Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

aramıyorum banane ıste tamam canım musaıt oldugumdaararım karsımda bır gargamel var sımdı sesımı felan duyar bırde tellerın yogun oldugu saat tamam canım aksama dogru arasam sen musaıt olurmusun bebem

bak gızem bende merdane var heeeeeeeee senı doverım hee bak hemde bende kcuksun kız kıtır kıtır yerım senı heeeeee

mıllet yok meldır hanımda yok bızde bırbırımızı yıyoz daha yokluktan canım benım hihihi

ben sana hep müsaitim huuuuhuhauhauhauha
ne zaman sen müsait olursan ara
ben odamda tekim hep

dur ben bi wc gidiyorum dudak çizgim kalınlaşmışmı aynaya bakıcam çok merak ettim hihihiihiihi

ayy allah senı ne apmasın emı bak bakalım hangı dudaksa bu hıhıhııhıh sakın dusme orlarda heee
bırde ozele gelmemıs no yanlısmı baktım acaba msn gelcek dımı gelmemıs canım mesajın hadı bır daha yolla
cabul bak gel hep beraber gecelım 700.sayfaya benım boyle takıntılarım var canım benım
meldıııııııııııııııııııııııır huhuhhhhhhhhhhhh

kız tostunu yedınmı odanda benımı beklıyon heeeeeeeeee tamam anam bırazdan gelıyorum heh

kız güllü arada donmuşlar için topğik açtım ya gizeme rakip :)) oraya bakıyorum bu gün hareketli bilmediklerimi öğreniyorum :) sende şu yumurtlama günüyle alakalı yazdıklarımı oku ona göre davran :) belki işinize yarar illa 14. gün yada 16. gün olacak değil yani :)) ona göre

hıı çıkmış panikledim birden kıss gizem özel msj gelmiyo sana yumurtaya ilgili bi şey yazacaktım kıss burdan anlatamam :)

kız güllüş yüzümdeki dudak yaa oraya aynaylamı bakıcam töbe yarabbim yaa huahuahuah
melirim kuzum hayırlı olsun topiğin bacım öğren bizede öğret

meldirim önce arkadaşlık talebimi kabul şekerim sonra olla bana msj

kız meldır benım adetımın ılk gunuden bırdaha ılk gune arada 25 gun gecıyor benım ozman ne zman catlama gunm canım ben oyle akıntıdan anlıyorum canım benım

ya nevin hadi güllüş anlamadı bari sen yapma yahuuu
yüzümdekine baktım dedim ya allahım yaa :))))

azra hoşgelin şekerim

bu gün herkesten benim için dua etmesini rica ediyorum ne olur bugün tutsun yaaa ((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…