kızlar günaydın şimdi geldim dişçiden 20 lik dişimi çekti ben üst dişerimde çürük var diye düşünmüştüm meğer sağlammış hadi alalım 20 liklerden 1 ini dedi bende tamam dedim alt taraftaki 1 tane alınmıştı diğerinide bu gün çekti kurtuldum tedaviye başlamadan aklımda kalmayacak en azından :) korkanlara duyrulur :)
yeterim bnm validenin akıllı olduğunu sana kim dediki huahauahah
asuman sen dr u ara bak herkese başka sölenmş zate
meldirim kuzum çok geçmiş olsun bebeğim olsun bak kurtuldun işte aklın rahat başla tedaviye canııııııımmmmmmmmmmmmm
kız güllüşüm o 33 sana değil banaydı yavyummm huahhauha nevinimin bana duası oo
hatçem bebem barıştık kocişle allaha şükür senin nasıl geçti seminer özledim kız seni valla yaaa
sen bakma bu nevin cadısına takmış o bana kafayı
laf aramızda kıskanıyo beni huahauhahaah
peki canim senin doktorun nezaman yasak koydu??
Benim ilk tedavimde transferden sonra yasak demisdi doktorum ama burdaki doktorlar bi ise yaramiyorki canim...
hihihii ben herzmankı gıbı bır sazan balıgı dalısı yaptım hehehhehe
kız meldır gecmıso lsun canım ıyı ya tedavıden once kurtuldun
yeter ve azra bakın korkulcak bır sey yok yaa aaaaaaaa bakın dovcem sızı hee kız onda nevar bakın benı kotu kotu konusturmayın kız evlendıgındekı acı bundan buyuktur heralde töbe töbe yaaaaaa
kız yeteeeeeeeeeeeeeeeer ayyy hala soruyon bak ben ckıcem senın dısını hemde morfınsız ozman cıtın bıe cıkmıcak canım
kız asuman ben gorusmeye gıttım ıgnelerı verdıler yasak dedıler valla gızemın dedıgı gıbı herkese farklı demısler sonra taaaaaaaa ayın 24 kasımından ocak 1 e kadar tık yoktu valla bızde sen yınede doktoruna sor canım
kız yeteeeeeeeeeeeeeeeer ayyy hala soruyon bak ben ckıcem senın dısını hemde morfınsız ozman cıtın bıe cıkmıcak canım
kız asuman ben gorusmeye gıttım ıgnelerı verdıler yasak dedıler valla gızemın dedıgı gıbı herkese farklı demısler sonra taaaaaaaa ayın 24 kasımından ocak 1 e kadar tık yoktu valla bızde sen yınede doktoruna sor canım
asuman canim...benim tedavi marta kaldi.. hastane cok doluymus beni kabul etmedilerlmaz:
asuman canim...benim tedavi marta kaldi.. Hastane cok doluymus beni kabul etmedilerlmaz:
hadi yaaa üzüldüm canim ama hayirlisi böyleymis canim takma kafana sen horlandada görcen demmi tedavini ???
hakkında hayrılısı canım
ilk baharda kadınların yumurtaları diğer aylara oranla daha fazla oluyormuş
belkide martta ikizin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?