nurtopu hg. kaçıncı denemen sorun nedir ve nerde tedavi oluyorsun anlatırsan paylaşırız seninle bende ankarada oturuyorum fikir alış verişi yapıyoruz birbirimizden...
yeter hosgeldın canım
nurtopu sana uzun protokol yapılıyor heralde canım hangı hastanede yapıyosun tupu.problem ne canım hadı bakalım allahtan hayırlısı
huu kızlarr herkes burdaysa niye yazmıyorsunuzzz kızlarrrr :) sşzde benim gibi komili oyununa mı takıldınız itiraf ediyorum çok eğlenceli şişeyi doldursam çok sevineceğim :))
yatağımı ayırmam ama arkamı dönerim kalın kalında pjamalarımı giyerim ohhh anlasın eşekmeldircim çok çok çok çok tşkrler canım büyük bir sıkıntıydı benim için hallettin çok şükür :)))
kızlar sizleri öpüyorum şimdi çıkmam gerek
gizem sakın verme :))))
küs yatağını ayır
yok kız zaten içimden gelmez öle şeyler yapmakvalla gizem yok öyle çamaşırlar falan cilveler unutsun küs bakalım hediye almadanda barışma en son ben blendr aldırmıştım :))) barışmak için almış gelmiş zaten istiyordum 1-2 yere bakmıştım iş ciddi olunca almış gelmiş :))
ne istersen paylaşabilirsin cnm bizmle bak bana kocamla kavgamı anlatıyorum :)))))sağolun kızlar
yazmam gereken bi bilgi var mı
hoşgeldddiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnslm kızlr ben geldim
huu kızlarr herkes burdaysa niye yazmıyorsunuzzz kızlarrrr :) sşzde benim gibi komili oyununa mı takıldınız itiraf ediyorum çok eğlenceli şişeyi doldursam çok sevineceğim :))
kız sevda baksana hamıleler ardarda cok sukur cok sukur grupta bayagı az kaldık belkı bızede 2,denemede cıfter cıfter verır mevlam yaa.sevda benım gen testı sonucumu ulun bey esımı aramıs bılgı vermıs temız cıktı canım sımdı esımınkını beklıyoruz ınsaalh oda ıyı cıkar artık sızde yaptırın canım sonra onu beklemk zorunda kalmayın
evet sevda benım hormonlarım da ıyıydı ama bende progestrondan vuruldum canım ama meldrınkı daha farklı demekkı canım bende tam bılmıorum genelde herkes zaten transferden sonra bu ıgneyı oluyor yanı
yatağımı ayırmam ama arkamı dönerim kalın kalında pjamalarımı giyerim ohhh anlasın eşek
yok kız zaten içimden gelmez öle şeyler yapmak
ne istersen paylaşabilirsin cnm bizmle bak bana kocamla kavgamı anlatıyorum :)))))
hoşgeldddiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya bana oyun deme ben çok fenayım bu konuda al işte şimdi bende bakıcam ne oyunuymuş diye :)))))))))))))))))kaydirigubbakcemile
ya ben bi takılırsam buna varya ohooooo
rekoru gördünmü bacım oha falan oldum yaniiiii :))))))))))))
sevdacım ne guzel esprı yapmıs ulun bey evet banada uzun protokol denıcem sende dedı bende nıye oyle yapcan demedım tabıkı para ayarlayabılırsem yaa offf yaaa.nıye umutta rapor cıkarmıyor yaa.neyse hayırlısı bakalım canım
gızem meldır bakımda artık keyıften gırmıyonuz topıge ohh ne guzel.benım onumde daglar kadar yıgılı fatura var sız oyun oynayın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?