Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba nevin gebelik nasıl gidiyor:CüvCüv:

gebelik çok rahat geçiyor çok şükür kızımdaki gibi değil çok mutluyum:))

meldir biliyorum aynen öyle düşünüyorum bende canım işte o 9 ayı bana zehir edecek :)))
bende çok hassasım tüp bebek stresi oda çok değişti çok zorlanıyorum...

hihoyyytaaaa 2 cocuğun mu ne güzel bilmiyordum ay bendelikafadulden 39 yaşında ancak bitane yapabildim

okiş değil tatlım öyleyse 4aylık gebeyim:)))
dr çikolata kist ameliyatı sonrası iğnelerle menopoza girdirdi beni oyüsden bilmiorum ki(((gitme:
heehhhehehehe ozaman trasferinden 10 gün geri git şeker yaklaşık bişiler çıkar işte

kız gizem hemen yelkenleri suya indirme bu da benim gibi boşver azcık sürünsün :) böylesi daha etkli oluyor tecrübe ettim :)
yok valla indirmedim ama hazır sayılar yüksek çıkmışken dedim bu fırsatı kaçırmasaydım huahahua
merhaba kızlarzemuszemus
hoşgeldinn
yok yok öle deme annesi alışır zamanla bak hele bi karnın büyüsün kızın sana ne güzellikler yapacak

kızında yorulu kardeş için ne kadar uğraştı bizim gibi herşeyi kabullenmeleri kolay değil
zaman alıyordur hem anneciğinide kıskanır tabiii :)))

çok yorgunummmm gözüm açık uyuyorum sanki uyku ilacı aldım offf hafta sonu dinleneceğim bu sefer kimseyle uğraşacak halim yok ....

hihoyyythihoyyythihoyyytHoşbuldukkkkkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

nevin demekki aramızda 2 hafta var:))aynı ayda bebişlerimize kawuşcazz:)))

meldir hem dövüyo hemde dövdüğü adamadn çocuk yapmak için uğraşıyor :))))

kıss gizemmmm sen hiç ovülasyon tableti denedin mi ? yumurtlama 14 le 17. gün gün arası diye biliyorum . bacım denk getirmek zor benim bildiğim yumurtladığın gün yüzün daha parlak daha çekici olurmuş dudak çizgin belirginleşirmiş :)) ateş yaparmış vajinadan gelen beyaz akıntı yapışkan olurmuş sünermiş :)) bildiklerim bunlar dikkat et bakalım oluyor mu söylediklerim.

yazdıklarımı bi başkası okusa bu kadın delirmiş galiba der sanırım :)) ama araştırmaktan bilgi toplamaktan neler öğreniyoruz :))

2 gün önce biraz korktum leke geldi.ama şimdi yok doktoru aradım önemli değil panik yapma olabilir dedi.rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…