Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayy kızlar nası yoruldum anlatamam hafta sonu full geçti temizlik yaptım gezmeye gittim avm gezdim. pazarda misafir ağırladım bütün gündür oturuyorum anca dinlendim desem yeridir allahtan yemeğim varda rahatım :))

ayy yetr sagolcanım kız gel valla
cay ısmalrlarım sana beraber kakara kıkırı calsıırız kız zaten odamda tekım

kız meldır gelın kızz ayyy canım arkadaslarım benım hep beraber ıkı dakkada bıtıtırız hemde

hıc yapasım yok yaa sımdı onları tek tek faks cek
nushaları ayır aman neyse sonra yaparım bende bır ara cocuk oyunu altın toplamaya takılmıstım hele gecen sene evdeyken gece 2ye kadar offf yaa oynardım hadı bır daha kı sefer derken saatlerın nasıl gectıgını anlamazdım cok basıt gozukuyor ama kalbı dolduramazdım yaa ıste ama sımdı vazgectım sımdı canımı sıkıyor o oyun

tatlıŞlar bende Çıkıyorum yemek yapacaĞım
dıyeteyım ya eŞıme ayrı kendıme ayrı

ayy hayatım boyunca diyet yapamadım allahımm nolacak bu kilolarrr gullucan bak yetere biz şişkoyuz o bizden önce başladı noldu bizim rejim :)

meldırcım ben 10 gunu gecıktır rejımdeyım desem yerı aslında oyle standart seyler yemıyom valla ekmegı baya bır kestım ama ne yemegı varsa ondan eskıye gore daha az yıyorum bol bol su ıcmeye calsıoyrum canım benım ama zayıflama yok ama cok rahatım belkı verırım ya mekık cekıyordum onuda bıraktım 3-4 gundur tekrar baslamam lazım sabah genelde rafadan yumurta yıyorum az bır ekmekle ıse gelınce bır elma goturuoyrum acık sekersız ay ıcıyorum ıste ne yemegı varsa az alıorum ama tatlılardan yemıyorum canım eve gıttıgımdede yemeklerden az yıyom daha sonra cay faslında sadece sekersız cay ıcıoyrum ve meyve yıyorum canım bende oyle dıkkat edıyorum bakalım fark edıcekmı
ama bır aksam cok kacırmıstım mısafırlıkteydım canım oyuzden yanı ben oyle dıyet yapamam cunku beynım sureklı her yemegı gordumu acsın dıyor ve agzımın suları akıyor valla oyuzden ben standart hergun aynı emek yıyemem canım vok erınırım oyle onu ayrı hazırlamaya canım ne bıleyım kk nın dıyet bolumune gırdım ordakıler hep benım gıbı az az herseyden yemıs valla hayırlısı bakalım meldırcım sende basla canım

ama cok moralım bozuluyor bızım ıs yerınde 4 bayanız tek benım uzun ve yapılı olan dıgerlerı mınık mınk ler yaaaa ama ben bır 10 kılo versem hepsının yanında manken gıbı olcam ozman cok guzle olcak yaa hedefım 10 kg ınsallah pes etmem de yetr aman sen dıyet yap canım kılodan kapıdan gecemıyon kız senın kocan geldı dımı

gullucan insallah verirsin kilo ya..bende aldim biraz buaralar.. Bende vermeye calisiyorum ama simdiye kadar veremedim.. Galiba daha tam olarak kendimi sartlandirdim.

ben zaten iş yerinde hep aç sayılırım sabah simit peynir alıyorum öğlen 2 çeşit yemek bazen denk geliyo genelde aç kalıyoruz yanımda meyve getiriyorum grisini falan yada 1 dilim ekmek yiyorum ama çok acıkınca tabi akşam fazla kaçırıyorum kuruyemiş olursa hiç dayanamıyorum :) mısır patlatırım ve bayılırım vazgeçemedim hiçç.. kış boyu 2-3 günde yaparım :) akşam dikkatt edip azcıkta yürüyüş falan yapabilsem yada spor kolay verilir sanırım...

benim en az 15 kilo vermem lazım çok sıkı diyet ve spor lazım bana iş yerinde hep otur otur ilaçlar akşamda kaçırınca bu hale geldim sanırım...

meldırcım bende oyleydım ama cok sukur esıme patlatıyorum ve ona yedırıyorum.ama fıstık felan oldumu 1-2 tane alıyorum yada fındık oldumu4-5 tane canım nefsıme hakım oluyorum dıorum kendımın yerıne sana yaptım sen ye benımde bu sekılde olsa aksmalrı cok soguk oluyor esımde benle yurumuyor bır yuyrsem ve hareketlerı herzman apsam ben ınanıyorum zayıflıcama.canım ben kendımı hıc ac bırakmıyorum sureklı su sekersız acık cay meyve felan cok ac olursam bende aynen aksam yemegınde benı kımse tutamaz yoksa ama bak ogleden sonra 1 elma ve portakal goturdum uzerıne su cılk oldum suan okadar ac degılım yanı sende yap yavrum hadı beraber zayıflayalım bende 10 saat oturuyorum hıc hareket yok nasıl vercem bılmıyoum canım yaa

öff valla bende oturmaktan yoruluyorum kışın insanın canı hiç bir şeyde yapmak istemiyor gerçi yazda olsa eşim yürümez evde yapılabilecek bi şeyler bulmak lazım küçük boylu bi şeyler araştırsak kilo verdirecek

ne yapcaz meldır bızımkı kıskanc beyfendıye dıyomkı sen otur ben parkta hanı hareket aletlerı varya onlarda hareket yapayım dıom yok dıor bende bazen gec saatte bır erden gelırken ozman ızın verıyor hemde ınanmazsın pardusemle yapıyom kız ben kapalım da.valla hava sıcak olsa ben onu yola getıırım sen otur ben uruyeyım dıcemde hava soguk yaa.kız para veremm su donemde ya valla dıyet bolumune bak neler var orda bır gor agzım acık kaldı mıllet taa nerlerden nerlere ınmıs aa bız yapamazmıyız sankı

genede vucüdun ısınması gerekiyor meldir önce yürüyüş koşu felan sonra evde bi kaç hareket çok ii olur

ne yapcaz bılmıyorum benım muhakkak 65 olmam lazım ya senınde 70 meldır gel kız daha sıkı bır sekılde baslıyalım sen nıye kahvaltı yapmıon evde nıye sımıt yıyon hersabah oyle canım esındemı kahvaltı yapmıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…