kızlar merhaba eşime bugün tese işlemi yapıldı ve sperm bulundu banada opu işlemi yapıldı ay çok mutluyum çünkü daha önceden sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz demişlerdi ama şimdi herşey istediğim gibi gidiyor
kızlar merhaba eşime bugün tese işlemi yapıldı ve sperm bulundu banada opu işlemi yapıldı ay çok mutluyum çünkü daha önceden sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz demişlerdi ama şimdi herşey istediğim gibi gidiyor
çok sevindim canım inş. Herşey yolunda gider seninde güzel haberlerini alırız...
meldayel hayırlı olsun canım sen bakma o dr.lara ben hiç güvenmiyorum onlara sadece aracı olarak görüyorum onlardan çok şey biliyoruz :))
ayyy canım hadı gozun aydın bu tese ıslemınde kac tane sperm buldular canım senden kactane yumurta toplandı canım hadı bakalım transfer gunune kadar ııyı bak kendıne
canım çok sevindim allah yardımcın olsun
inşallah döllenir yumurtalar ve bu son denemen olur kavuşursun bebeklerine cnm bnm
rabbim ne fırsatlar verir sen üzme tatlı canını
tıp ilerliyor kesinlikle olmaz diye bir tabir yok artık cnm bnm
rabbim tez vakitte meleğine kavuşman için sana merhamet etsin inşallah cnm bnm :saruboceq::saruboceq::saruboceq:
kaç tane sperm bulunduğunu bilmiyorum ama yeteri kadar olduğu söylendi benden 15 tane yumurta toplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?