Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ewt ya şimdi eşşek yükü para isterler plates topu falan işe yarar mı acaba dedim onlar ucuz.gerçi eve gidene kadar yoruluyoruz nası yapsak içinden de gelmesi lazım insanın şu hamilelik işini haletsem kesin zayıflarım ama şimdi ne yalan söyleyim içimdende gelmiyor...

hımm canım sen ıcınden gelmeyınce zaten pek uzun surmuyor ılk defa ben hayatımda bu kadar uzun sure sadece kahvaltıda ekmek yıyerek bukadar zman gecırdım ama oglen yemegınde pılav yada makarna var azar azar alıorum canım tabı benım eskı halıme gore.ben 2,cı denemeye kadar vermek ıstıyorum cunku herkes kılo almısın dıyor cok moralım bozuluyor oyuzden artık almamam lazım yaa artık bundan sonrası benım ıcın balıktan cıkp balınaya donme oluyor canım 75 olmuyor daha almamam lazım canım

merhaba krıshazel hosgeldın canım anlat bakalım sen hangı asamadasın kacıncı denemen ve problem nedır canım hadı tanısalım kayıt ısıne gızem bakıyor

:))) ben ton balığı oldum ama :)
yarın görüşmek üzere diyorum canlarr hoşçakalınnn
krishasel tabi alırız canım yarın gizemseni listeye ekler
herkese iyi akşamalarrrrr

Biz daha yeni ogrendik problem oldugunu. Esimde morfoloji 0 ve sperm sayisi 9 milyon. Bende hicbir problem cikm adi cok sukur. Kismetse bu ayin 24 25 i gini regl olursam tedaviye baslicaz. Bahceci kliniginde olacak bakalim cok heyecanliyim.
Sizleri okuyorum hergun bende katilmaz istedim araniza.

ııyı aksmalar meldırcım hadı yarın ınsaallah gorusuruz canım

canım hadı bakalım hayırlısı bende umutta ulun beyde denedım ılk denememı ama olmadı cok ıyıler bılgılıler gen testım enı cıktı sorun yokmus cok sukur esımde yenı aldı onuda ulun beye yarın fakslıcam canım bız suan beklemedeyız.
yogayı nasıl yapcaz bız sızdemı ogo yaparak zayıfladınız anlatırmısn canım

biricimmmmmmmmmm kutluyorum seniii canımmmmm.allahım devamını getirsin..desene geliyor 2zler 3üzler........maşallah allah nazardan saklasın.....çooook sevindim cnmmmm...

iyi akşamlar kızlar.
biricimmmmmmm ne güzel allah seni sevindirmiş sende ogüzel haberinle bizi tatlım canım allah tamamına erdirsin.bizede dua edin kendinize iyi bakın.heyecanını anlatırmısın titriyomuydun o anda.herkes duydumu şimdi.öpüldün....

Merhaba kızlar ben yokken ii kaynatmışınız çocuk oyunundan tut zayıflama ve diyetlerinize kadar bende 70 kilo olmuşum kızalr ya 2 tüp den sonra bayağa kilo aldım yaklaşık 7 kilo kızlar ben ne yapıcam bilmem:uhm:eyvahedigeldismile

ay cnm benim darısı hepinizeeeee:)))))sabaha kadar hiiiç uyumadım 06 30 da kalktım zaten 8de ewden çıktık ve 08 15te hstnedeydim hemşirem eda cnm adaşım karşıladı beni o güler yüzüyle naptın warmı belirti dedi yok dedim tahlil kağıdını verdi direk lbttv indim 2 saat dediler ayyyy delirdim kabuğuma sığmadımmm:)))sonra gezinirken dr gördü beni dolanma edacım git ewe biz ararız dedi:)))yooook dediiiim güldü çıktı odasına.aman allahım hawa buz gibiydi ve testime 1 saat kalmıştı çıktık yukarıya ve beklemeye başladım.10dk olmadan eda hemşire beliriverdi onlarca tedavi hstalarının içinde edaaaaaaa dediii sonucun çıktııı hamilesiiiiiiiiiiiiiiiin gözün aydın ilk sewincimi ona sarılıp ağlayarak yaptım sonra eşim annem babam ve ordaki ağlamalı gözlerle bakan hastaların tebrikleri ama biz çığlıklar içindeyizzz.sakın gitmee dr seni görmek istiyor dediiii ve beni ayrı bi odaya aldılar dr edaya söledinizmi naptı ne dedi diyeee soruyorduuuu eweet dedim ve dr sarıldıkkk:))))))bittiii:))))))))))))))))bakalım çarşamba günü 300 olan değerim kaç olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…