Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben burda çalışırken ek iş olarak 3 iş yapıyorum zaten
olmadı 5 iş yaparım
bana fark etmez

gizoşş işten ayrılmak isteğini hoşgörüyle karşılıyorum.bende ayrılalı 1 ay oldu hastanede danışmada çalışıyordum bende ne stres tahmin edebilirsiniz sanırım işten ayrıldım hemen tedaviye başladım ve hamileyim:))sakin kafa çoook önemli lütfen şartlarınız el veriyorsa hemen tedaviye başla hytm.ben çoook moralliydim ve oldu:)))

Kız ne oluyor aboo kız gızem ne bu ne oldu yaa vayy patron degılmı hepsı aynı dıcem olmıcak ıyılerıde vardır ama herkes kullanmak ıstıyor bızı kız gızem tabıkı para kazanırsın sonra cocuk muhabbetınden sonra ssk lı bır ıse gırersın canım bosver hakkında hayırlısı bebgım
esınle arayı duzelttınmı barı canım

Ama gızem senın murlulugun onemlı canım bosver baksın kocısın sana bıraz erkeklere sorumluluk vermek lazım ama sen evdede bosdurmıcakmısın mutlu oldugun gıbı yasa canım benım

kocamla arayı düzeltmedim aslında
akşam kavga iyice büyüdü küllükler havada uçuştu valla
ayrı yattı sabah kalktım yanımda gece gelmiş yani
sanırım pişman bu sabahta hiç bişi olmamış gibiydi

meldirim evden yazarım ben size arada merak etmeyin

gizoş rapor alsana hiç olmassa paranı alırsın ya!bugün vizite kağıdı al ve dr çık rapor al oyalansın grzklı patronuuuun.kaç yıldır ordasın bilmiyorum ama oraya emeğin var yap bunu.ben kendim çıkmama rağmen mahmeye verdim şirketimi avukatımı tuttum paşalar gibi alıcam tazminatımı 5yıl hizmet vermişim ben o hastaneye yedirmemmmmmmmmmm:dance:

Neyse gızemcım sen hakkınıda yedırme bayagı olmustu heralde oraya gırelı.
Kocanlada yumusak ol ama tavız verme bıraz pısman olsun ve o kelımeyı hayatı boyunca kullnmasın bunuda sen tavız vermezsen ve alttan almazsan basarırsın canım benım

gizemciğim canım ya eşinle aranı düzeltmeye çalış erkekleri bilirsin pek anlayış yoktur boşver be kuzum bu defe sen alttan al (zaten hep kadınlar alttan alırlar)evindeki huzuru düzeltmeye çalış boşver patronu sen.

biricim 2 yıldır buradayım ama hiçbişi umrumda değil artık tazminat falan sadakam olsun
uğraşıcak halim yok valla

Canım ugrascak takatım yok deme zaten bızm gıbı ınsanlar hep koyun gıbıyız ve ısverenın ısıne gelıyor senı bunaltıp cıkmanı saglıyor ıyı bılıyor patronun bunaltma psıkolojısını demek senın yerıne alıcak asgarı ucretın az ustune bırını aynı ısı yaptıracak cunku krız var dıcek bu kadr verırım dıcek felan fılan hakını al ama sen bılırsın

gizemciğim bencede hakkını al onlara yedirme sonuçta senin paran kimse kimseye o kadar sadaka vermez haem niye sadakan olacakmışki doymaz onlar hakkını al.

ya firma zaten iflasta vericem dicek kimbilir kaç ay bekleticek
beklerkende ben gerilicem boşverinn

kocama gelince hala çok kırgınım utanarak sölüyorum ama dün geceki kavgada boğazını sıkmışım adamın sinir haliyle bana saygısız dedi bende orda kopmuşum :)))
neyse düzelir zaten hihihii

Kız gızem sen saygısız degılsınde okları kendıne cevırme cunku suclu suan oydu bole yapıp sucu kendı uzerıne yapma oyle davrankı asla bırdaha sana en ufak kızmada gıt demesın sakın bır daha bole davranmamlısın canım

gizemim daha yeni girebilidim... gecmisi okuyamadim daha, ama bu sayfada pek hos seyler okumadim. ben bi gecmisi okuyum anlayim ne olmus... geliyorum birazdan

Bıızmkının bogazısı sıksam ben kesnı dover benı
bırde esım bırkez bana tokat atmıstı ama ozman ben sucluydum ama tokatı haketmemıstım ama ona oyle sey yaptımkı sımdı elını kaldırıp vuramıyor vursun cıkar gıderım dıyom bende bız ve onlar hayvan degılız konusarak yada bagırark anlasıyoruz ama darpla olmaz kızlar bence

gülcan canım benim büyük konuşma tatlım Allah korusun bi daha yaşamazsın inşallah.ama büyükte konuşma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…