Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ask olsun savda bak buut koynunda yılan besledım senelrce gelme kız bırdaha evıme sen benden degıl gızemden sorarsın hee ulun beye dıcem bu kadına ıskence yap dıye hehehhehh

kızlar denemek amaçlı birbirine çok yakın günlerde iki farklı merkezde sperm testi versem diyorum
sizcede mantıklımı
neden her merkezde sonuç başka çıkıyokiii anlamıyorum ben

bak hala soruyor bensana daha ne ıdyeıym besle kargayı osun gozunu pes dogrusu hala 118 kaca dıyor yaaaaa

gızem bızm cok farklı cıkmadı asagı yukarı aynıydı canım bencede yaptır bakalım son durum nee

fiyatları temsilciler görebiliyor tatlım bnm
ama gerçekten çok uygunlar
mesela bak ben sana favorimin kodunu ve fiyatını sölim
8001 sesilya 25TL

dediğine tamda arkadaş bakıyodu ay bu çok güzel dedi kodu kaç dedim 8001 dedi sırnaşık şey akşama ablasıyla bakıcaklar karar verirlerse almaya alırız senden canım

kizlar ben cikiyorum..bugun biraz erken cikcam, bankaya yetismem lazim... cuma gunu gorusuruz sizlerle insallah...
O gun insallah songulden guzel haberler aliriz...Allaha emanet olun

ayyy kız yeter adana da gecen turkıyenın baska ıllerınde ılllakı gecerdır canım

gızem bızm cok farklı cıkmadı asagı yukarı aynıydı canım bencede yaptır bakalım son durum nee
daha ilaç kullanmaya başlamadık ama
dediğine tamda arkadaş bakıyodu ay bu çok güzel dedi kodu kaç dedim 8001 dedi sırnaşık şey akşama ablasıyla bakıcaklar karar verirlerse almaya alırız senden canım
tmm cnm tşk ederim
kizlar ben cikiyorum..bugun biraz erken cikcam, bankaya yetismem lazim... cuma gunu gorusuruz sizlerle insallah...
O gun insallah songulden guzel haberler aliriz...Allaha emanet olun

cnm bnm hadi allaha emanet ol kuzum
inşallah cuma günü songülümün haberine beraber seviniriz

ayyy kız yeter adana da gecen turkıyenın baska ıllerınde ılllakı gecerdır canım

CANIM İNŞŞ ÖLEDİR
İNŞŞŞ SİZLERİNDE İŞİNE YARAR
İİNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

sevdacım şuan sisteme giremiyorum
112 atlet body sanırım normal penye ürünün adını yazarsan şekerim
söliyim sana

allah allah muhabette bakın dona hel atlete gell salı pazarı gibi oldu şimdi siz pazarlıkta yaparsınız 2 kişi satınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…