Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar şimdi yemeğe gideceğim gelince görüşürüz gizem istifa için acele etme canım evde daha çok sıkıntı olursa rahat edemezsen pişman olma sonradan

songül dün gece sürekli rüyalarımdaydın habire dua ediyordum sana canım inş. güzel olacak

sor sor nevinim :) içinde de yazıyor uçakta delin diye ama dr. bana del ki rahat kullanırsın dedi bilse söylerdi sanırım :)

gizemim ben cok uzuldum ya...
su istifa olayini iyice bir dusun, yani sakinkene... eger ozamanda hala kararliysan ,istifa et.

YOK BACIM burda 500tl almıyorum fazlada huzur yok içine ediyim ben öle paranın dimi yani
hehehe boşanmıyoruz ama boşıycam seni dedi bende ne istersen öle yap dedim

boşvere boşvere ne hale geldik oh ohhh yandan delirdim ben valla yaa
ohh sevindim nevin ilaç boşa gitmemiş salak bunlar yaa insan söylemez mi :)

yardıma gitseydik keşke

hatice direkt kalp atışlarını duymaya gidecez inş canım tanışacaz :)))

günaydın hanımlarr
gizem ii düşün tatlım şimdi sinirlerin gergin sonra pişman olacağın şeyler yapma malesf ortam kötü bi daha iş bulabilen mi evde otursan kaynananlar sizden çıkmaz bunları da düşün bence geçmişi okumaım belki konuştunuz bunları ama öfkeyle kalkan zararla oturur muhasebeni ii yap canımm
kocana gelince malesef her evde oluyo bunlar cnm ya geçen sene anası 6 y kaldı dondurmuş bunu bu salak da erkeklik yaocak ya yine anasını doktordn getirdik tuttu kolumdan istemiyorum seni dedi öylemi dedim hazırdım zaten aldım çantamı çıktım peşimden çıktı sakın gelme binmem arabaya dedim rezil olursun . o yine çıktı evden asansörü bekliyo bende ayakkabımı giydim o beklerden döndüm merdivene tlf kapattım gizliden bakıyorum bekliyo aşağıda yangın merdiveninden arkaan çıktım binadan ark gittti aşamda ablama gitti kıyamet koptu 3 gün tlf kavgalara devam ettik geliyo ablama bağırıyo ben ona bana .........sonra eşek gibi geldi aldı hahahah

kızlar şimdi yemeğe gideceğim gelince görüşürüz gizem istifa için acele etme canım evde daha çok sıkıntı olursa rahat edemezsen pişman olma sonradan

gizemim ben cok uzuldum ya...
su istifa olayini iyice bir dusun, yani sakinkene... eger ozamanda hala kararliysan ,istifa et.

sakinleştikçe farklı düşünüyo insan
of yaaa şimdi olmasa başka zaman olucak bilemiyorum yaa
burdaki elemanda diyo sen bnm sana sölediğimi sölersen patron bana kötü olur falan filan yani
neyse ben bi yeme yiiyimde kendime geleyim

gizem vileda sapı süpürge sapından olmadı masanın ayağıyla yaptım :))))

songulum ben iyiyim canim. buaralar isler yogun bende fazla giremiyorum topige.

ha kizlar unutmadan, ben 2 gun yokum..isyeriyle kongreye gitcez.. yarin gidip persembe donecez..

merhaba bebekteyiz
beni hatırladınmı c.tesi konuşmuştuk?
ben sana bişey sormak istiyom sen sanırım erdem hast. gidiyorsun benim arkadaşımın kardeşide tedavi görecek pko var onda oradaki dr memnunmusun?

merhaba tatlım
evet erdem hast tedavi oldum bende de pko var
aslında hastaneden memnun kaldım istediğim zaman aradım sordum oraya gidince istediğin sor diyolar aklında biey varsa konuşalım falan
doktorum ve diğer bayanlar çok ilgililer tedavide de sorun çıkmadı herşey olağan gitti
benmle aynı gün tedavi olan bayan hamileydi ben değildim bu işler nasip kısmet işi
diğer merkezleri de bilmediğim için karşılaştırma yapamayacağım ama ellerinden geleni yaptılarını düşünüyorumm eşim bu da olmazsa umut a gidelim diyoo bakalım ne olcak herşeyin hayırlısı...

Kızlar ben geldım gızem sana o elemanın dogru dedgı ne malum kız senı o cıkarttırmaya calısmadıgı ne malum her elemana guvenme canım
talya ıyı yolculular canım
nevın ıyım canım ıyı masa bacagı az gelmıs keske betok kolonla delseydın hıhıhıı
songulum canım nasılsın yaa bız az degılız hee ama hakkını savunmayanın hakkı herzaman yenıyor ne yapalım koclarımızda baskalarının lafını dınlemesın dımı canım

Songul sen yarın sonuc alıyon dımı canım ıdrar tahlılı felan yaptınmı hıcc canım benım hakkında hayılrlsı ınsaalh

gizemmm şşşş yavyummm o eleman da madem korkuyo neden sana anlatıyoo en uyus olduğum şey senin hakkında şunu söylüyo ama beni karıştrma eeee nasıl ispat etcem ben aklnı başına topla eğriiyle doğruduyla düşünn bence onun bunun lafıyla hareket etme kısım belki de senden laf alıp patrona yalancak söylüyosa bazı şeyler bişey diyemem memnun değilse çıarsın de bak işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…