Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ama gızem bazıları senınkı az dıyor yanı temız gunum 20 gun adetım 5 gun toplam 25 hep 5 gun aydan eksıgım yanı sende benım gıbımısın canım benııım

çok sevindim canım inş. herşey yolunda gider seninde güzel haberlerini alırız...

meldayel hayırlı olsun canım sen bakma o dr.lara ben hiç güvenmiyorum onlara sadece aracı olarak görüyorum onlardan çok şey biliyoruz :))

ayyy canım hadı gozun aydın bu tese ıslemınde kac tane sperm buldular canım senden kactane yumurta toplandı canım hadı bakalım transfer gunune kadar ııyı bak kendıne

canım çok sevindim allah yardımcın olsun
inşallah döllenir yumurtalar ve bu son denemen olur kavuşursun bebeklerine cnm bnm
rabbim ne fırsatlar verir sen üzme tatlı canını
tıp ilerliyor kesinlikle olmaz diye bir tabir yok artık cnm bnm
rabbim tez vakitte meleğine kavuşman için sana merhamet etsin inşallah cnm bnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiin canım ınsaalh ıyı dollenır ve sana sımsıkı tutunurlar cnım

güllüşüm şimdi ben ayın 5inde adet oldum canım ocak 5 yani
bi sonrakinide şubat 1de falan olurum işte yahuuuu daha nasıl anlatayım hihihiihihi

banane ben sekıllı ıstıyorum yaaaaaaa offff ya anlamıyoruuum gızem hıhıhııhıhıhıhı

nasıl şekilli yaaa döverim seni yaaa
manyakmısın kızım istersen uygulamalı göstereyim töbe yaa
:))))) her ay adet olduğumda gelim ilk gün sana muayene olayım istersen heeee

meldayel hayırlı olsun canım sen bakma o dr.lara ben hiç güvenmiyorum onlara sadece aracı olarak görüyorum onlardan çok şey biliyoruz :))

tabiki önce allah ama doğru aracıyıda bulmak çok zor ben umut tüp bebek merkezine gelene kadar yanlış yerlere gittim hatta bana sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz diye söylendi bu yıkımı bilemezsin

kız gizem bu güllü seni kızdırıyor kendimden biliyorum :)))))

meldacım gelişmeleri hergün yaz bizlere olurmu ben şimdi çok merak ederim bak

ayyy canım hadı gozun aydın bu tese ıslemınde kac tane sperm buldular canım senden kactane yumurta toplandı canım hadı bakalım transfer gunune kadar ııyı bak kendıne

kaç tane sperm bulunduğunu bilmiyorum ama yeteri kadar olduğu söylendi benden 15 tane yumurta toplandı

inşallah herşey güzel gider ve bebeğime kavuşurum

kaç tane sperm bulunduğunu bilmiyorum ama yeteri kadar olduğu söylendi benden 15 tane yumurta toplandı

yeteri kadar olmasıda çok güzel ya başı güzel olmuş sonuda güzel oalcak inş.
ayrıca olmaz diyenlerede kapak olsun cicim:)))

songül hanım bi gününüz kaldı mikrofonlarımıza duygularınızı alabilirmiyiz :)))

kızz güllü uğraşma gizemle :) gizem bakma kız sen buna :) ee ne diyim hepiniz canımsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…