ayyy gızemcım baksan eylulume ıkımızınde ısımını yazmıs ne h-kadar anlayıslı goruyonmu canım bende fol yok yumurta yok ama banada sormus canım sana feda olsun donların hepsı bedava kız alll canım hihiih
sevda talya ıyyı aksamlAR CNIM
KIZ GIZEM MARALA NE OLDU ACABA YAA BAK SIKILDIM SIMDI HEE
eşek olunca semer vuran çok oluyo bacım
kıymet bilmek nerde o nerde
bana diyo ben sana çalışmı diyorum çalışma
sanki ben çalışmasam böle uğraşmasam onun aldığı faturalara yeter
anlamıyoki işte bak doğal gaz geldi birini ödemeden öteki 150TL
ah nerde kıymet bilen ahhhhhhhhh
deşme yaralarımı :gitme:
Canım sıkma sen canını olsun sen canını sıkma hayat musterek balık bılmezse halık bılır ama ınsanın tabıkı moralı kacıyor ama bak sana yıne dıyorum gaddar olma ama tavızde verme serbetı tam ayarlamaya calıs canım bıızım gıbı karıları bulmuslarda hıh yınede uzumun sapı elmanın copu dıyorlar aman bosver canım
Meldır huhu dudunmu bak yeter ne dedı bu yenı yasayla 2,5 para ayırmıs yeter 1,5 yapılcak demısler ama onun 3,denemsıymıs bızede olurmu acaba yaa umutla gorusmem lazım yaa
GÜLLÜŞÜM kul bilmese allah bilir ben napim yaradanıma sığınmışım
bu yeni yönetmelikle ilgili ben yarın detaylı araştırma yapacağım kızlar sizede bilgi veririm şekerlerim
okudum güllücan yeterin dediğini ama hiç bir fikrim yok yasa çıksa duymazmıydık bilmem bi araştırma yapmak lazım şimdi donmuşlar olduğu için rapor falan uğraşmıyorum inş. 2. raporu çıkartmak için uğraşmam bu sefer olur allah büyük ...
gizemim sağol fiyatlar için canım 118 de atletti canım fiyatlar iyi kaliteleri nasıl kız satan sensin tabiki iyi diycende yinede söyliyim ben kaliteli malı severim atletler likralımı mesela iyi olsun fiyat önemli değil bebeğim
güllücan kız yerim ben seni unutmam tabiki seninde ismini yazdım başlamadan moral olsun satışlarına dedim
bu arada maralı bende merak ettim inşallah iyidir oda bebişlerde
şimdi zaman daraldı yarın bende araştırırm olmadı benim gittiğim merkezin onlıne sitede konuşma yeri var kurumsal ilişkiler sorumlusu hemen yanıt veriyor ona sorarım yarın oldu mu şekercim :)
yetere sordum ama okumadı sanırım bende 2. yi daha indirimli yaptırmıştım 3. de de biraz indirirler sanırım paket program uyguladılar bana ikisinde de doktorumda artı yardımcı oldu bayağı uyguna geldi ama biz devamlı git gelde çok para harcadık
eylülüm kuzum atletler 5TL den başlıyo en pahalısı 10 TL likralı mallarıda güzel ben çok sattım henüz bi şikayet yok bebem
fantezi olanlar zaten şifon tül onlardanda henüz bi şikayet yok