Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

iste geldım burdayım ben bu ıste ustayııım hihihiii ayy cok doymusum yaa cok sukur bugunde doyduk
bırıcık kız bosver hamıle olman onemlı degılmı aman 8 ay sonra dogurdugunda ogrenırsın bebm sankı eskı ınsanlar gununu bılıyormuydu kıız hehehehheheeh son adetın ılk gununden dıye bılıyom ben bebem

ayy kız dusundumde suan param yok esım maas alsın almayı dusunuyorum canım ozmana bırazda havalar duzelırr hihihi bahara ınsanlar cıvıl cıvıl ve kedıler gıbı maruk olursa belkı daha ıyı alırlar dıye dusunuyorum bebegım hihiih

SEN BıLıRSıN KUZUM
satışlar yaz kış fark etmiyo kızım herkes senin gibi üşümüyo huahuaahua

okiş değil tatlım öyleyse 4aylık gebeyim:)))
dr çikolata kist ameliyatı sonrası iğnelerle menopoza girdirdi beni oyüsden bilmiorum ki(((gitme:

alemsin ha güllücannnn:)))merak ediyorum kızım ya içimdeler ama nekadarlık bilmiyorum garip ama

kızlar merhaba geldiiimmm
biricim yumurta yapmak için iğnelere başladığın günden itibaren hesepla cicim

kız gizem hemen yelkenleri suya indirme bu da benim gibi boşver azcık sürünsün :) böylesi daha etkli oluyor tecrübe ettim :)

gizem kahvaltı ben hazırladım tabiiki :)) yazık değilmi minik ellerine :))ama yardım ediyordu önceden bulaşıkları makinaya atardı kahvaltılıkları silip kaldırırdı şimdi bebekten sonra düşman gibi bana.daha çok döküntü çıkarıyor

iyiyiz şeker sen nasılsın

iyiyim kızlar bende işte ev iş rutin devam bilmiyorumkismile

nevincim şimdi kardeş düşüncesi kızına seni paylaşma duygusunu yaşattığı için işin zor ama eminin doğduktan sonra sana bile bırakmayacak en büyük yardımcın olacaktır :)

fatmanur hg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…