slm arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.2,5yıllık evliyim eşimde ve bende bir problem saptanamadı ama bebekte olmadı malesef,yani açıklanamayan infertelite bizimlisi.Aralık ayında ilk aşılamamızı yaptırdık ama olmadı malesef.Bu ay doktorum doğum kontrol hapı verdi,önümüzdeki ay tüpe geçmeyi düşünüyoruz.umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize...
slm arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.2,5yıllık evliyim eşimde ve bende bir problem saptanamadı ama bebekte olmadı malesef,yani açıklanamayan infertelite bizimlisi.aralık ayında ilk aşılamamızı yaptırdık ama olmadı malesef.bu ay doktorum doğum kontrol hapı verdi,önümüzdeki ay tüpe geçmeyi düşünüyoruz.umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize...
kızlar tekrar geldım yaa hıc zmanım ok cok yogunum
gızem bacım kızma sakın enyakın zmanda alcam senden malzemerı cunku hakkaten burda konusulacak seyler degıl parasal olarak cok kotu donemden gecıyoz canım esım alsın alcam
fatmanur naber kız bız senı buralarda gorcekmıydık bız hep burdayız bak gunduzlerı sende katıl canım
cocugun kalp atıslarını ve cogulmu tekılmı ogrendınmı canım benım
aysen nasılsın bebek nasıl
nevın bacım kus kus bakalım hehehe
kız gızem baksana hıc hamıle kalmayan ıkımızız canım mıllet ıllakı bır sekılde hamıle kalmıs masallah yaa
ınsaalh darısı hayırlsıyla basımıza
canım diğer topikte cevap verdim sana evet gündüzleri pek giremiyorum
ama yinede cevaplayım tek emriyo tek kese kalp atışı güm güm güm güm
tamam canım sen boyle gel ıste fatmacım aramıza yaa calısmıyon gunduzlerı gırmeye calıs bız aksamları olmuyoz canım benım
ay canım ne güzel sen kalp atışlarını görmüşsün darısı bizlerin başına
nekadarlık bebişin
fatmanur k.v. yanındamı canım
fatmanur canım umutla gorustum dun sey dıcem yaa 1305 sadece umuta verıyoz+ılac ben cok ılac yıyyen bır hasta degıldım anı ortalama 1000 tutsa dedı neslıhan hanım 2500 de dedı ama ayrıyettten progestron ıgnelerı felan fılanlar varya 3000 de ıste oyle degılmı sımdı anlatabıldımmı canım
senın arkadasın ılac parası vermedımı eczaneye canım yaa
kızlar benımkıde olsa fatmanurla aramızda sadece 4gun olcaktı cunku bız ozmandan tanısıoyurz ama bıızmkı nasıp degılmıs ama fatmanurun olsun da bıızmıı 2,de olur ınsaalh o cunku cok yıpranmıs canım benım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?