songül dün gece sürekli rüyalarımdaydın habire dua ediyordum sana canım inş. güzel olacak
YOK BACIM burda 500tl almıyorum fazlada huzur yok içine ediyim ben öle paranın dimi yani:gitme: demek fazla giremiceksin.eğer bukadar işyerinde sıkıntın varsa boşver git tabi 500 tl ne ki canım.Bende bi dakka durmazdım huzur çok önemli canım.
Aman eşinle gerçekten boşanıyosunuz zannettim amann öyle değilmişş yakında iyi olursunuz inmşallah olur böyle şeyler
boşvere boşvere ne hale geldik oh ohhh yandan delirdim ben valla yaagizem saçlarını çekseydin :))) boşver canım
ne diyeceğimi bilmiyorum ya
meldir süper bi akşam oldu çok tşkrler bitanem
biricim kontrole 1 şubatta giderim dün kan verdim canım
hatice güllü nbr
ohh sevindim nevin ilaç boşa gitmemiş salak bunlar yaa insan söylemez mi :)
songül dün gece sürekli rüyalarımdaydın habire dua ediyordum sana canım inş. güzel olacak
kızlar şimdi yemeğe gideceğim gelince görüşürüz gizem istifa için acele etme canım evde daha çok sıkıntı olursa rahat edemezsen pişman olma sonradan
gizemim ben cok uzuldum ya...
su istifa olayini iyice bir dusun, yani sakinkene... eger ozamanda hala kararliysan ,istifa et.
merhaba bebekteyiz
beni hatırladınmı c.tesi konuşmuştuk?
ben sana bişey sormak istiyom sen sanırım erdem hast. gidiyorsun benim arkadaşımın kardeşide tedavi görecek pko var onda oradaki dr memnunmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?