Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nevin gerçekten bulantın ile ilgili var mı bulantıların benim çok var özellikle gece saatlerinde çok fazla oluyor 39 yaşında olunca baze kendimi çok zorladığım zaman bebişime birşey olacak diye korkuyorum doktorum bıktı benden

bulantının yaşla pek alakası olur mu bilemiyorum ama bende normal zamanda da olur ikizlerde perişan olmuştum 4 ay .... diğerinde de hemen başlamıştı miğde hasasa normal yaşamda da hemilelikte çok zor oluyor..

bulantının yaşla pek alakası olur mu bilemiyorum ama bende normal zamanda da olur ikizlerde perişan olmuştum 4 ay .... diğerinde de hemen başlamıştı miğde hasasa normal yaşamda da hemilelikte çok zor oluyor..

yok canım yaşımı belirtmemin nedeni kusmaya başladığımda bazen okadar çok zorlanıyorum ki birşey olacak diye korkuyorum

slm arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.2,5yıllık evliyim eşimde ve bende bir problem saptanamadı ama bebekte olmadı malesef,yani açıklanamayan infertelite bizimlisi.Aralık ayında ilk aşılamamızı yaptırdık ama olmadı malesef.Bu ay doktorum doğum kontrol hapı verdi,önümüzdeki ay tüpe geçmeyi düşünüyoruz.umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize...

meldir canım hiç doktoruna sormuşmuydun neye baz alarak hesaplıyorlar .transferemi yoksa en son adette göre mi hesaplıyolar

yok valla hiç bazen üşütmüş gibi hafif bi midem dönüyo sanki oakdar

ama kızımda dokuz ay aç gezdim herşeyden midem bulandı bu çok farklı valla çok rahatım
kızımda yıllarca devam etti yiyecekelre karşı bulantı :)))
bebeğine bieşy olmaz inş. eğer çok zorlanıyorsan dinlen bol bol sırt üstü yat

ayşem biricim çizlegeyi yaptım ama öylesine işte ortalama adet tarihinden
halen inanamadığım için orda görüpte heyecanlanayım diye :))))

ewt kusarken bende çok zorlanıyordum korkuyordum allah kolaylık versin hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah yavrucukları :)

hihoyyythihoyyytcanım herşeyi istiyor ama sonra sonu feci oluyorrkafamçokkarıştı offff kısa sürede gecer inşallah bulatılarım :Saruboceq:

kızlar tekrar geldım yaa hıc zmanım ok cok yogunum
gızem bacım kızma sakın enyakın zmanda alcam senden malzemerı cunku hakkaten burda konusulacak seyler degıl parasal olarak cok kotu donemden gecıyoz canım esım alsın alcam
fatmanur naber kız bız senı buralarda gorcekmıydık bız hep burdayız bak gunduzlerı sende katıl canım
cocugun kalp atıslarını ve cogulmu tekılmı ogrendınmı canım benım
aysen nasılsın bebek nasıl
nevın bacım kus kus bakalım hehehe
kız gızem baksana hıc hamıle kalmayan ıkımızız canım mıllet ıllakı bır sekılde hamıle kalmıs masallah yaa
ınsaalh darısı hayırlsıyla basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…