sanane kzıımmmm hem döverim hem severim huahuahauhauhmeldir hem dövüyo hemde dövdüğü adamadn çocuk yapmak için uğraşıyor :))))
yok cnm hiç öle bişi denemedim ama tarihlerini takip ediyorum bugün 16.gün yanikıss gizemmmm sen hiç ovülasyon tableti denedin mi ? yumurtlama 14 le 17. gün gün arası diye biliyorum . bacım denk getirmek zor benim bildiğim yumurtladığın gün yüzün daha parlak daha çekici olurmuş dudak çizgin belirginleşirmiş :)) ateş yaparmış vajinadan gelen beyaz akıntı yapışkan olurmuş sünermiş :)) bildiklerim bunlar dikkat et bakalım oluyor mu söylediklerim.
cnm kuzum gelmişin gitmişin hadin hayırlısıyla ver bize güzel haberini nevinimle beraber oğuma yollıycam sizikızlar nasılsınız
yok bacım yaa huahuahuaha napalım çaremiz bu öğrenmek zorundayızyazdıklarımı bi başkası okusa bu kadın delirmiş galiba der sanırım :)) ama araştırmaktan bilgi toplamaktan neler öğreniyoruz :))
hoşgeldin cnmslm arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.2,5yıllık evliyim eşimde ve bende bir problem saptanamadı ama bebekte olmadı malesef,yani açıklanamayan infertelite bizimlisi.Aralık ayında ilk aşılamamızı yaptırdık ama olmadı malesef.Bu ay doktorum doğum kontrol hapı verdi,önümüzdeki ay tüpe geçmeyi düşünüyoruz.umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize...
cnm bnm tmm müsait olduğunda hallederiz sen canını sıkma şekerim bnmkızlar tekrar geldım yaa hıc zmanım ok cok yogunum
gızem bacım kızma sakın enyakın zmanda alcam senden malzemerı cunku hakkaten burda konusulacak seyler degıl parasal olarak cok kotu donemden gecıyoz canım esım alsın alcam
fatmanur naber kız bız senı buralarda gorcekmıydık bız hep burdayız bak gunduzlerı sende katıl canım
cocugun kalp atıslarını ve cogulmu tekılmı ogrendınmı canım benım
aysen nasılsın bebek nasıl
nevın bacım kus kus bakalım hehehe
kız gızem baksana hıc hamıle kalmayan ıkımızız canım mıllet ıllakı bır sekılde hamıle kalmıs masallah yaa
ınsaalh darısı hayırlsıyla basımıza
huahuahauhuah bende kusuyom ama boşuna zevksiz oluyo dimi güllüşüm huahahauhayy canlarım benım bebeklerı ıcınde kusarlarmıs ıyı ıste bos yere kusmuyorsunuz hehehehhe
hadı bakalım canlarım benım allah yardımcınız olsun kızlaar
maşallah maşallahhhh darısı herkesin başına yarabbimmmmmmmmmmcanım diğer topikte cevap verdim sana evet gündüzleri pek giremiyorum
ama yinede cevaplayım tek emriyo tek kese kalp atışı güm güm güm güm
gizem yazdıklarımı görmüşsündür umarım
evet cnm biliyorum onukız gızem az degılsın hee aynen hee bız yok yere kusuyoruz
bırde gızem bende bılmezdım onceden yumutlama zamanı yumurta akı gıbı bır seyın geldgını.bu tup bebk tedavısınde bır gelıyor varya hemde löp löp doktorada sormustum yumurtaların olgunlastıgını gosterıyor dedı trasferden sonra adet oldum bıttı dıkkat ettım norlamdede az az bembeyaz aynen yumurtaakı gıbı gelıyor tabıkı az az ozman anlarsın kız yanı olgunlasıp sonra catlıor ıste mevlam ne guzellıkler vermıs ama ınsanlarımız ve bız cok cahılız yaa
hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah2.deneme - Bahçeci Kliniği - HAMİLE
ıyım askım sana cevap yazıordum canım benım kız bız sankı 40 yıldır arkadas gıbıyız yaa topıkcek yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?