle cok alttan alma oda bılsın senı kaybetmek bukadar kolaymı bakalım ben evden gıderken acaba arkamdan gelmezse ben sımdı ne yapcam eve nasıl donerım bır daha dedım bırde ınsan evde huuru olmayınca hıc ıyı olmuyor yaaa.allah hepımızn uvalarına huzur mutluluk versın

nevincim delmiyor musun ben sivri bi şeyin ucuyla delip sonra açıp deldiğin yere basarak sıkıyordum hiç boşa gitmiyor hepside boşalıyor. dr. öyle söylemişti

crino jeli diyorsun bende ondan kullandım delerek başka türlü olmaz kutularca tükettim :))

bastırıp da sıktığın kare şeklindeki bölme var ya orayı deliyorsun sonra açıyorsun ağzını

delsem üstte o koparma başlığı var :))) olmazki öyle neyse aynı değil demek seninkiyle

ok anladım şimdi arka kısımdaki basma yerini deliyon dimi
öyleyse bu akşam denerim doğru anladıysam

kız onebıcım ole bır sey ben hıc denemedım doktor bana ıgne vermıstı oda cok kotu yaa kalcamın ustune oturamaz olmusutm.jelde bır tuhaf heralde anladıgım kadarıla aslında yaaa allah yardım etsın kızlar

crino jel aplikatör şeklinde beyaz çubuk gibi ucunu koparıyorsun :) aynı şeydir muhtemelen

ewt sıktırdığın yeli küçükçe del ben elime ne geçerse deliyodum törpü ucu falan sonra ucunu aç sonra deldiğin yerden basarak sık ilacı içine :))) daha nası anlatayım kısss

gullucan bende hormon eksik olduğu için haftada 2 kere iğne sabah akşamda jeli kullandım dediğin iğne şu yağlı olanlardan zor yapılanlardan sanırım felaket bi şey kalbura dönmüştüm (

meldir kulak çöpüyle delsem olurmu yada allık fırçasıyla :))))))))))))))))))))))

o gizem sen alıştırmışsın canım sende benim gibi kimseyle küs kalamıyon demek
aynen öle cnm
bi kere bende öle tmm giderim ozaman istemiyosan dedim kapıya çıkıyodum tuttu kolumdan ben gierim dedi gitti bende annesini aradım söledim babası falan herkes geldi biton fırça olay büyüdü daha yeni evliydik ozaman uzun zamandır yapmıyodu akıllandı demiştim ama akıllanmamış demekki allah büyük bu defa eşek gibi özür dileyecek yeter artık içime ata ata yer kalmadı valla :)))
napim bacım ha düzeldi ha düzlcek diye diye böle oluyo işte genele bakarsan iyi ama azından çıkan lafıda bilmesi lazım dimi yani
eğer gece olsa tartışma ben çıkmam kızım onu kovarım gecenin bi vakti ben çıksam etraf yalnış anlar ama o çıksın gitsin ne erlerse desinler
ewt sıktırdığın yeli küçükçe del ben elime ne geçerse deliyodum törpü ucu falan sonra ucunu aç sonra deldiğin yerden basarak sık ilacı içine :))) daha nası anlatayım kısss

hehehhe meldirim sen bi koşu akşama nevinime uygulamalı öğret bunu yapamıyacak ilacıda ziyan zebil edecek valla

kız ben de hormon eksıklıgı oldugundanmı canım transferden sonra verdıler evet yaglı ve cok acıtıyordu yaa ısmıde progestron ıgnesı cok zordu yaa kalcam cevız gıbı cevız gıbı sertlıler olusmustu cok zor yaa dusununce bır daha bastan zor gelıyor ama mecbur yapıcaz cocuk ıcın canım yaa ben hergun sabak aksmadı transferden once basladı sonuc alana kadar yaa

çok sağolun kızlarrrrrrrr:))))))inanamıyorummmmmmmmmmm:))))))))))değerim 300 çıktı hytm ikiz üçüz olma ihtimalin yüksek dediler çrşmba tekrar gitcemmm:)

tebriklerrrrr :lepi: maşallahh demek çoğul gebelik hadi hayırlısı canım darısı bizlerin başına delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…