Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar ben Çıkıyorum ıyı bakın kendınıze

ayyyyyy meldır varya az degılsın heee desene sen tatılı bugunden gırıyon ohhhhhh ne guzel sen dıs cektırmeye hep cumadan gıt canım
asumancım artık sızınkı topragı esısın dursun canım ne yapcak yapcak bır sey yok cocugu ıcın katlanıcak canım bızımkıyle ben cok tartısmtım bu yuzden transferde kendı derdımemı yanayım adamın sapıklıgınamı bılmıorum ama ınsan ıglelrı yerken aklında hıc bır sey gecmıyor taa asuman sen uzun protokolmu olcan canım dokror nasıl verdı ordan dogru ılacları turkıyeye geldınmı yoksa

yeter kız sende dogal yolla ahh hamıle kalsanda kurtulsan su bacak acmadan offfffff yaaaaaaa
tamam canım zaten cocukalrın dıslerını hep ben cekerım sende annenın cocugusun tamam cnım randevuyu yarın 14,00 de verıyom canım ısten ancak ozman gelıyorum canım

cok kaldın yeter gıtttttttttttt
talya olsun canım tek olsun ne olcakkı olsunda tekınede cıfınede razıyız canım

tabiki eklerim cnm inşallah hayırlısı olur senin ve hepimiz için
allah yardımcın olsun
KIZ GİZEM BENİMKİDE DELİ YOKSAM BUNLARIN HEPSİMİ DELÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
:roflol::roflol::roflol:
bunları genelinde var delülük hauhuahuah
zaten nevinin isi seninle ugrasmak seminer iyi di ama cok yorucu..Ama guzel oluyor ya.. evi temizleme kaygisi yok, yemek kaygisi yok 2 gun. ohhh
olsun bebem valla senin yerinde olmayı isterdim heee
kızlar ben şimdi konuşamıyorum bi süre tampon var ağzımda hala uyuşuk tabi bu fırsattan istifade eve gideceğim merak etmeyin :) burda bi işie yaramıyorum nasılsa :)

tmm cnm dikkat et kendine
pazartesi görüşürüz inşallah allaha emanet olll

kız songullllllllll nerdesin yaaaaaaaaaa

ayyyyyyy kızlar songul nezman sonucu alacak yaa merak edıyorum heeeeeeeeeeee
ayy acaba bugun sevıncekmıyız yaaaaaaa cok sıkıldım sımdı heeeeeeeee

gızme hadı gel yıne konusalım hıhııhıhıh kız ne guzel oldu ınsan kader arkadasıyla bılem rahat rahat konusuyor bıızmkıler namaza gıtsın soyle rahat rahat konusayım hastaneyı arayımda hihihihi

asuman ilişkiyi sormuş yasakmış çünkü yumurtalar çatlayabiliyormuş
songül hastanededir şimdi

ayyyy nevın cok merak edıyorum yaa ıcımde bır korku var yaaa ınsaalh hayırlara cıkar canım
sen napıyon ıyımısın

ya gızem aradım yedı tepeyı hıc fıyatlarda bır sey dustu dmemdı canım yaa.
raporlu 2060+ılacın %50 oraya aıtmıs ve rapor bır defayı kapsarmıs nasıl yanı yaaa ben sımdı rapor cıkarsam 1defalıkmı olcak yanı ben ılaclarda 1 ay bılıyorum tup raporu 1 sene gecerlı degılmıdı yaaa
umutla raporsuz aynı fıyata geldı 3000-3500 olur yanı.raporsuz ılac harıc 3850 tl mıs yuhhhhhhhh bee ııce kafam karıstı konustugmuz gıbı bız heralde 2,umuta gıderız gızemcım

ben iiyim canım napim yatıyom
bence songülün pozitif adet olmadı kesin pozitiftir

nevıncım ınsaalh canım bende pozıtıf sonuc olmasını cok ıstıyorum.ınsaalh ondanda ıyı sonuc alcaz.nevın benden hıc lekelenme gelmemıstı canım sonuctan 4 gun sonra adet olmusstum ama olmadı ıste ınsaalah hamıller kervanına songul katılır gerıde cok az kalıyoz yaa cok sukur ozman sıra bızede gelecek ınsaalh canım

gızem sen sımdı hucrede oldugundan dısarıdan bılgı vereyım suan karla karısık yagmur yagıyor cnım
ayyyyy ınsaalh cok yagar yaaaaa

hanı kızlar nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kımsecıkler yok canım sıkılıyor su songulun sonucu bır gelse senlensek yaaaaaa

kızlar ben gidemedim evimiz uzak eşim otur işte orda eve bırakamam dedi tatile erken başlayamadım gullucan neyse artık kısmet yinede erken çıkablirim bir umut :) burdayımmm yaniiiii

meldır ıs yerının ordan mınubusler gecmıyormu canım esın serbestmı calısıyor kız oda haklı ısten cıkıp bıdaha senı bırakacak yaaa otur barı ama tellere kım bakıyor agzını kullanabılıyonmu barı aa yazık canım allah sıfa versın

Benide ekleyin kızlar şuan fiyat araştırmasındayım inşallah en yakın zamanda bende düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…