Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cumada gelseydi hayırlısıyla ya

NEVİNİMM CANIMM KEŞKE Bİ GELSİN HAYIRLISIYLA
DİĞER TEDAVİLEİRMDE ÇOK HEYECANLANIYODUMM OLUMLU GİBİ BİŞEY DİYODUM BU DEFA ÖYLE Bİ DUYGUM YOK GELDİĞİMDEN BERİ ACAYİP RAHATIM ALIŞMIŞIM OLUMSUZ HABERLERE SANIRIM ONDAN:)):)
NE BİLİM YAA VALLA ZORRŞeniz

tbr tatlım pekı oncesınde ne gıbı degısklıkler oldu nyanı belırıtı falan varmıydı bel agrısı gogus kasıkta batmalr falan bıde bırsey sorcam kızlar kullandıgımız bu progestrondanmıdır nedır yuzumde kızarıklıklar oldu kurumalar oldu normalmı acaba

merhaba bebekteyiz
beni hatırladınmı c.tesi konuşmuştuk?
ben sana bişey sormak istiyom sen sanırım erdem hast. gidiyorsun benim arkadaşımın kardeşide tedavi görecek pko var onda oradaki dr memnunmusun?

kızlar gunaydın ayyy cok mutluyum yaaa gızem bır arkadas vardı baska topıkte bır kızı vardı ama 2,evlılıgınden cocugu olmuordu esınde sperm hareketlılı ve sayısı cok dusuktu ve kadındada problem vardı sonra esının spermı duzelmıs ve kadında amelıyat olmus suan dogal yollarla hamıleymıs ama o ılk 10 gun gunu gecınce ılgılenmemıs sonra doktoru bır test yap demıs ve kan testı 24000 cıkmıs ayyy kızlar demekkı allah ol dedımı oluyor yaaa ayy acaba bızde de olurmu kız gızem bak sana canlı bır ornek canım ALLAHIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA EVLADINI NASIP ETSIN AMMıNN

Yenıbırgun hosgeldın canım uzulme 2 yumurtan toplanmıs ama 2sıde dollenmıs.bızım coktuda bır ısemı yaradı canım benım 10 yumurtadan 3dollenmıstı ama 2 tanesı transfer oldu nasıp degılmıs olmadı canım.bende ulun beyın hastasıydım allah hayırlısıyla nasıp etsın cnım benım hepınıze ve hepımıze.

kızlar herkese günaydın
kısaca özetleyeyim istifamı veriyorum çıkıcam öğlene doğru haberiniz olsun artık eskisi kadar sık burada olamayacağım topiğim size emanet kızlar öptüm hepinizi

yok bacım dedikoducu patron durmadan arkamdan konuşuyo evde stres burda stres daha fazla kaldıramıyorum
sabah sabah gelmiş elemana beni kötülüyo bütün gün oturuyomuşum
napim ayaktamı urayım bnm işim oturarak töbe yaa

maaşımı aldım içerde alacağım yok
ihbarsız çıktığım için 15 günlüğüm kesilecekti zaten ocak ayının çalıştığım çöpe gitti yani

yaa canım çok üzüldüm ama rahat değilsende senden önemli değil ya boşver parayl ahuzur satın alınmıyor

valla yemin olsun trilyonda verse artık gözümde yok
huzursuzum hemde çok durmadan konuşuyo elemanda geliyo bana sölüyo

şimdi yanında biri var çıksın yazdım iki satır hop eline vericem bakalım ne diyecek

terbiyesiz seviyesiz elemana seni mi söylüo boşver sanayi bölgesindesin inşallah daha iyi bir yer olur

evet cnm aynen öyle
500tl ye gider tezgahtarlık yaparım arkamdan konuşturtmam

valla ben üzülmüyorum tatlım sende üzülme hayırlısı böle demekki
ben parayı evde oturup örgü örerekte kazanırım
çok çok ssk olmaz olsun napalım

gizem doğru söylüyosun insan istedikten sonra herşeyi başarır canım evde oturarak para kazanan çok arkadaşım var sen yeterki iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…