Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kimsecikler yok, nevinim senmi varsın naber kuzum nasıl gidiyor? günlerdir giremiyorum biraz okumaya çalıştım geçmişi...bir bilseniz çektiklerimi...
günlerdir felaketim dün hast. yattım serum felan yedim...faranjit+ ishal kusma ççok feciydim çok korkuyprum inşallah olumsuz bir şey olmamıştır... daha bugün gözüm açıldı, şans işte...
Allahtan hayırlısı artık, dün gecede çok karnım ağrıdı ((

raporluyum yatıyorum, nete bile girecek halim yok ya ((
dua edin bana nolur...
özledim sizi...

ay canım çok çok geçmiş olsun ya
dünde yoktun ayşede yok kaç gündür

inş bişey olmaz canım allah yardımcın olsun dikkat et kendine..
ilaç kullanıyormusun

maral nevin merhabalar

maralım canım geçmiş olsun bende birkaç gündür yoktum bugün akşamüstü girebildim senin olmadığını yazdılar kızlar merak etmiştik seni inşallah tez zamanda düzelirsin canım benim allah bebişlerinide senide korusun sen iyice dinlen toparla kendini tamam mı öpüyorum seni

nevinim sen nasılsın canım bak kendine dikkat et sende direncini güçlü tutacak şeyleri ye de hastalanma sakın tamam mı canım benim
sende dikkat et maralım beslenmene ...

eylül canım sıkı besleniyom merak etme :)
bulantım yok ya rahatım herşey yiyorum canım
songülllllllllllll

evet özledim tabii ya senn :)))
yapmaaa inş. olmazsın bende öyleydim ama çok şükür olmadım inş .seninde öyledir ya

yok canım
tlf değil
kızım saçımı maşayı odanın ortasına uzatma kabloyla getirmiş saçlarımı yapıyo
kafamı kulağımı yakıyo ve saçlarımı çekiyor bir güzel :)))

he canım çok iiyim tepemde geziyo valla başıma ağrılar girdi yıllardır saçımın içinde valla :)))

allahım inş sanada verir kızlar bambaşkaaaaaa
hadi yat dinlen canım güzel olacak inş..

kızlar gunaydıın
gızem maralı okudunmu raporluymus farnjıt+ishal olmus yaa baya kotuymus allah sıfa versın yaaa
bu ozel hastane katkı payı artması benı baya uzdu yaaaaaaaa nerde bu devlet nerde bu mıllet yaaaa basbakan 3 tane dogurun dıyor boylemı dogurcaz bız yaaaaa afffffff yaaaaaaaaa

kız gızem ney yaptın herfınle barıstınmı yumurtlma donemı deyıp yelkenlerı suya ındırdın galıba canım hihihiihi

gÜnaydınlar kızlarrrrrrr

MARALA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
ALLAH YARDIMCISI OLSUN

EVET CANIM MAHARET BU ŞARTLATDA 3 TANE DOĞURMAK :roflol::roflol:

kızlar kadeŞım rahatsızlanmıŞ oraya gıtmeme gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…