Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayşemcim dr. sormamıştım ama bildiğim yumurtanın büyütülmeye başladığı tarih adet olmayanlarda

hoş geldin canım inş. güzel olur senin içinde gizemmin topiği uğurlu canım :)))

fatma canım bazı arkadaşlarımında ilk gebelikleri rahat geçmişti bulantısız ikincide çok kötü olanlar vardı her gebelik farklı oluyor işte.inş. kısa sürer 3 ayı geçmez 9 ay olursa çok zorlanırsın
zayıfmısın kilolumusun canım

hoşgeldin aramıza

ayy canlarım benım bebeklerı ıcınde kusarlarmıs ıyı ıste bos yere kusmuyorsunuz hehehehhe
hadı bakalım canlarım benım allah yardımcınız olsun kızlaar

zaten bizim bebeklerimiz inşallah nasip olurda olursa kıymetli bebek olarak nitelendiriliyor. annamlere diyorum ki yok öyle sevmak falan :) süs gibi bakacaksınız
eşimde diyorki daha gelmeden çok pahalı bu velet :)

berkal hosgeldın canım aramıza allah sanada bızede yardım etsın canım benım

gullucan iiyiz canım merakla ilk göreceğim zamanı bekliyorum.bakalım kaç tane sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil.

bende dıyomkı esıme eskıden bır laf var sankı tohumuna paramı verdım dıye.bende dıyomkı eger bırgun bızım veledımız olursa ona dıcemkı cocugum bak sen bu tabuyu yıktın cunku senın tohumunu babandan ben parayla aldım hıhıhı esım cok guluyor bu lafına kızlar

canım diğer topikte cevap verdim sana evet gündüzleri pek giremiyorum

ama yinede cevaplayım tek emriyo tek kese kalp atışı güm güm güm güm

tamam canım sen boyle gel ıste fatmacım aramıza yaa calısmıyon gunduzlerı gırmeye calıs bız aksamları olmuyoz canım benım

canım diğer topikte cevap verdim sana evet gündüzleri pek giremiyorum

ama yinede cevaplayım tek emriyo tek kese kalp atışı güm güm güm güm

ay canım ne güzel sen kalp atışlarını görmüşsün darısı bizlerin başına
nekadarlık bebişin

tamam canım sen boyle gel ıste fatmacım aramıza yaa calısmıyon gunduzlerı gırmeye calıs bız aksamları olmuyoz canım benım

bende gündüzleri temizlik kayınvalide derken günün nasıl geçtiğini anlamıyorum ben hatta yine kaçıyorum dışarı çıkıp alışveriş yapacağım akşama mantı var bizde

fatmanur k.v. yanındamı canım
fatmanur canım umutla gorustum dun sey dıcem yaa 1305 sadece umuta verıyoz+ılac ben cok ılac yıyyen bır hasta degıldım anı ortalama 1000 tutsa dedı neslıhan hanım 2500 de dedı ama ayrıyettten progestron ıgnelerı felan fılanlar varya 3000 de ıste oyle degılmı sımdı anlatabıldımmı canım
senın arkadasın ılac parası vermedımı eczaneye canım yaa

kızlar benımkıde olsa fatmanurla aramızda sadece 4gun olcaktı cunku bız ozmandan tanısıoyurz ama bıızmkı nasıp degılmıs ama fatmanurun olsun da bıızmıı 2,de olur ınsaalh o cunku cok yıpranmıs canım benım yaa

bildiğim kadarıyla 1000 tl ilaç parası verdi 1304 işlem +300 filan ödese sen hesapla işte canım ama rapor çıkartmak çok zormuş inşallah sen kısa zamanda kolaylıkla çıkartırsın

canım inşallah 2'inci demende bebişine kavuşursun sende umut annelerinden olursun bence sakın ulun beyden ve umut tüp bebek tedavisinden vaz gecme arkadaşım

kız fatmanur vaz gecmıcemye ıste duygusal sebepler.o arkadasın nerde cıkardı raporunu bılıyonmu canım bırde onların ınfertılıte sebebı nesı su yuzden soruyom erkekte oldumu daha cabul cılıyormu acaba cabul bırde hastane cok onmelı kımı hemen verıyormus canım yaa

ay ınsaalh fatmanurcum belkı bıızımde ısmımız gecer umut annelrı dıye ahhh yavrularım nerdeler acaba bablarının belınde gezmekten acaba sıkılmadılarmı yaaa hiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…