Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizemim canim benim..ne diyecegimi bilemiyorum..Ama insallah iyi dusunmusundur..Sen burdan cikinca insallah yine bos kalmazsin. bulursun yine birseyler. Eger kendini boyle daha iyi hissedeceksen ver istifani. bosver is senden onemlimi.. Insallah biraz kafan rahatlar...Hayirlisi neyse o olsun gizemim.

Esinlede kavga biraz buyumus galiba.. ama olsun barisirsiniz.. birak biraz burnu surtsun.. sen fazla yanasma ona.. elinde sonunda gelip barisacak.

kızlar benim pc kapanıp duruyor yine çok zor yazıyorum. gizemcim hem evde hem işte huzrsuz oldun canım çok fevri davranma azcık sakin ol bence sinirliyken insan ne yaptığını bilmiyor..
kıss nevin ilacı naptın oldu mu canım

Kız azra buyuk konusmuorum ozman cok tartısmıstık tabıkı cenem durmayıca tokatı yemıstım ozmandan berı bende uzerıne fazla gıtmıyorum cunku esım cok sabırlı sabrını zorlayınca patladı ve anlastık sonradan tokat atılmayacak dıye bende cok cekısmıcem dıye tartısdıgımızda ya ben ya o kes sesını derız sakınlesınce tartısırız canım yoksa ınsan oan tartıssa bırbırını yıyor ya
evet gızem sen suan evdede esınle problenlı oldugundan bu olay ısınede yansıyor ıster ıstemez canım herseyı kafaya takıyosun bencede acele karar verme ama gercekten bıktıysan tabıkı yapacak sey kafayı dınlendırmek canım yaa verdınmı kagıdı patrona

biricim canim tebrikler, Insallah cok guzel hamilelik gecirirsin ve sonrasi saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah.

ayyyy inanmıyom adamın boğazınımı sıktın peki o ne yaptı ?
itti beni bağırıyo bide sen ne yaptığını zannediyosun falan diye :)))
gizem üzüldüm canım ya
üzülme cnm bnm
hee susayımda dayağı yiyip oturayım dimi boşanalım dedi bende buyur git aç davayı dedim
kızım anlasın onsuz olabiliceğimi beni köle yapmış o kendine biliyoki dövsede sövsede ben hep varım
anlasın bazı şeylerin değiştiğini
gizemim daha yeni girebilidim... gecmisi okuyamadim daha, ama bu sayfada pek hos seyler okumadim. ben bi gecmisi okuyum anlayim ne olmus... geliyorum birazdan

cnm bnm boşver okuma bişi yok yaa kavga uzadı okadar

Talya sene neyapıyon canım oraların karı erıdımı ayy burası bugun cok soguk yaaaa tekırdagdan kar gırmıs

Gızem dun aksammı dedı bosanalım dıye pekı sebep neymıs kız yoksa bu cocuk mevzuunumu kafaya takıyor canım yaa bıızmkıde cok agresıf ama bana bır sey demıyor hemen herseye kızıyor acaba ben buna engel oluyormuyum dıye dusunup sana baskı yaparmı canım

eşim bilmiyor henüz istifayı
zaten o tepemi attırı birazda ben senden paramı iştiyorum kalk işe gitmi diyorum cart curt kavgada üste çıkmak için bahaneler üretiyo
ben çalışmasam eşeğin ayaklarını yer oturup
istifamı henüz vermedim hala misafiri var patronun bekliyorum

herkese selamlar gizemim ne oldu yaa dur geçmişi okuyayım eşinle patronunla sorunlar var sanırım bir bakayım yaaeyvahedigeldismile

evet dün akşam dedi boşanalım diye çocuk mevzunu kafaya taksa ne olacak
onu boşayıp başkasıylamı evlenicem sanki çocuğummu olacak onu boşayınca
biliyo ben boşanmam öldürürüm onu rahatlarım :))))

hazır boşanmışım bi manyaktan kurtulmuşum başka manyakla evlenip çocukmu yapacam huahuahau
yok kız o takmaz çocuk mevzusunu daha ilacını almadı kafaya taksa arabasına benzin almaz ilacını alır

:gitme: demek fazla giremiceksin.eğer bukadar işyerinde sıkıntın varsa boşver git tabi 500 tl ne ki canım.Bende bi dakka durmazdım huzur çok önemli canım.
Aman eşinle gerçekten boşanıyosunuz zannettim amann öyle değilmişş yakında iyi olursunuz inmşallah olur böyle şeyler

gizem saçlarını çekseydin :))) boşver canım
ne diyeceğimi bilmiyorum ya

meldir süper bi akşam oldu çok tşkrler bitanem

biricim kontrole 1 şubatta giderim dün kan verdim canım

hatice güllü nbr

10 tane dr. bulup bi araya getirip tüp yaptıracaz bu gidişle ben bunu biliyom sen neyi :) anca 1 tane ederler ihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…