cnm hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah ilaç aklımda bulunsun bi ihtiyacı olan olursa sana yönlendiririmarkadaşlar merhaba ben aralık 2009da tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 7 haftalk tedaviye başlarken bize 8 kutu pregon300 yazılmıştı 4 kutusu ile tedavimi tamamladm elimde 4 kutu pregon ve yumurta toplama işleminden sonra kullanılan 6 adet decopeptly var ihtiyacı olan arkadaşlara makul fiyattan verebilirim sgk ile alıyomuş gibi mesela...bana özeldende yazabilirsiniz arkadaşlar elimde kalmasın bir ihtiyacı olanın işini görsün istiyorum
ah benim kuzum cnm çok geçmiş olsun yaakimsecikler yok, nevinim senmi varsın naber kuzum nasıl gidiyor? günlerdir giremiyorum biraz okumaya çalıştım geçmişi...bir bilseniz çektiklerimi...
günlerdir felaketim dün hast. yattım serum felan yedim...faranjit+ ishal kusma ççok feciydim çok korkuyprum inşallah olumsuz bir şey olmamıştır... daha bugün gözüm açıldı, şans işte...
Allahtan hayırlısı artık, dün gecede çok karnım ağrıdı((
raporluyum yatıyorum, nete bile girecek halim yok ya((
dua edin bana nolur...
özledim sizi...
şekerim sanada iyi akşamlar ama ben çok geç kaldım sanırımIyi aksamlar arkadaslar
ya nevin hasta olcam sanırımmm((
selam kızlar nasılsınız
ya nevin varya çok uyuzsun heee
güllüşüm yok kız pamuk falan olmadım valla
boş geçti gecem :))))
bugün herkes çok yoğun anlaşılan şekerler
hoşgeldin sen nasılsın bebişlerle aranız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?