Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hım anladım gizoşum oranında ateşinimi ölçüyodun :)))))))))))))))))))))))9

kız gizem 12 14 16 günler yapacaktın son güne kalmışsın

ya nevin napim bacım yaa böle oldu işte tam zamanını bulduk küsecek yanii
şimdi gelecem ama senin ateşini ölçmeye :))))
ocak 5 te adet olmuştum işte yaa ocak 20 işte valla tam zamanı bence yaaa
huahauhauahuah akşama yoğunum yani huahuahua

azracım yok bacım çıkmadım işten
buradayım hala başınızın belası olaarak

azra nevin sana anlatsın cnm ne yapacağımızı o tecrübeli nede olsa huahahauha

sudenur sen neyapaıyorsun senin aşama nedir cnm

kızlar bu ne yapacağınız anlamadım

tamam gizem anlatıyorum şimdi
azracım gizem dün kocasını dövmüştü küsmüş adama boşayacak ama bugün yumurtlama günü hatunun hazır kocasının spermleri 16 milyon olmuşken akşam hem dövecek hem sevecek herifi :))) işi çok gece gizem hanımın yani çocuk yapacak birde oakdar işin arasında :)))

kız gızem ben dudak muhabbetını anladım yalandan sordum hınzırlık olsun dıye hıhıhıı
ama gızem sunu anlamdım adetın basladıgı gundenmı sayılıyor 12-14-16 yanı onu hakkaten anlamadım ben 25 gun adetın ılk gununden dıgerının ılk gunu arası canım bana akıl verın hadı herıfıme oguzel dudaklarımı nezman gostereyım hehehhehehehe
kız meldır ac bakalım sen yenı topıkler one oyle dalllanmaya budaklanmayamı basladık yok oyle herkes buraya

hehehhehe ayyy gızem dusunsene bızım kız dıyormuskı ulen gel buraya bugun benım yumurtlama gunum bak doverım heee catlamısken su 16 mılyon spermlerı bulusturalım bır yerde yoksa bosarım senı yada dayak delısı yaparım hehehhehehe sapıkmı ne bu kız yaaaaaaa

canım adetin ilk gününden başlıyorsun saymaya bende 25 günde bir oluyorum normalide bu zaten şekerim huuuu nevin öle değilmiii

güllüşüm aynen öle yapacağım akşama gel bakim dicem küslük bi yana 16milon bi yana huahauhahau
al aşağı yapacağım herifiii
huahuaauauhauh

evet şekerim sizin adetler ideal son üç ay adet tarihlerinizle hesaplanıyor doğru yumurtalma tarihiniz güzellerim. bu aykini doğru bulabilmek için

ayyyyyyy profosor nevın demısse olay bıtmıstır canım beeeeeee analar neler doguruyor bee
baksana bızım gızeme bu aksam yagsız gures oynayacakmıs huhhahahhaha

kızlar merhaba eşime bugün tese işlemi yapıldı ve sperm bulundu banada opu işlemi yapıldı ay çok mutluyum çünkü daha önceden sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz demişlerdi ama şimdi herşey istediğim gibi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…