Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız allah senın canını almasın hem nevın hem gızem bende bunlar ne yazmıs boyle dıyorum ok canım vıleda sapıyla delsın dımı gızemcım hııhıhııhıhı

canım benim hormanlarımda sorun yoktu ama senin kullandığını bende kullandım.Benim bildiğim progesteron hamilelik döneminde vucudun salgılaması gereken bir hormon ve bizde suni dölllenme yaşadığımız için salgılamıyopruz o yüzden dışardan takviye ediliyo diye biliyorum:tomato:

kız sevda baksana hamıleler ardarda cok sukur cok sukur grupta bayagı az kaldık belkı bızede 2,denemede cıfter cıfter verır mevlam yaa.sevda benım gen testı sonucumu ulun bey esımı aramıs bılgı vermıs temız cıktı canım sımdı esımınkını beklıyoruz ınsaalh oda ıyı cıkar artık sızde yaptırın canım sonra onu beklemk zorunda kalmayın

evet sevda benım hormonlarım da ıyıydı ama bende progestrondan vuruldum canım ama meldrınkı daha farklı demekkı canım bende tam bılmıorum genelde herkes zaten transferden sonra bu ıgneyı oluyor yanı

meldircim çok çok çok çok tşkrler canım büyük bir sıkıntıydı benim için hallettin çok şükür :)))

kızlar sizleri öpüyorum şimdi çıkmam gerek

gizem sakın verme :))))
küs yatağını ayır

genelde tedaviyle olduğu için takviye olarak veriyolarmış. gullucan iğne yerlerine alkol yada kolonyayı büyükçe pamuğa dök onu koy sertleşen yerler iyi geliyor iğne yapan hemşire demişti bana baya rahatlatıyo aklında olsun şeker :))

valla gizem yok öyle çamaşırlar falan cilveler unutsun küs bakalım hediye almadanda barışma en son ben blendr aldırmıştım :))) barışmak için almış gelmiş zaten istiyordum 1-2 yere bakmıştım iş ciddi olunca almış gelmiş :))

meldır sagol canım zaten ıgne yerlerıne kolonyalı pamuk koyuyordum ondan sonrada yatak odası sankı hastane gıbı kokuyordu.
evet gızem oyle ıc camasır felan yok ne o oyle meldırın dedıgı gıbı kolay kolay affetme naz yap ama dozunu fazla kacırma bukez daha kotu olmasın canım

nevıncım gule gule yıne beklerız cnım sen sımdı bebklerıne ıyı bak canım benım

nurtopu hg. kaçıncı denemen sorun nedir ve nerde tedavi oluyorsun anlatırsan paylaşırız seninle bende ankarada oturuyorum fikir alış verişi yapıyoruz birbirimizden...

çok sağolun kızlarrrrrrrr:))))))inanamıyorummmmmmmmmmm:))))))))))değerim 300 çıktı hytm ikiz üçüz olma ihtimalin yüksek dediler çrşmba tekrar gitcemmm:)

CANIM YYAAAAAAA SABAHTAN BUYANA GİREMEDİM AMA AKLIMSENDEYDİ
OH BBEEEEEEEEEEE
RABİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yetercim hg. nasılsın

HOŞ BULDUM CANIM İYİYİM DÜN ANNEMİ ZİYARETE GİTMİŞTİM BU GÜNDE İŞLERİM VARDI BANKA FALAN ONLARI HLLETİM ŞİMDİ GELDİM ÖZLEDİM SİZLERİ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

VVEEEEEEEEEE HMİŞİMİZ VARMIŞ :lepi::lepi::lepi::lepi:

yeter hosgeldın canım
nurtopu sana uzun protokol yapılıyor heralde canım hangı hastanede yapıyosun tupu.problem ne canım hadı bakalım allahtan hayırlısı

huu kızlarr herkes burdaysa niye yazmıyorsunuzzz kızlarrrr :) sşzde benim gibi komili oyununa mı takıldınız itiraf ediyorum çok eğlenceli şişeyi doldursam çok sevineceğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…