canim insallah ama bana 1 tane dondurulmus transfer edilecek. Insallah bu sefer olur.
tabiki eklerim cnm inşallah hayırlısı olur senin ve hepimiz içinmrb kızlar nasılsınız? gizem benide listeye eklersen sevinirim. tedavimin ne zaman başlayacağı belli değil ama. ben iki defa normal yolla hamile kaldım maalesef kaybettim.
eşimde genetik problem var bu yüzden pgt ile tüp bebek tedavisi uygulanacak. normal yollarla sağlıklı bebek çok zor. hamile olanları kutlarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. tedavide olanlar inşallah pozitif sonuçlar alırsınız. herkese sevgiler…
bunları genelinde var delülük hauhuahuahKIZ GİZEM BENİMKİDE DELİ YOKSAM BUNLARIN HEPSİMİ DELÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
:roflol::roflol::roflol:
olsun bebem valla senin yerinde olmayı isterdim heeezaten nevinin isi seninle ugrasmakseminer iyi di ama cok yorucu..Ama guzel oluyor ya.. evi temizleme kaygisi yok, yemek kaygisi yok 2 gun. ohhh
kızlar ben şimdi konuşamıyorum bi süre tampon var ağzımda hala uyuşuk tabi bu fırsattan istifade eve gideceğim merak etmeyin :) burda bi işie yaramıyorum nasılsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?