Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

talyacim kiz seni görmeyeli uzun zaman oldu senin durumundan hic bi bilgim yok ...son durumun nediir canim

yeterim bnm validenin akıllı olduğunu sana kim dediki huahauahah

asuman sen dr u ara bak herkese başka sölenmş zate

meldirim kuzum çok geçmiş olsun bebeğim olsun bak kurtuldun işte aklın rahat başla tedaviye canııııııımmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun canım
zor oldumu 20 lik diş çekilirken

mrb kızlar nasılsınız? gizem benide listeye eklersen sevinirim. tedavimin ne zaman başlayacağı belli değil ama. ben iki defa normal yolla hamile kaldım maalesef kaybettim.
eşimde genetik problem var bu yüzden pgt ile tüp bebek tedavisi uygulanacak. normal yollarla sağlıklı bebek çok zor. hamile olanları kutlarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. tedavide olanlar inşallah pozitif sonuçlar alırsınız. herkese sevgiler…

hihihii ben herzmankı gıbı bır sazan balıgı dalısı yaptım hehehhehe
kız meldır gecmıso lsun canım ıyı ya tedavıden once kurtuldun
yeter ve azra bakın korkulcak bır sey yok yaa aaaaaaaa bakın dovcem sızı hee kız onda nevar bakın benı kotu kotu konusturmayın kız evlendıgındekı acı bundan buyuktur heralde töbe töbe yaaaaaa

KIZ GİZEM BENİMKİDE DELİ YOKSAM BUNLARIN HEPSİMİ DELÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
:roflol::roflol::roflol:

zaten nevinin isi seninle ugrasmak seminer iyi di ama cok yorucu..Ama guzel oluyor ya.. evi temizleme kaygisi yok, yemek kaygisi yok 2 gun. ohhh

peki canim senin doktorun nezaman yasak koydu??
Benim ilk tedavimde transferden sonra yasak demisdi doktorum ama burdaki doktorlar bi ise yaramiyorki canim...

aynen canım transerden sonra sonuç alana kadar demişti

kız yeteeeeeeeeeeeeeeeer ayyy hala soruyon bak ben ckıcem senın dısını hemde morfınsız ozman cıtın bıe cıkmıcak canım
kız asuman ben gorusmeye gıttım ıgnelerı verdıler yasak dedıler valla gızemın dedıgı gıbı herkese farklı demısler sonra taaaaaaaa ayın 24 kasımından ocak 1 e kadar tık yoktu valla bızde sen yınede doktoruna sor canım

iyi ya bende öyle yaparim en mantiklsi merkezimi arayip sorayim bakalim onlar ne diycek

kızlar tabiki diş olayı korkutuyor insanı dr. güvenmek önemli birde benim dişlerim çok sağlam 1 sefer nededi ben huzursuz olunca az daha bekleyelim dedi 3-4 dk. daha bekledi 3 hamlede çekti tabiki kolay değil ama yapılması gerekiyordu çürümeden aldırdığım için ameliyata dikişie gerek kalmadı diğerinide öyle çektirmiştim bence diş göz bütün sağlıkla ilgili problemler çok önemli ihmale gelmiyor siz ne kadar vücudunuza iyi bakarsanız o da sizi o kadar götürür araba misali :)

yok ben kesin gideceğimde dünde söledim ya
yyaaaaaaaa adet olmadım onu bekliyorum
olmada olurya bir gebelik falan varsa diye (test negatif çıktı ama )

abooooo yandi bizimki desene adam bi bucuk aydir türkiyede yazik garibime :)))

VALLA NE İYİ OLURDU bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

asuman canim...benim tedavi marta kaldi.. Hastane cok doluymus beni kabul etmediler lmaz:

hakkında hayrılısı canım
ilk baharda kadınların yumurtaları diğer aylara oranla daha fazla oluyormuş
belkide martta ikizin olur

kızlar ben şimdi konuşamıyorum bi süre tampon var ağzımda hala uyuşuk tabi bu fırsattan istifade eve gideceğim merak etmeyin :) burda bi işie yaramıyorum nasılsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…