Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

boşver onlara itibar etme önemli olan kan sen benim umudumsun donmuşlarla deneyen olarak inşallah güzel haber alacağız

songül inş. değildir canım güvenme teste akşam yapıp negatif alan sabah kanda pozitif çıkanlar çok biliyon.hem benim halen adet sancısı gibi ağrılarım çok şiddetli üstelik

yeter hoşgeldin geçmiş olsun nasıl kızkardeşinin durumu

ayyy ayy benım arkadaslarım gelmııııs hosgeldınız kız yeter songul
yaaaaaaaaaaa gızem bananne takılcam ıste bız doktora kanlı kansız gosterıyoz sankı sen ogstermedın hıhııhıhıh gıcık gızem bööööööööööööööö

songül inş. değildir canım güvenme teste akşam yapıp negatif alan sabah kanda pozitif çıkanlar çok biliyon.hem benim halen adet sancısı gibi ağrılarım çok şiddetli üstelik

nevinim gülümm inşş dedeiğin gibidrirrrr off ya az kaldı ama benide bitirdii

gullu bu yazdığımı da görmezsin sitem edersin diye iki kez üst üste yazıyorum hahahahahhh
bunu gör artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kız songul ne oluor kız ne delırmesı kız daha dur cocuguna hamıle kalcan onu catır catır dogurcan oun buyutcen evercen torunun olcak sonra delırırsen delır canım benım daha cok erken bebegım sabırlı ol yavrucum
tese yaptran arkadas ıyı yaaa cok sevındım 15 yumurta masalah spermlerde var cok sukur ınsaalh ıyı haberler alırsın canım bu kacıncı denemen bende ulun beyde denemıstım ama nasıp degılmıs canım beım

yeteri kadar olmasıda çok güzel ya başı güzel olmuş sonuda güzel oalcak inş.
ayrıca olmaz diyenlerede kapak olsun cicim:)))

bencede kapak olsun insanların hayatını oynamak bukadar kolay mı eşime senin çocuğun olmaz diy söylendiği zamanki halini hatırlıyorum da çok kötüydü eşim bir hafta benimle konuşmadı v konuştuğu ilk şeylerde eğer ayrılmazk istersn saygı ile karşıları demişti o yüzden umu tüp bebek merkezine çok şey borcluyum eşim tekrar hayata döndürdüler eşimin yüzü şuan birbaşka gülüyor

ya songul nıye oyle dıyon bak sımdı kormuyum ben onumu ıma edıyon hihihihiih
kız yerım ben senı canım benım sen moralını bozma sakın canım benım
yyya meldır hep gızemı savunuyon ben sap gıbı ortada kalıyom banane ıste hep mot mot mu yazcam takılmaya adam bulamayınca bende gızeme takılıorum aaaa

benim ikinci denemem oldu birincisinde zaten sperm çıkmadığında bırakın bu işi dediler daha sonra gitiğim merkezlerde donasyonu önerdiler sanki çok kolaymış gibi hemen tamam bitti siz gidin kendinizi atın diyorlar

yok kıs gullu bu şakamı da böyle mi anladınn hahahhhh kör gulluuu
sağol bebem desteğin için hayırlısı ne diyelimmm

kız sen taaaaaaaa sanlıurfadan mı geldın umuta ayyyyyyy canım yaaaa nekadar zordur bız burdan gıtmeye zorlandık trafık yuzunden gun geldıde ayyy canım buralara gelmıssın canım benım evet benım esımdede cok dusuk sperm adetle sayılı oda cok kotu olmustu ama bende ne yapayım goz yaslarımı ıcıme ata ata bellı etmıyordum ona destek oluyordum cok sukur gectı ogunler ama bebgımızde olsa hayırlısyla hepımızın ozman dahada rahatlarız ınsaalh

meldayelcım ılk denemenı de ıstanbuldamı denedınde sana oyle deıler vay ben ne dıyım yaaa neyse bosver ogunler bıttı artık.sen raporlumu yaptın denemenı canım bılgı verırmsın ben bılgı topluyomda bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…