Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

eeeeeeeeee ozeldenmı yazdın bana nıye yazmıyon kııız guzelım aaaaaaaaaaa hiiiihihihihiih

meldir hem dövüyo hemde dövdüğü adamadn çocuk yapmak için uğraşıyor :))))
sanane kzıımmmm hem döverim hem severim huahuahauhauh
kız öle deme bian bişi olmuş bana eşim sonradan dediki gözlerin dönmişti dedi
kızım bende artık koptum başımda binbir türlü dert herşey bi yandan uf yaa

yok cnm hiç öle bişi denemedim ama tarihlerini takip ediyorum bugün 16.gün yani
aşağı indiğimde bakayım dudak çizgime falan wc gidince yani hihihihi
yanımda ayna yokta :)))
kızlar nasılsınız
cnm kuzum gelmişin gitmişin hadin hayırlısıyla ver bize güzel haberini nevinimle beraber oğuma yollıycam sizi
sizde bi duyun kalp atışlarınıda sevinelim

yazdıklarımı bi başkası okusa bu kadın delirmiş galiba der sanırım :)) ama araştırmaktan bilgi toplamaktan neler öğreniyoruz :))
yok bacım yaa huahuahuaha napalım çaremiz bu öğrenmek zorundayız
hoşgeldin cnm
listemin uğurlu olduğu söleniyor senide ekleyeceğim listeye
hayırlısıyla inşallah bu son denemen olur cnm bnm
cnm bnm tmm müsait olduğunda hallederiz sen canını sıkma şekerim bnm
valla seni bilmemde ben bu gidişle çoookkk zor hamile kalırım içimden öle geliyo valla
ayy canlarım benım bebeklerı ıcınde kusarlarmıs ıyı ıste bos yere kusmuyorsunuz hehehehhe
hadı bakalım canlarım benım allah yardımcınız olsun kızlaar
huahuahauhuah bende kusuyom ama boşuna zevksiz oluyo dimi güllüşüm huahahauh
canım diğer topikte cevap verdim sana evet gündüzleri pek giremiyorum

ama yinede cevaplayım tek emriyo tek kese kalp atışı güm güm güm güm
maşallah maşallahhhh darısı herkesin başına yarabbimmmmmmmmmm
gizem yazdıklarımı görmüşsündür umarım

tatlım bunları gördüm cvp verdim

güllüşşşşşşş napıyosun aşkııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız gızem az degılsın hee aynen hee bız yok yere kusuyoruz
bırde gızem bende bılmezdım onceden yumutlama zamanı yumurta akı gıbı bır seyın geldgını.bu tup bebk tedavısınde bır gelıyor varya hemde löp löp doktorada sormustum yumurtaların olgunlastıgını gosterıyor dedı trasferden sonra adet oldum bıttı dıkkat ettım norlamdede az az bembeyaz aynen yumurtaakı gıbı gelıyor tabıkı az az ozman anlarsın kız yanı olgunlasıp sonra catlıor ıste mevlam ne guzellıkler vermıs ama ınsanlarımız ve bız cok cahılız yaa

ıyım askım sana cevap yazıordum canım benım kız bız sankı 40 yıldır arkadas gıbıyız yaa topıkcek yanı

oo topik çok kalabalık görünüyor ama yazan yokkk huu misafirlerrr bakmayın yazında tanışalım :)

oz80 gozun adın canım benım ılk denemende ordamı oldu hadı bakalım allah analı bablı buytsun hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın

kız meldrı nıye demırbaslar var canım benım hihihihi sen benı begenmıyorsın canım

oz80 hayırlı olsaun arkadaşım sağlıkla kucağına al inşallah
kızlar 2010 uğurlu gelecek tüm tüpçülere maşallahhhh :)

kız güllü sen olmasan kim güldürecek yüzünü her yeni arkadaş yeni bilgi kıskanma canım benim :) senin yerin başka

evet cnm biliyorum onu
ben ilk evlendiğim zaman enfeksiyon kapmıştım bi süre tedavi gördüm
sonra düzeldi kaşıntım falan geçti ama ara ara öle akıntı oluyodu dr a gittim anlattım aynen senin sölediğin gibi söledi yumurta çatlama zamanı olur öle hafif hafif önemli bişi değil dedi
2.deneme - Bahçeci Kliniği - HAMİLE
hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ıyım askım sana cevap yazıordum canım benım kız bız sankı 40 yıldır arkadas gıbıyız yaa topıkcek yanı

heheheh topiğimin gülleri şekerleri balları harika anne adayları

ayyyyyy bak sımdı koltularım kabardı bırde bu kılo koltuktan duscem heeeeeee daha benı tarmayack hihihi sagol bacım benım bazen varya gebzedekı sanayıyı ve ankarayı aradıgımda acaba gızemle yada meldırle gorusuyor olabılırmıyım dıyom kız hanı tesadufen dıye dusnuyom heeee bugun ankarada bır kadın avr cok seker bana dıyorkı keske yakın olsak gorusursuk bende gelın dedım sız gelın dedı ne bıleyım bıran meldır aklıma geldı yaaaa

KIZ CADALOZ güllücan aha atıyom özelden nomu ara konuşalım
bu kadar canın çektiyse huahauhauhau

kız ask olsun ben ne dıyom sen ne anladın kız zıllı ne bıleyım oyle bır hıs var ıcımde demekkı okadar ıcıme gırmısınızkı telle konusurkende aklıma sız gelıyonuz heeeee uyuz

bak laflarıma felan kırılırsın senı gırtlaklarım heeeeeeeeeee hihihihiih

ya bacım anladım ne demek istediğini canın benle konşmayımı çekti demek istedim yaaa
sen beni yalnış anladın huahuahua
kız yazdım nomu ara bakim hihihiihihhi

meldir ne diyo bu güllüş yaaa
gidip bi koşu aklavamı kafasına atıp gelimmi huahauhauhauh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…