biricim4 aylık değil 4 haftalık:)))
mrblr fatma
merhaba nevin gebelik nasıl gidiyor:CüvCüv:
gebelik çok rahat geçiyor çok şükür kızımdaki gibi değil çok mutluyum:))
meldir biliyorum aynen öyle düşünüyorum bende canım işte o 9 ayı bana zehir edecek :)))
bende çok hassasım tüp bebek stresi oda çok değişti çok zorlanıyorum...
merhaba kızlarzemuszemus
heehhhehehehe ozaman trasferinden 10 gün geri git şeker yaklaşık bişiler çıkar işteokiş değil tatlım öyleyse 4aylık gebeyim:)))
dr çikolata kist ameliyatı sonrası iğnelerle menopoza girdirdi beni oyüsden bilmiorum ki((( gitme:
yok valla indirmedim ama hazır sayılar yüksek çıkmışken dedim bu fırsatı kaçırmasaydım huahahuakız gizem hemen yelkenleri suya indirme bu da benim gibi boşver azcık sürünsün :) böylesi daha etkli oluyor tecrübe ettim :)
hoşgeldinnmerhaba kızlarzemuszemus
yok yok öle deme annesi alışır zamanla bak hele bi karnın büyüsün kızın sana ne güzellikler yapacakgizem kahvaltı ben hazırladım tabiiki :)) yazık değilmi minik ellerine :))ama yardım ediyordu önceden bulaşıkları makinaya atardı kahvaltılıkları silip kaldırırdı şimdi bebekten sonra düşman gibi bana.daha çok döküntü çıkarıyor
meldir biliyorum aynen öyle düşünüyorum bende canım işte o 9 ayı bana zehir edecek :)))
slm seni ilkkkez görüyorum ben ,sen eskisin sanırım hytm bende 2 haftadır burdayım hş gldnhihoyyyt
heehhhehehehe ozaman trasferinden 10 gün geri git şeker yaklaşık bişiler çıkar işte
yok valla indirmedim ama hazır sayılar yüksek çıkmışken dedim bu fırsatı kaçırmasaydım huahahua
hoşgeldinn
yok yok öle deme annesi alışır zamanla bak hele bi karnın büyüsün kızın sana ne güzellikler yapacak
kızında yorulu kardeş için ne kadar uğraştı bizim gibi herşeyi kabullenmeleri kolay değil
zaman alıyordur hem anneciğinide kıskanır tabiii :)))
çok yorgunummmm gözüm açık uyuyorum sanki uyku ilacı aldım offf hafta sonu dinleneceğim bu sefer kimseyle uğraşacak halim yok ....
kızlar nasılsınız
kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?